MARKETING ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

3 ολόκληρες ώρες γεμάτες με πρακτικές συμβουλές,
Στρατηγικές και Τακτικές που μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε

Αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στην εκπαίδευση για να την δείτε Online ή να την κατεβάσετε σε Video (mp4) στον Υπολογιστή σας.

DOWNLOAD VIDEO COURSE

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών.
Χωρίζεται σε 3 μέρη και καλύπτει τα παρακάτω πεδία: 

Το σεμινάριο ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό! Με πολλά παραδείγματα χωρίς ανούσιες "σάλτσες" και πολλές εναλλακτικές προτάσεις!  Έχω παρακολουθήσει 3 σεμινάρια και ότι έκανα πράξη μου απέφερε περισσότερα κέρδη και γνώσεις για την επιχείρηση μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Μαρία Ζαχαροπούλου, www.marvie.gr, Θεσσαλονίκη

Ευχαριστούμε πολύ κ. Παππά για το σεμινάριο που παρακολουθήσαμε που με απλά λόγια και τον άψογο επαγγελματισμό που δείξατε καταφέρατε να μας μεταδώσετε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε για δώσουμε ώθηση στην επιχείρησή μας αλλά και στην πραγματική οικονομία της χώρας μας που το έχει ανάγκη!
Π.Τ. Εμπόριο μπαχαρικά βότανα-τσάι, Νέο Ψυχικό

Το σεμινάριο για το Marketing στο Λιανικό Εμπόριο, επιβεβαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μου. Παρουσίαζε πράγματα που γνώριζα, αλλά περιέγραφε τον τρόπο για να γίνουν πράξη οργανωμένα, συγκροτημένα και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα όμως μου έδωσε πολλές χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για να κερδίσω νέους πελάτες. Τέλος, νομίζω πολύ ενδιαφέρον ήταν και το κομμάτι για το πως να επιτυγχάνουμε το follow up των πελατών μας. Βασίλη πολύ καλή δουλειά! Περιμένω με ενδιαφέρον το επόμενο σεμινάριο!
Δημήτρης Κανελλής, Εμπόριο εργαλείων και βιομηχανικών ειδών, Βόλος

Από ΑΓΝΩΣΤΟ - σε ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ πελάτη

Το να “Μετακινήσεις” έναν ΑΓΝΩΣΤΟ  - να γίνει ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ είναι μια διαδικασία με Αρχή – Μέση – και Τέλος.

Δεν γίνεται τυχαία ..και γίνεται μέσα στο μυαλό του Πελάτη σας!
 
Υπάρχει μια Διαδικασία για να αγοράσει – και μια διαδικασία για να μην αγοράσει. Στο σεμινάριο δείχνουμε αναλυτικά όλα τα ΒΗΜΑΤΑ για να κάνετε την διαδικασία αγοράς ακόμα πιο ξεκάθαρη και περισσότερο ελκυστική. 

Τι βλέπει ο Πελάτης; 

Οι περισσότεροι επαγγελματίες βλέπουν το προϊόν τους ως ένα μέσο για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Όμως οι πελάτες δεν βλέπουν το ίδιο πράγμα. 

Οι πελάτες βλέπουν το προϊόν μέσα από ένα "φίλτρο" που τους δείχνει το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που θα πάρουν! Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Στο σεμινάριο θα δούμε αναλυτικά πως θα εντοπίσετε τι πραγματικά θέλουν και για πιο λόγο αγοράζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε την πώληση.

Βασίλης Παππάς, Epixeirein

Το "εμπόριο" αντιμετωπίζει σήμερα μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις. Σε καμία περίπτωση όμως το παιχνίδι δεν έχει χαθεί. Οι άνθρωποι από τη στιγμή που γεννιούνται - μέχρι τη στιγμή που πεθαίνουν συνεχώς καταναλώνουν σε καθημερινή βάση. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να αγοράζουμε. Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε! 
Εάν βλέπετε σοβαρά τη δουλειά σας τότε πραγματικά την συγκεκριμένη εκπαίδευση δεν πρέπει να την χάσετε! Θα αλλάξει πλήρως ο τρόπος που βλέπετε τη δουλειά σας και αυτό σας το εγγυώμαι! 
Μετά την παρακολούθηση και συμπλήρωση των Ασκήσεων που θα σας δοθούν, θα χαρώ να με καλέσετε και να έχουμε μια συζήτηση για την δουλειά σας και για το Πως θα μπορέσετε να εφαρμόσετε όσα δείτε στην εκπαίδευση.
-Βασίλης Παππάς