Εισαγωγή στο Email Marketing

Trigger goes here

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το eBook ➜

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το eBook ➜

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε στους όρους χρήσης της σελίδας μας και στην λήψη των email μας. Μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ebook-email-marketing-front-cover-image

Τι λένε όσοι το διάβασαν..

Είναι απλό, κατανοητό και καταπληκτικό όπως και ότι άλλο έχετε δημιουργήσει. Προβλέπετε τις εξελίξεις βοηθώντας το δικό μας έργο. Σας ευχαριστούμε. 

Γεώργιος Ράπτης

Σύμβουλος Ασφαλίσεων, Κέρκυρα

Υπέροχη δουλεία. Θα ψάξω άκρη για πιθανή συνεργασία εκτός των μηνυμάτων. Μπράβο ξανά. 

Γιάννης Δημητρίου

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Θεσσαλονίκη

Σας ευχαριστώ. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και ξεκινώ άμεσα την mailing list με τον τρόπο που μου υποδείξατε. 

Χρήστος Γιαβής

Χρήστος Γιαβής, Έμπορος, Τήνος 

Εξαιρετικό! Μικρο και περιεκτικό! Για να μην πω περιεκτικότατο. Φτάνει για να σου βάλει το ”σπόρο” να ψαχτείς και να προσθέσεις στον τρόπο δουλειάς σου και το email marketing.

Γιαννέλης Πέτρος

Γιαννέλης Πέτρος, Σύμβουλος, Αθήνα

Ένα πολύ έξυπνα σχεδιασμένο και καταρτισμένο βιβλίο που έχει πολλές καινοτομίες αλλά και δυνατότητες να ανεβάσει κάποιος το επίπεδό του πάνω στο email marketing και να αυξήσει ακόμα και την αυτοπεποίθησή του. Ευχαριστώ για ότι πολύτιμο βρήκα και που είχες την καλοσύνη να το μοιραστείς μαζί μας! 

Toni F.

Marketer, Greece & Cyprus

Το e-book σας ήταν πολύ ενδιαφέρον, κατατοπιστικό και περιεκτικό. Τα παραδείγματα βοηθούν ώστε να καταλάβει κανείς ακριβώς πως να εφαρμόσει στην πράξη αυτά που του διδάσκετε. Νομίζω θα βοηθήσει στην ανάπτυξη κάθε επιχείρησης. Σας ευχαριστούμε.

Αντωνία Παπαδοπούλου

Οικονομικά – Λογιστικά, Αθήνα

Πάρα πολύ ωραίο το ebook, σίγουρα με βοήθησε έστω και με αυτά τα λίγα λογία. Βεβαία όσοι ασχολούμαστε με τον τομέα πωλήσεων ξέραμε για το email marketing και τους autorespoders άλλα δεν ξέραμε 100% τα βήματα ένα προς ένα και όταν υπάρχουν επαγγελματίες του κλάδου κάλο είναι να τους ακούμε, γιατί όπως είπε και κάποιος φίλος παλιότερα: Αν ακούς συνεχεία τον εαυτό σου δεν θα μάθεις τίποτα καινούργιο.

Χρήστος Βαλκάνης

Σύμβουλος Πωλήσεων, Αλεξανδρούπολη

Εξαιρετικό. Είναι πολύ κατατοπιστικό και πραγματικά μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Θέλει δουλειά και από εμάς. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να μας έρχονται τα λεφτά. Σκέφτομαι ότι ακόμα και αυτή η φόρμα που γράφω τώρα, έχει τον σκοπό της. Πραγματικά πολύ έξυπνο. Αξίζει την προσπάθεια και την δοκιμή.

Αντώνιος Σταματόπουλος

Εμπόριο, Αγ. Ιωάννης, Ρέντη


Με την εγγραφή σας Newsletter μας θα λάβετε δωρεάν το eBook στο email σας:

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το eBook ➜

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε στους όρους χρήσης της σελίδας μας και στην λήψη των email μας. Μισούμε το spam όσο και εσείς και ποτέ Δεν θα μοιραστούμε τα στοιχεία σας.