MARKETING ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Θα μάθετε να εφαρμόζετε στην πράξη ένα πλαίσιο 6 Βημάτων για να Μετατρέψετε έναν άγνωστο σε Πραγματικό Πελάτη με διάρκεια και Αξία. 

Αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στην εκπαίδευση (3 ωρών) για να την δείτε Online ή να την κατεβάσετε σε Video Download (mp4) στον Υπολογιστή σας.

DOWNLOAD VIDEO COURSE

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών που καλύπτει τα παρακάτω πεδία: 

Εξαιρετικό σεμινάριο για μια ακόμη φορά! Εστιασμένο στην άμεση εφαρμογή διαδικασιών που φέρνουν αποτελέσματα. Σημαντική η βοήθεια των παραδειγμάτων και των ασκήσεων για άμεση υλοποίηση ενός αποτελεσματικού σχεδίου μάρκετινγκ.  
Μανώλης Πετρόχειλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, Αθήνα  

Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο, η χρήση εκλαϊκευμένης γλώσσας και πολλών παραδειγμάτων πολύ καλή, σε κάνει να σκέφτεσαι πως μπορούν όλα όσο ειπώθηκαν να τα εφαρμόσεις στην δική σου επιχείρηση. Επίσης πολύ χρήσιμα και τα βοηθήματα - ασκήσεις για την πρακτική εφαρμογή στην επιχείρησή μας. 
Πολλά συγχαρητήρια στον εισηγητή και διοργανωτή κο Βασίλη Παππά  

Αποστόλης Φούκης, Διαφημιστικό γραφείο - Web Design, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ  

To the point! Για εμάς που είμαστε μια σχετικά νέα επιχείρηση, ήταν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησής μας αλλά και σωστής διαχείρισης των πελατών μας! Ευχαριστούμε πολύ και για την άψογη - όπως πάντα - διοργάνωση!  
Μ.Θ.

Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σεμινάριο! Εξειδικευμένο, με πολλά παραδείγματα από διάφορα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών και κατευθυντήριες γραμμές για άμεσα αποτελέσματα.
Σίγουρα θα το παρακολουθούσα ξανά για να εμβαθύνω περισσότερο στις λεπτομέρειες και θα το πρότεινα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία για να αναπτύξει την στρατηγική Μάρκετινγκ της επιχείρησης του! Πολύ καλή δουλειά Βασίλη, μπράβο !  

Β.Π.  

Πλούσιο σεμινάριο με εξαιρετικό εισηγητή τον κ. Παππά. Ευχαριστούμε για το εκπαιδευτικό ενδιαφέρον και τη προσφορά σας στο χώρο! Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη στο σύγρονο κόσμο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας. Αναμένουμε τα επόμενα!  
Δεβετζόγλου Μάνος, Θεσσαλονίκη  

Πρωτότυπο σεμινάριο με πολλές και πραγματικά εξαιρετικές ιδέες για μας τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ένα σεμινάριο για να μην το χάσει κανείς!!  
Μιχάλης Τζίκας, Διαφημιστική εταιρεία, Λάρισα

Το Πρόβλημα στο Marketing

Οι περισσότεροι επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών προσεγγίζουν την προώθηση της δουλειάς τους και την προσέλκυση νέων πελατών με λάθος τρόπο. Αυτό που κάνουν είναι να εφαρμόζουν διάφορες “ωραίες ιδέες” Marketing που βρίσκουν στο Internet ή τους προτείνουν φίλοι και γνωστοί.
 
Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ιδέες.
Όλες οι ιδέες μπορούν να δουλέψουν – και όλες μπορούν να αποτύχουν! Το πρόβλημα είναι ότι αποτελούν μεμονωμένες και αποσπασματικές κινήσεις!

Τα 6 Βήματα ενός πλαισίου Marketing

Οι καλές ιδέες δεν είναι ποτέ αρκετές. 
Το μυστικό για να κερδίσετε νέους πελάτες και η δουλειά σας να “πιάνει τόπο” είναι να δημιουργήστε ένα “πλαίσιο Marketing" μέσα στο οποίο θα εντάξετε τις “ιδέες” σας.

Ένα τέτοιο πλαίσιο (με αρχή, μέση και τέλος το οποίο αποτελείτε από 6 ΒΗΜΑΤΑ) παρουσιάζουμε αναλυτικά στην εκπαίδευση "Marketing Παροχής Υπηρεσιών". Όλη η φιλοσοφία στηρίζεται στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τρόπο σκέψης. 

Βασίλης Παππάς, Epixeirein

Στην εκπαίδευση αυτή μοιράζομαι μαζί σας την προσωπική μου Στρατηγική Marketing που εφαρμόζω στο Epixeirein αλλά και στους πελάτες μου που δραστηριοποιούντε στην Παροχή Υπηρεσιών.
Χρειάστηκα μήνες για να προετοιμάσω την συγκεκριμένη εκπαίδευση και είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες που έχω πραγματοποιήσει. Εάν βλέπετε σοβαρά το Μάρκετινγκ της δουλειάς σας τότε πραγματικά είναι μια εκπαίδευση που δεν πρέπει να χάσετε και μάλιστα σε αυτή την τιμή!
Θα αλλάξει πλήρως ο τρόπος που βλέπετε τη δουλειά σας και αυτό σας το εγγυώμαι!
Μετά την παρακολούθηση και συμπλήρωση των Ασκήσεων που θα σας δοθούν, θα χαρώ να με καλέσετε και να έχουμε μια μικρή συζήτηση για την δουλειά σας και για το Πως θα μπορέσετε να εφαρμόσετε όσα δείτε στην εκπαίδευση.
-Βασίλης Παππάς