Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

2 DVD Set: Marketing for Small Business

 

Έξυπνες και με Χαμηλό Κόστος τακτικές Μάρκετινγκ

Αποκτήστε σε 2 DVD Βήμα-προς-Βήμα τακτικές & μεθόδους Μάρκετινγκ με άμεση εφαρμογή

Σεμινάριο 5 ωρών γεμάτο με παραδείγματα και τεχνικές Μάρκετινγκ για την ανάπτυξη της επιχείρηση σας

“ΒΑΣΙΚΟ MARKETING”

 Marketing-2-DVD-SETΤο έχουμε αναφέρει πολλές φορές: Το να μην κάνουμε τίποτα, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα και δεν οδηγεί πουθενά. Μόνο σε περισσότερο άγχος και στρες! Τουλάχιστον θα πρέπει να κάνουμε κάτι.

Κάτι πάνω σε αυτά που ελέγχουμε και μπορούμε μέσα στην ίδια μας την επιχείρηση. Η εφαρμογή απλών τακτικών Μάρκετινγκ είναι μέσα σε αυτά.

ΜARKETING TRAINING 2 DVD SET – HOME STUDY

Πριν λίγο καιρό πραγματοποιήσαμε ένα Live Μarketing webinar όπου η συμμετοχή πέρασε κάθε προσδοκία μας!

Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ώρες και πραγματοποιήθηκε μέσα σε 2 ημέρες.

Εισηγητής ήταν ο Βασίλης Παππάς, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ από το Epixeirein.gr, με μεγάλη εμπειρία στο Μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Tα DVD είναι χωρισμένα σε 3 μέρη:

Στο 1o Μέρος θα βρείτε τα εξής:

 • Τα θεμέλια μιας επιχείρησης
 • Την αντίληψη που έχουμε για την επιτυχία
 • Τα βασικά σημεία Μάρκετινγκ και γιατί πρέπει να δείτε τον εαυτό σας ως Μαρκετίστα
 • Τους 3 απαραβιάστους Νόμους του Μάρκετινγκ
 • Θα δούμε πως βρίσκουμε την Αξία του πελάτη σε μια επιχείρηση και γιατί είναι το κλειδί στην επιτυχία του Μάρκετινγκ
 • Τους 3 μοναδικούς Τρόπους ανάπτυξης μιας επιχείρησης και τι σημαίνει “γεωμετρικός τρόπος σκέψης”

 

Στο 2o Mέρος θα βρείτε τα πάντα που πρέπει να γνωρίζετε για το Μάρκετινγκ. Θα βρείτε:

 • Τα 3 τμήματα Μάρκετινγκ μιας επιχείρησης
 • Πως βρίσκουμε τον Ιδανικό Πελάτη
 • Πως θα φτιάξετε το “Προφίλ” του πελάτη σας και τι σημαίνει Customer Avatar
 • Πως δημιουργούμε αποτελεσματικά μηνύματα και slogan
 • Πως θα πετύχετε Διαφοροποίηση
 • 10 τακτικές για περισσότερους νέους πελάτες. Εδώ θα βρείτε πρακτικά παραδείγματα με τακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα.
 • Θα δείτε πως μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από κάθε πελάτη σας
 • Πως θα πετύχετε μεγαλύτερη συχνότητα αγορών
 • Πως θα έχετε περισσότερες επαναλαμβανόμενες πωλήσεις
 • Γιατί χάνουμε πελάτες και τι πρέπει να κάνετε για να παραμείνουν πιστοί στην επιχείρηση σας
 • Πως θα έχετε πάντα ικανοποιημένους πελάτες
 • Και γιατί το κλειδί στην επιτυχία σας βρίσκετε στην “λίστα” σας!

 

Στο 3o Mέρος θα δείτε βήμα-προς-βήμα πως να δημιουργήσετε το δικό σας “σύστημα Μάρκετινγκ”, και θα βρείτε παραδείγματα συστημάτων που έχουμε εφαρμόσει σήμερα σε πελάτες μας. Συγκεκριμένα θα δείτε:

 • Τι είναι ένα Σύστημα Μάρκετινγκ και γιατί το χρειάζεστε
 • Θα δείτε τα 3 Βήματα ενός Συστήματος
 • Θα δείτε πως θα προετοιμάσετε το σύστημα σας μέσα από 12 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 • Και πως θα το δημιουργήσετε, μέσα από 9 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 • Τα DVD κλείνουν με το Παράδειγμα ενός έτοιμου Συστήματος που θα σας δώσουμε και μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε!
Πόσο κοστίζουν όλα αυτά;

Το κόστος απόκτησης των DVD είναι μόλις 69€ + ΦΠΑ 23% (σύνολο 84,87€ – τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν)

Η τιμή είναι προσιτή από κάθε επαγγελματία που θέλει να γνωρίσει το Μάρκετινγκ και να εφαρμόσει έξυπνες τακτικές με λίγα χρήματα. Τα DVD αποτελούν ίσως την μικρότερη (και ταυτόχρονα την αποδοτικότερη) επένδυση που θα κάνετε για την επιχείρηση σας με 84,87€! Μην χάνετε αυτή την ευκαιρία!

Για να αποκτήσετε τα 2 DVD πατήστε το παρακάτω κουμπί:

Πατήστε εδώ!

 

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Εάν μέσα από τα DVD δεν πάρετε τακτικές και μεθόδους Μάρκετινγκ που μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε, δεσμευόμστε να σας επιστρέψουμε πίσω στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας! Η εγγύηση αυτή ισχύει για 40 ημέρες! 

Δείτε παρακάτω τι είπαν ορισμένοι από του συμμετέχοντες:

Το σεμινάριο ήταν εστιασμένο στις πραγματικές ανάγκες μάρκετινγκ της σύγχρονης επιχείρησης και ως εκ τούτου βοηθάει εξαιρετικά τη δουλειά μας. Το σύστημα μάρκετινγκ είναι αυτό που άμεσα μπορώ να εφαρμόσω. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μανώλης Πετρόχειλος
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων
ΑΘΗΝΑ

Οι πληροφορίες και γνώσεις που πήρα θα με βοηθήσουν πολύ. Αυτό που ελπίζω να κάνω καλύτερα είναι να μπω στη ψυχολογία του πελάτη και να προσπαθήσω να βλέπω την επιχείρηση μου μέσα από τη δική τους ματιά. Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα είναι “ποια είναι η πραγματική αξία” του κάθε πελάτη για μας και να δουλεύουμε από μέσα προς τα έξω (από το “Γιατί” προς το “Τι κάνουμε”). Το σεμινάριο προσφέρει αναγκαίες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές συμβουλές απαραίτητες για τη σωστότερη προώθηση μιας ΜΜΕ. It’s a must!! Ο δυναμισμός και ενθουσιασμός του Βασίλη μας ενέπνευσε να προχωρήσουμε σε καινούριες ενέργειες μάρκετινγκ που δεν τις είχαμε σκεφτεί.

Ειρήνη Παχάκη
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Ηράκλειο Κρήτης

Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα από το Webinar είναι η Ολοκληρωμένη εικόνα για το μάρκετινγκ της επιχείρησης μου την παρούσα οικονομική κατάσταση. Σε κάποιον φίλο μου ο οποίος δεν είναι ακόμα σίγουρος για να το παρακολουθήσει θα του έλεγα ότι το value/cost είναι πολύ υψηλό για τις πληροφορίες που δίνονται!

Σακης Κουτσουριδης
Οπτικοακουστικές παραγωγές
Θεσσαλονικη

Είναι η 2η φορά που παρακολουθώ το σεμινάριο. Πιστεύω οι πληροφορίες και γνώσεις που πήρα θα με βοηθήσουν αρκετά. Θα ξεκινήσω δημιουργώντας βάση δεδομένων των πελατών μου καθώς θα προσπαθήσω να κάνω follow up. Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα από το Webinar είναι η δημιουργία συστήματος Μάρκετινγκ.

Γκόγκλιας Λάζαρος
Καταστήματα Λιανικής Ταπήτων – κουρτινών – λευκών ειδών
Νάουσα Ημαθίας

Το σημαντικότερο στοιχείο που εξέλαβα ήταν το ρόλο που παίζει το follow-up με τον πελάτη και να είσαι πρώτος στην κατηγορία πού ανήκεις στο μυαλό του. Αν και δεν έχω παρακολουθήσει άλλο webinar θα έλεγα ότι είχε όλα όσα μπορείς να βρείς σε ένα πραγματικό σεμινάριο: διαλέξη, slides κ ερωταπαντήσεις από το κοινό. Σε κάποιον φίλο μου που ακόμα δεν είναι σίγουρος για να το παρακολουθήσει θα έλεγα ότι είναι μια ευκαιρία να μάθεις τεχνικές Μάρκετινγκ οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες στην προσέγγιση του πελάτη καθώς επίσης να καθορίσεις την στρατηγική που θα ακολουθήσεις προκειμένου να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Αναμφισβήτητα μια σοβαρή δουλειά με επίπεδο και εμπειρία.

Βασίλης Ν.
Οικονομολόγος
Λάρισα

Πραγματικά οι πληροφορίες που πήρα είναι πολύτιμες, όμως πλέων ο τρόπος που θα τις εφαρμόσω θα κρίνει αν πραγματικά μπήκα στον ρόλο του Μαρκετίστα. Εκείνο που δίνει μεγάλη αξία σε ένα τέτοιο σεμινάριο είναι η επαφή με τον ομιλητή ,έστω και περιορισμένη, και κυρίως το ότι μετά το πέρας της συνάντησης άρχισα να ξεκαθαρίζω και να βάζω στην σειρά μέσα στο μυαλό μου τα θέματα του Μάρκετινγκ. Εέ τώρα θέλει και λίγο διάβασμα παραπάνω!

Βλάχος Αγγέλης
Εμπόριο επίπλων
Κέρκυρα

Το σημαντικότερο που αποκόμισα είναι τη δομή της σκέψης του marketing. Αυτό που θα κάνω καλύτερα είναι οι σχέσεις που έχω με τους πελάτες μου.

Βασιλειάδης Ελευθέριος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Ερμούπολη

Αυτό που θα κάνω διαφορετικά από εδώ και πέρα είναι να προσπαθήσω να έχω επαφή και μετά την συναλλαγή με τους πελάτες μου. Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα είναι “ο πραγματικός λόγος” που μας επιλέγει ο πελάτης μας και οι τρόποι προσέγγισης του.

Γιώργος Ευαγγελίου
“Αγορά” Γάμου
Κόρινθος

Αυτό που θα κάνω καλύτερα είναι να αναδιοργανώσω την συνολική αντιμετώπιση του “πελάτη” δίνοντας πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους συνεργάτες μου καθώς & να επισπεύσω τακτικές προβολής. Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα ήταν το σύνολο των πληροφοριών οι οποίες ήταν τεκμηριωμένες & απολύτως αξιόπιστες. Το διαφορετικό από άλλα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει ήταν η αμεσότητα που διέκρινε τον ομιλητή & η “ανοιχτή διάθεση” να παρέχει λογικά χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να προσπαθεί να τις πουλήσει σ΄ένα επόμενο σεμινάριο. Το κόστος σε σχέση με άλλα σεμινάρια ήταν επάνω του μετρίου. Αξιολογώντας όμως την αξιοπιστία την εγκυρότητα & την αμεσότητα που υπήρξε, δεν τίθεται θέμα.

Ανδρέας Καψής
Αθλητικό Κέντρο (Personal Athletic Center)
Πτολεμαϊδα

 

Για να αποκτήσετε τα 2 DVD πατήστε το παρακάτω κουμπί:

Πατήστε εδώ!

 

 

 


© EPIXEIREIN.GR 2013
 

Essential SSL