Καλώς ήλθατε στην σελίδα Πελατολογίου

Από το 2009 που ξεκίνησα το γραφείο EPIXEIREIN.GR έχω συνεργαστεί με δεκάδες επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα ενώ ακόμα περισσότεροι έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά μου σεμιναρία. Παρακάτω θα βρείτε ένα ενδεικτικό μέρος από τις επιχειρήσεις που έχω συνεργαστεί καθώς και ορισμένες εντυπώσεις ανθρώπων που έχουν παρακολουθήσει τις εκπαιδεύσεις μου.

Θα διαπιστώσετε ότι η εμπειρία που έχω αποκτήσει σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, μου δίνει την ευκαιρία (πέρα από το να γνωρίζω κάθε φορά καταπληκτικούς ανθρώπους) να έχω μια σφαιρική οπτική και να βλέπω μεθόδους που δουλεύουν σε έναν κλάδο και να τις προσαρμόζω σε κάποιον άλλο! 

Οι κλάδοι που έχω δουλέψει (και μπορώ να σας βοηθήσω): 

  • Παροχής Υπηρεσιών (σε μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων)
  • Εμπορικές επιχειρήσεις και e-Shop
  • Τουριστικές επιχειρήσεις

Βασίλης Παππάς, Epixeirein.gr

Ορισμένες συνεργασίες μου

Η Honeybee Audiovisual  δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικοακουστικών παραγωγών και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων (ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές, corporate videos, διαφημιστικά σποτ, κ.α.) & αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς. Δεν είναι μόνο πελάτης μας άλλα και ένας πολύτιμος συνεργάτης μας.

ΗΟΝΕΥ ΒΕΕ

AUDIOVISUAL - VIDEO MARKETING

To Mycoffees.gr είναι ένα από τα κορυφαία Ελληνικά eshops πώλησης καφέ λιανικής και χονδρικής όπου αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως ενώ διαθέτει επίσης μια μεγάλη γκάμα  επαγγελματικού εξοπλισμού. Γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με αξιοσημείωτη ανοδική πορεία.  

MYCOFFEES.GR

ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΦΕ ONLINE

Η Viktoratou Insurance Brokers είναι ασφαλιστικό γραφείο και Μεσίτες Ασφαλίσεων (Insurance Brokers) με γραφεία στην Αθήνα και Άνδρο. Δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1993 και μέχρι σήμερα προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές  υπηρεσίες καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των ασφαλιστικών προϊόντων.  

VIKTORATOU INSURANCE

ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Η Κιβωτός Εξέλιξης αποτελεί έναν χώρο ειδικών θεραπειών στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας υπό την διεύθυνση του λογοθεραπευτή Τάσου Μώκα, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, κινητικής αγωγής, ειδικής διαπαιδαγώγησης, κ.α., ενώ διαθέτει και ειδικές εκδόσεις.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

To Feel Good είναι ένα κέντρο διαιτολογικής υποστήριξης και  ρύθμισης βάρους, το οποίο βρίσκεται στην Ανθούπολη Λευκωσίας. Ιδρυτές του είναι η Διαιτολόγος Χριστιάνα Παπαλουκά και ο Διαιτολόγος Νικόλαος Ντάφλος που είναι μέλη του Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου.

FEEL GOOD

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το eshop-art αποτελεί το μεγαλύτερο διαδικτυακό τόπο στην χώρα μας για την αγορά πινάκων ζωγραφικής όπου κάποιος μπορεί να βρει πολλούς και αξιόλογους Έλληνες ζωγράφους. Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία απο πίνακες ζωγραφικής καικορνίζες.  Διαθέτει επίσης 2 φυσικά καταστήματα στο Χαλάνδρι. 

ESHOP-ART.GR

ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Το Prospero είναι κατάστημα ανδρικής μόδας και το πρώτο στην Ηγουμενίτσα όπου εφαρμόζει την φιλοσοφία του Fast Fashion. Ιδρυτής του ο Κώστας Λευθεριώτης ένας άνθρωπος με πάθος για την μόδα και την καλαισθησία. Αποτελεί το απόλυτο fashion spot για τον άνδρα στην πόλη της Ηγουμνίτσας.

PROSPERO

MENS FASHION

Τα VitaPlus είναι ένας ολοκληρωμένος χώρος αδυνατίσματος & Ομορφιάς με καταστήματα στους Αμπελόκηπους (Αθήνα) και Χαλκίδα (Εύβοια). Έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρίσουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και να προσαρμοσοτύν στις νέες συνθήκες με επιτυχία.

VITA PLUS

ΚΕΝΤΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Το Revis Travel δραστηροποιητε στον τουριστικό και ναυτιλιακό κλάδο από το 1977 στην Ηγουμενίτσα. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο. Παρέχει όλων των ειδών Τουριστικές υπηρεσίες ενώ οργανώνει εκδρομές στην Ελλάδα και εξωτερικό.

REVIS TRAVEL

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Θέλετε να βελτιώσετε το Marketing της επιχείρησης σας;

Όσοι έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια μου ή έχουν αποκτήσει κάποιο εκπαιδευτικό μου Πρόγραμμα σε DVD ή Video

Αγαπητέ Βασίλη χθες παρέλαβα το dvd "3 steps marketing system" και το είδα αμέσως, έπαθα σοκ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Έβλεπα το χρόνο στο real player, δεν ήθελα να τελειώσει.. μετά από ένα σημείο ήταν ένας ανεξέλικτος οργασμός σκέψεων και ιδεών.. ανυπομονώ να το ξαναδώ σήμερα και να κάνω τις ασκήσεις που προτείνεις. Έχω κάποιες απορίες σε κάποια σημεία σχετικά με το πως θα προσαρμόσω το σύστημα στην δουλεία μου.
Αν δεν τις λύσω μόνος μου θα ζητήσω την βοήθεια σου αν ήθελες να με βοηθήσεις. Συγχαρητήρια και πάλι. Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο. Σε παρακαλώ να μας πας πιο βαθιά στο marketing.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Τ. |

ΑΘΗΝΑ

Παρακολούθησα το webinar "Βασικό Μάρκετινγκ επιχειρήσεων" και το σημαντικότερο στοιχείο που εξέλαβα ήταν το ρόλο που παίζει το follow-up με τον πελάτη και το να είσαι πρώτος στην κατηγορία πού ανήκεις στο μυαλό του. Αν και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο webinar θα έλεγα ότι είχε όλα όσα μπορείς να βρείς σε ένα πραγματικό σεμινάριο: διάλεξη, slides κ ερωταπαντήσεις από το κοινό. Σε κάποιον φίλο μου που ακόμα δεν είναι σίγουρος για να το παρακολουθήσει θα έλεγα ότι είναι μια ευκαιρία να μάθεις τεχνικές Μάρκετινγκ οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες στην προσέγγιση του πελάτη καθώς επίσης να καθορίσεις την στρατηγική που θα ακολουθήσεις προκειμένου να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Αναμφισβήτητα μια σοβαρή δουλειά με επίπεδο και εμπειρία.

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν. |

ΛΑΡΙΣΑ

Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σεμινάριο Παροχής Υπηρεσιών! Εξειδικευμένο, με πολλά παραδείγματα από διάφορα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών και κατευθυντήριες γραμμές για άμεσα αποτελέσματα. Σίγουρα θα το παρακολουθούσα ξανά για να εμβαθύνω περισσότερο στις λεπτομέρειες και θα το πρότεινα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία για να αναπτύξει την στρατηγική Μάρκετινγκ της επιχείρησης του! Πολύ καλή δουλειά Βασίλη, μπράβο!

ΜΑΝΟΣ Λ. |

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αγαπητέ Βασίλη, είμαι εντυπωσιασμένη. Παρακολούθησα το σεμινάριο "Marketing success 3 steps system" και η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν έτσι την επιχείρηση μου και μου έδωσες έναν άλλο τρόπο σκέψης που ήδη από σήμερα άρχισα να εφαρμόζω διάφορα πράγματα από αυτά και σιγά-σιγά ίσως όλα! Ευχαριστώ.

ΚΩΝ/ΝΑ Μ. |

ΑΘΗΝΑ

Το σεμινάριο για το Marketing στο Λιανικό Εμπόριο, επιβεβαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μου. Παρουσίαζε πράγματα που γνώριζα, αλλά περιέγραφε τον τρόπο για να γίνουν πράξη οργανωμένα, συγκροτημένα και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα όμως μου έδωσε πολλές χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για να κερδίσω νέους πελάτες. Τέλος, νομίζω πολύ ενδιαφέρον ήταν και το κομμάτι για το πως να επιτυγχάνουμε το follow up των πελατών μας. Βασίλη πολύ καλή δουλειά! Περιμένω με ενδιαφέρον το επόμενο σεμινάριο! 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. |

ΒΟΛΟΣ

Αγαπητέ Βασίλη, επέτρεψε μου να σου εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήρια μου για την εξαιρετική γνώση και δουλειά που μεταφέρεις σε όλους μας! Επίσης το γεγονός ότι μας τα προσφέρεις από την Ηγουμενίτσα, είναι κάτι εκπληκτικό και σημαντικό ετούτη την εποχή.
Να σου εκφράσω απλόχερα την ευγνωμοσύνη μου που εσύ και οι συνεργάτες σου αποτελείται ακόμη ένα πανέμορφο παράδειγμα (όσο δύσκολο κι αν είναι) της δημιουργικής επιχειρηματικής δράσης των Ελλήνων!

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. |

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κύριε Παππά ευχαριστώ που μας δείχνετε πράγματα ουσιαστικά και χρήσιμα που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα ανεξαρτήτου επαγγελματικής δραστηριότητας. Όπως σας έχω ξαναγράψει εκτιμώ και σέβομαι την πρόθεση και την αγάπη σε αυτό που κάνετε και μοιράζεστε τις γνώσεις σας μαζί μας σε κάθε σεμινάριο. Συγχαρητήρια !

ΕΦΗ Γ. |

ΑΘΗΝΑ

Καταπληκτικό Webinar "Internet marketing". Μου άρεσε πολύ η όλη παρουσίαση των θεμάτων και η ενημερωμένη πληροφόρηση. Γενικά ήταν ένα υπερβολικά ενδιαφέρον σεμινάριο. Βασίλη σ' ευχαριστώ πολύ!

ΔΗΜΗΤΡΑ Ν. |

ΑΘΗΝΑ

Μερικές εντυπώσεις ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί μας σε επίπεδο Συμβουλευτικής

Έχω μία μικρή επιχείρηση στην Αθήνα η οποία παρουσιάζει τεράστια προβλήματα επιβίωσης! Γνώρισα την εταιρεία «Επιχειρείν» μέσω facebook και φέτος (2012) αποφάσισα να συνεργαστώ με τον κύριο Παππά (για μένα είναι ο Βασίλης πλέον) μήπως και κάτι δεν έκανα σωστά στη διαχείριση της επιχείρησής μου. Μετά από 4 πολύ διαφωτιστικά meetings μέσω Skype που έκανα μαζί του κατάλαβα ότι όλες οι κινήσεις marketing που έκανα για την προώθηση του καταστήματός μου μέχρι τώρα ήταν τελείως άστοχες! 
Όμως το πιο σημαντικό από αυτή την υπέροχη συνεργασία ήταν ότι με τις μεθόδους που μου υπέδειξε ο Βασίλης είδα πως υπάρχει φως στο τούνελ (ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης), αναπτερώθηκε η ψυχολογία μου και καθώς εφαρμόζω αυτά που μου πρότεινε βλέπω σταδιακά να ανακάμπτει η επιχείρησή μου!! 
Τέλος, επειδή πολλές φορές σκεφτόμαστε κουτοπόνηρα τονίζω πως δεν με έχει βάλει ο Βασίλης να γράψω τα παραπάνω, αλλά η θέλησή μου να βοηθήσω κι εγώ με την σειρά μου τον όποιο επιχειρηματία περνάει δυσκολίες γιατί ξέρω πολύ καλά πώς νοιώθει!!! Επικοινωνήστε μαζί του να σας ενημερώσει. Πιστέψτε με θα είναι ότι καλύτερο έχετε κάνει για την επιχείρησή σας!!!

ΑΙΑΣ ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ

MARIELA NAILS | ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ | ΑΘΗΝΑ

Αν μπορούσα να πω ένα πράγμα για την συνεργασία μου με τον Βασίλη αυτό είναι ότι από την στιγμή που τον γνώρισα και συνεργαστήκαμε όλα γίνανε πιο ξεκάθαρα. Με βοήθησε να καταλάβω πως λειτουργεί το μάρκετινγκ, να θέσω στόχους για την δουλεία μου και να σχεδιάσουμε ένα πλάνο ενεργειών. Μέχρι τότε έκανα διαφημίσεις στις τοπικές εφημερίδες και έβγαζα φυλλάδια. Μου έδειξε ότι όλες οι κινήσεις μου θα πρέπει να οδηγούν στους στόχους του γραφείου μου. Σήμερα είμαι πολύ πιο σίγουρος ότι τα χρήματα που δίνω για διαφημίσεις πιάνουν τόπο. Εξαιρετικός συνεργάτης και μεγάλος γνώστης του αντικειμένου και πολύ απαιτητικός. Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος που δουλεύουμε μαζί και σίγουρα θα συνεχίσουμε.  Σ’ ευχαριστώ Βασίλη. 

ΤΑΣΟΣ ΜΩΚΑΣ

ΚΙΒΩΤΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ | ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Βασίλη σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα και που σίγουρα θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο μέλλον. Μας βοήθησες πολύ στη προβολή της εταιρίας μας και πραγματικά η συμβολή σου ήταν καθοριστική για την πρόοδο και την αύξηση των πωλήσεων μας! Συνιστώ ανεπιφύλακτα και σε άλλους επαγγελματίες να συνεργαστούν μαζί σου και το σίγουρο είναι ότι θα επωφεληθούν πολύ από τις γνώσεις σου και τη καθοδήγηση που θα τους δώσεις!

ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ

VIKTORATOY INSURANCE BROKERS | ΑΘΗΝΑ

Τον Βασίλη τον γνώρισα διαδικτυακά μέσα από ένα σεμινάριο του που παρακολούθησα εγώ και άτομα του γραφείου μου. Θεωρώ ότι είναι ανάμεσα στους 10 κορυφαίους Μαρκετίστες σήμερα στην Ελλάδα. Εαν παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο του ή έχετε την τύχη να συνεργαστείτε μαζί του θα συμφωνήσετε. Συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη σε πολλά επίπεδα στην εταιρεία μας και άλλαξε την αντίληψη μας και τον τρόπο που κάναμε μάρκετινγκ. Προτείνω να μιλήσετε μαζί του!

ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ

HONEY BEE AUDIOVISUAL | ΘΕΣ/ΚΗ | ΑΘΗΝΑ

Η συνεργασία με τον κ Παππά μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι το μάρκετινγκ για μια επιχείρηση, σε σημείο μάλιστα που αν δεν το αναπτύξεις, δεν το καλλιεργήσεις, δεν επενδύσεις χρόνο κυρίως και χρήμα σε αυτό, είσαι είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα χαμένος...
Από κει και πέρα από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που κράτησα από την συνεργασία μας είναι ότι είναι απολύτως απαραίτητο και κυριαρχική ανάγκη για τη λειτουργία του καταστήματος να διατηρώ ΛΙΣΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ και να σκέφτομαι πάντα ότι τα λεφτά έρχονται μόνο με τον συνδυασμό αύξησης πελατών-αύξησης πωλήσεων-αύξησης συχνότητας πωλήσεων κι όχι μόνο με αύξηση μόνο ενός εκ των ως άνω. Επίσης, έχω μπει στην διαδικασία να βρω τον “μέσο” πελάτη μου, έτσι ώστε να προσαρμόσω και το μάρκετινγκ μου πάνω του. Μοναδική και υπερ-πολύτιμη η συνεργασία μας!

ΦΛΟΡΙΑΝ ΠΕΝΕΡΑΪ

FAIRY NAILS | ΠΑΓΚΡΑΤΙ | ΑΘΗΝΑ

Παρακολουθήσαμε εγώ και όλοι οι υπάλληλοι μου όλο το πακέτο συμβουλευτικών εκπαιδεύσεων που οργάνωσε και μας παρουσίασε ο κ. Βασίλης Παππάς. Μετά από κάθε συμβουλευτική συνδρία κάναμε το δικό μας meeting προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε όλα αυτά που είχαμε ακούσει. Πολλές φορές το είδαμε γενικό, πολλές φορές δεν το κατανοούσαμε πως είναι δυνατό να είναι απαραίτητο αυτό που μάθαμε στην επιχείρηση μας. Σήμερα 6 μήνες μετά θα λέγαμε ότι έχουμε εφαρμόσει πάρα πολλά από αυτά μου μάθαμε και αναγνωρίζουμε την αξία και όλων των υπόλοιπων που μας δίδαξε. Μας έχει βοηθήσει εξαιρετικά στην σωστή προβολή της επιχείρησης, στην προσέλκυση ιδιαίτερα των παλαιών αλλά  και νέων πελατών,  σήμερα είμαστε στη φάση που κτίζουμε την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων μας στους χώρους της έκθεσης. Νομίζω ότι το σημαντικότερο και το πιο ωφέλιμο που μας προσέφερε είναι ότι δεν μας είπε κάτι μαγικό ή πρωτάκουστο, αλλά μας οργάνωσε και μας επέστησε την προσοχή για να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα όλων αυτών, που λίγο πολύ ξέρουμε, αλλά όλοι μας δεν εφαρμόζουμε στις επιχειρήσεις μας.
Σε ευχαριστούμε Βασίλη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

E-SHOP ART | ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Σας ενδιαφέρει να εκπαιδευτείτε πάνω στο Marketing;

Πατήστε το κουμπί και επιλέξτε την εκπαίδευση σας

Αυτές ήταν ορισμένες εντυπώσεις ανθρώπων που είτε έχουν παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο μας ή έχουν αγοράσει κάποιο εκπαιδευτικό μας Πρόγραμμα είτε έχουμε συνεργαστεί σε βαθύτερο επίπεδο Marketing.  Στόχος μου δεν είναι να σας δώσω ένα "κατεβατό" με καλά λόγια. Θα μπορούσα να έχω περισσότερα τέτοια. Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι οι άνθρωποι έχουν βοηθηθεί πραγματικά εφαρμόζοντας την μεθοδολογία που προτείνω στην δουλεία τους. Θα χαρώ να δουλέψουμε και μαζί ή να σας δω σε κάποιο από τα σεμινάρια μας.
-Βασίλης Παππάς, Epixeirein