Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

1ο BUSINESS SHOW στις 8-9 Νοεμβρίου στο Αγρίνιοεπιχειρ

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από το “Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας” θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9 Νοεμβρίου) στο Αγρίνιο υπό την αιγίδα του τοπικού Επιμελητηρίου. Είναι το 1ο Business Show Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν ξέρω το αποτέλεσμα που θα έχει η εκδήλωση και αν τελικά “θα πιάσει τόπο”, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία για την διάδοση της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη του αναπτυξιακού προφίλ μιας περιοχής. Και όταν βλέπουμε κάτι καλό ..καλό είναι να το λέμε κιόλας! Το παρουσιάζω στο blog για δύο λόγους:

Πρώτον γιατί θα είναι μια ωραία εκδήλωση για την διάδοση της επιχειρηματικότητας με εξαιρετικούς ομιλητές και είναι ευκαιρία για όσους βρίσκονται σε κοντινές περιοχές να το παρακολουθήσουν, και δεύτερον για να πάρετε ιδέες! Ο καθένας για την περιοχή του. Μπορεί κάτι ανάλογο να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές με σκοπό την μεγαλύτερη ανάπτυξη τους!

Παρακάτω ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης όπως έφτασε στο email μας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“1ο «BUSINESS SHOW» Αιτωλοακαρνανίας στις 8-9 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο”
«Σύγχρονοι Δρόμοι Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας» για το νομό Αιτωλοακαρνανίας

Οι προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης, της επιχειρηματικότητας και των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρει ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, θα παρουσιασθούν και θα αναλυθούν στο 1ο Business Show 2008, που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο στις 8-9 Νοεμβρίου.

Ένας από τους μεγαλύτερους νομούς της Ελλάδας, ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, παρά τα δισεκατομμύρια που διατέθηκαν την τελευταία 25ετία από τα ευρωπαϊκά προγράμματα για ανάπτυξη, εξακολουθεί να βρίσκεται στη τελευταία θέση των νομών της χώρας και να μαστίζεται από ανεργία, μειούμενη παραγωγή, χαμηλό εισόδημα, μικρή επενδυτική δραστηριότητα.

Νέα έργα υποδομής σχεδιάζονται και υλοποιούνται, όπως αυτό της Ιόνιας Οδού, που θα συνδέει την Πάτρα με την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα, και νέα ελπίδα παρουσιάζεται για την πραγματική ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας και όλων των νομών από τους οποίους διέρχεται ο μεγάλης σημασίας οδικός αυτός άξονας.

Η νέα κατάσταση έτσι όπως δημιουργείται, η οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, οι προοπτικές και οι επενδυτικές ευκαιρίες, θα παρουσιασθούν και θα αναλυθούν διεξοδικά στο διήμερο αυτό συνέδριο με θέμα «Σύγχρονοι Δρόμοι ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας».

Πιο αναλυτικά θα παρουσιασθούν:

  • Μοντέλα ανάπτυξης και επιχειρηματικές δραστηριότητες.
  • Ευκαιρίες για ιδιωτικές & δημόσιες επενδύσεις, που παρουσιάζει ο νομός.
  • Ευρωπαϊκά προγράμματα και σχέδια ανάπτυξης.
  • Ενημέρωση του κοινού σχετικά με έργα, προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η τοπική αγορά και οικονομία.
  • Η εξέλιξη και οι τάσεις της αγοράς και οι δυνατότητες αξιοποίησης.

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργήσει έκθεση με 22 περίπου περίπτερα, όπου θα προβάλλονται επιχειρήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες από την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα του νομού.

Το 1ο BUSINESS SHOW, οργανώνεται από το «Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας» (ΙΝ.Α.ΕΠ.) υπό την αιγίδα του «Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας» και είναι ένα αναπτυξιακό, επιχειρηματικό, οικονομικό πολυσυνέδριο-έκθεση, που θα διεξαχθεί στους σύγχρονους και άνετους χώρους του ξενοδοχείου Imperial στο Αγρίνιο.

Το συνέδριο υποστηρίζουν και θα συμμετάσχουν, οι νομαρχίες Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Θεσπρωτίας, οι Δήμοι Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και εκλεκτές επιχειρήσεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων, στελέχη αναπτυξιακών και άλλων επιχειρήσεων, πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι τοπικών και περιφερειακών φορέων και ειδικευμένοι επιστήμονες.

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL