Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

about

Καλώς ήλθατε στο Epixeirein.gr

Vasilis Pappas
Vasilis Pappas

To Epixeirein.gr ξεκίνησε ως blog τον Ιούλιο του 2007 και δημιουργήθηκε για να μοιραστούμε σκέψεις, απόψεις, και ιδέες, πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας και Marketing (ήταν από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα).

Σήμερα αποτελεί μια δυναμική κοινότητα όπου επιχειρηματίες, φοιτητές, άνθρωποι του Marketing, και Σύμβουλοι όλων των ειδικοτήτων, έρχονται για να βρουν αλλά και μοιραστούν ιδέες πάνω στο Marketing, την ανάπτυξη επιχειρήσεων, την αύξηση πωλήσεων και πελατών αλλά και να ενημερωθούν για ζητήματα επιχειρηματικότητας.

Ιδρυτής του είναι ο Βασίλης Δ. Παππάς (είμαι αυτός στην φωτογραφία). Είμαι κάτοχος Bachelor in Business Enterprise από το Wolverhampton University και κάτοχος MBA in Marketing από το Πανεπιστήμιο του Liverpool.

To 2009 το Epixeirein πέρασε από τον ηλεκτρονικό στον «πραγματικό» κόσμο όπου και ξεκίνησα να προσφέρω επαγγελματικά πλέον Συμβουλευτική Marketing. Από το 2009 έχω αναλάβει δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα στην Συμβουλευτική τους υποστήριξη πάνω στο Μάρκετινγκ και την ανάπτυξη του πελατολογίου τους. Συχνά διοργανώνω σεμινάρια όπου μοιράζομαι τις εμπειρίες μου, Στρατηγικές και τακτικές πάνω στο Μάρκετινγκ (μπορείτε να δείτε τις εκπαιδεύσεις μας εδώ).

Το Epixeirein.gr απευθύνεται σε όλες τις Μικρές επιχειρήσεις, τους Ελεύθερους Επαγγελματίες και τους Νέους ανθρώπους που θέλουν να εξελίξουν την δουλειά τους, ψάχνουν για λύσεις και έξυπνους τρόπους Μάρκετινγκ!

Σήμερα αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές κοινότητες στο Ελληνικό διαδίκτυο σε θέματα επιχειρηματικής βελτίωσης, με περισσότερα από 18.000 μέλη.

Η Φιλοσοφία μας

«Στρατηγική χωρίς Τακτικές είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη. Τακτικές χωρίς Στρατηγική είναι απλά ο θόρυβος πριν την ήττα». Αυτό έχει γράψει ο μεγάλος Στρατηγιστής Sun Tzu, στο βιβλίο του “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War).

Πιστεύουμε ότι χωρίς τον σχεδιασμό της σωστής Στρατηγικής η κατάληξη θα είναι η αποτυχία πριν ακόμα κάποιος ξεκινήσει.

Σε κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε ξεκινάμε με την διαμόρφωση της Στρατηγικής και στη συνέχεια δημιουργούμε το πλαίσιο των τακτικών που θα φέρουν την επιχείρηση σας μπροστά στους ιδανικούς πελάτες σας.

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε επικοινωνήστε στο info@epixeirein.gr.

 

Με εκτίμηση,

Βασίλης Παππάς, Epixeirein.gr

 

© Copyright 2009 - 2017 Epixeirein.gr
Business Address:Ag. Apostolon 7-9,Igoumenitsa,Thesprotia,46100,GR |Tel: +30 26650 21428 |Email: info@epixeirein.gr.
Company VAT No.EL109013107 |Business hours are
Epixeirein.gr Rated 5 / 5 based on 5 reviews. | Review Me