Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Email Marketing webinar [July 2016]

Τα μυστικά του Email Marketing

Μάθετε πως θα αποκτήσετε πελάτες και όχι απλά συνδρομητές στο Newsletter σας


ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ONLINE (WEBINAR)

JULY 27, 2016 // 18:30 – 21:30

Βήμα-προς-Βήμα τακτικές για να μετατρέψετε τα email της λίστας σας σε ενεργούς πραγματικούς πελάτες..

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες εκπαιδεύσεις μας που θα σας βάλει στα βαθιά του Email Marketing. Αυτή είναι η 3η φορά που πραγματοποιείται με ανανεωμένο υλικό.

Αποτελεί Ιδανική εκπαίδευση για όσους έχουν Ιστοσελίδα, eShop ή blog και θέλουν να μάθουν πως θα χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά το Email για να δημιουργήσουν νέους πελάτες και πωλήσεις!

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου online (μέσω διαδικτύου) και μπορείτε να παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιου ή του γραφείου σας.


ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ:

ΓΙΑΤΙ EMAIL;

Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το Email Marketing, την Στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και γιατί το Email αποτελεί σήμερα ίσως το ισχυρότερο εργαλείο Marketing Online!

LIST BUILDING

Πώς θα χτίσετε την Λίστα των email σας ξεκινώντας από το μηδέν (ακόμα και εάν δεν έχετε ούτε ένα email στην λίστα σας). Θα δείξουμε πολλά παραδείγματα στην πράξη και εξηγήσουμε την τεχνική της “Ηθικής δωροδοκίας”.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ INBOX

Πώς θα αποφύγετε το Spam folder και πώς θα φτάσετε στο Inbox ώστε τα email σας να έχουν την ευκαιρία να διαβαστούν!

AUTORESPONDER SET-UP

Τι είναι autoresponder και πως θα στήσετε μια αυτόματη ακολουθία με email για να μετατρέψετε τους συνδρομητές σας σε πραγματικούς πελάτες (θα δείξουμε 4 σενάρια) καθώς και ποιες “πλατφόρμες” email marketing automation να επιλέξετε.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ “ΘΕΜΑ” ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ OPEN-RATE

Έστω ότι έχετε την καλύτερη Προσφορά της αγοράς και στέλνετε email στους συνδρομητές σας – κανείς δεν θα την δει εάν πρώτα δεν ανοίξει το email σας. Εδώ θα δείξουμε τι πρέπει να γράψετε στο “θέμα” του email σας χρησιμοποιώντας την φόρμουλα “Ο+Π” καθώς και μια έξυπνη τακτική που δουλεύει. 

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αφού κάποιος ανοίξει το email σας  – θέλετε να το διαβάσει και να αναλαβει κάποια δράση (Call-To-Action). Στην ενότητα αυτή θα δούμε πώς θα γράψετε αποτελεσματικά μηνύματα που προκαλούν διάδραση με το κοινό σας.

ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ EMAIL;

Εδώ θα δούμε ποιες ημέρες και ώρες είναι οι καλύτερες και πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε email.

EMAIL MARKETING IN ACTION

Θα δείξουμε πολλά παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων και καλές πρακτικές που μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε καθώς επίσης και το Action Plan 9 βημάτων για να βάλετε όσα πούμε να δουλέψουν.

Τι είπαν για το σεμινάριο..

Πρώτη φορά έλαβα μέρος σε ένα σεμινάριο webinar. Απλά καταπληκτικό. Το email Marketing είναι κάτι καινούργιο, ένα νέο εργαλείο για τις μικρές επιχειρήσεις, που μας βοηθάει να ανπτύξουμε τη δουλειά μας. Το θέμα που αναπτύξατε είναι μεγάλο, αλλά το αναπτύξατε εξαιρετικά στις τρεις αυτές ώρες.

Κ.Φ., Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική εκπαίδευση! Από τις λίγες εκλαϊκευμένες και άμεσα κατανοητές παρουσιάσεις. Απόλυτα χρήσιμο «εργαλείο» το e-mail Μarketing. Συγχαρητήρια!

Νίκος Ασημακόπουλος, Διαφήμιση, Αθήνα

Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που ο εκπαιδευτής, έχοντας εξαιρετική μεταδοτικότητα, σε κρατούσε σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκειά του. Προσωπικά δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου αυτή την προσέγγιση προώθησης της δουλειάς μου. Το σεμινάριο αυτό με έβαλε να σκεφτώ λίγο διαφορετικά και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ηρακλής Παναγιωτάκης, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Αθήνα

Ευχαριστώ πολύ για το webinar “email marketing”. Αν και συλλέγω mails και στέλνω newsletters 5 χρόνια, μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια!

Νίκος Αυγερινός, Διαχειριστής ενημερωτικής ιστοσελίδας στο Internet, Ναύπλιο

Κύριε Παππά, σε κάθε σεμινάριο σας που παρακολουθώ, εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια , την μέθοδο και τον ενθουσιασμό που μεταδίδετε όλες τις πληροφορίες. Η γνώση είναι δύναμη και χαίρομαι που την μοιράζεστε μαζί μας !

Εφη Γιάνναρη, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Αθήνα

Όπως έγινε και σε προηγούμενα σεμινάρια με τον Βασίλη, ειπώθηκαν πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες, που δεν είναι εύκολο για μας να βρεθούν. Κανείς άλλος δεν μας τα εξηγεί τόσο αναλυτικά και επίμονα, ώστε να ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε αυτά τα μυστικά και εμείς. Ευχαριστούμε.

Αθανασίου Ευάγγελος, Βιβλιοπωλείο, Καναλλάκι

Μελετημένο σεμινάριο. Προσεγμένο. Ιδανικό για έναν αρχάριο, τον βάζει στον σωστό δρόμο ανάπτυξης της στρατηγικής του email marketing.

Σοφία Εμερτζιάδου, PR & Social Media Manager, ProSeminars, Θεσσαλονκη

ΓΙΑΤΙ EMAIL;

Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της.

_91% των online καταναλωτών κοιτάζουν το email τους τουλάχιστον μια φορά την ημέρα

_Το 95% των Online καταναλωτών έχουν λογ/μό email

_Το 74% των καταναλωτών προτιμούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για προϊόντα στο email τους

_66% των καταναλωτών έχουν κάνει online αγορές ως αποτέλεσμα κάποιου email

 

Hubspot.com

ΛΙΣΤΑ EMAIL – ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όσοι άνθρωποι έχουν γραφτεί στην λίστα των email σας, αποτελούν ίσως την σημαντικότερη πηγή άντλησης νέων πελατών!

Υπάρχει μια κινέζικη παροιμία που αναφέρει: «Μην ψαρεύεις στον Ωκεανό – Ψάρεψε στην λίμνη που έχει ψάρια».

Η λίστα των email σας είναι η δική σας «λίμνη» και εκεί είναι το μέρος που πρέπει να «ψαρεύετε» και όχι ολόκληρο το internet!

Βασίλης Παππάς, εισηγητής σεμιναρίου, Epixeirein

 

Στην εκπαίδευση αυτή μοιράζομαι μαζί σας τις καλύτερες τεχνικές μου στο Email Marketing.

Στo Epixeirein δουλεύουμε το Email από το 2010 και σήμερα σχεδόν το 90% των πωλήσεων μας προέρχεται από το Email. Μπορεί κάποιος να μας βρίσκει μέσω του Facebook ή του Google (όπως εσείς), όμως πελάτης μας γίνεται σχεδόν αποκλειστικά από τα μηνύματα email που λαμβάνει.

Δηλώστε την συμμετοχή σας παρακάτω και σας εγγυώμαι προσωπικά ότι η εκπαίδευση αυτή θα κάνει το email το ισχυρότερο εργαλείο Marketing στην επιχείρηση σας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Regular

(έως 25/7, 24:00)


€57

Last minute

(έως 26/7, 24:00)


€67

*Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Epixeirein καθώς και οι Διαφάνειες παρουσίασης σε PDF.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 // 18:30 – 21:30


ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ;

Μπορείτε να επιλέξετε την μαγνητοσκόπιση της εκπαίδευσης στην Φόρμα εγγραφών.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Το σεμινάριο θα γίνει εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου (webinar) και μπορείτε να το παρακλουθήσετε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η μετάδοση θα γίνει από το γραφείο του Epixeirein. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 18:30 και θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Τίποτα απολύτως. Εάν μπορείτε να δείτε video στο Youtube τότε είσαστε έτοιμοι. Χρειάζεστε μόνο τα ηχεία σας (αυτά που ακούτε μουσική) και τίποτα άλλο. Θα μπείτε στην ειδική πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε με τους κωδικούς που θα σας στείλουμε και είσαστε έτοιμοι.

Ναι βεβαίως. Ερωτήσεις μπορείτε να κάνετε μέσω γραπτών μηνυμάτων chat ζωντανά καθ’ όλη την διάρκεια της εκπαίδευσης – οι οποίες θα απαντώνται στο τέλος κάθε ενότητας.

Ναι. Όπως όλες οι εκπαιδεύσεις μας θα μαγνητοσκοπηθεί και μπορεί κάποιος να αποκτήσει την μαγνητοσκόπηση από την επιλογή που θα βρει στην φόρμα εγγραφών.

Ναι βεβαίως και μπορείτε. Θα κρατήσετε σημειώσεις καθώς παρακολουθείτε το video της εκπαίδευσης και θα μας στείλετε ένα email με τις ερωτήσεις σας ή θα μας καλέσετε και με μεγάλη μας χαρά θα τις απαντήσουμε και θα έχουμε μια συζήτηση.

Θα δοθεί “Βεβαίωση Παρακολούθησης” από το Epixeirein σε όλους – είτε παρακολουθήσουν ζωντανά – είτε αποκτήσουν την μαγνητοσκόπηση.

Σε όλους. Οι “Διαφάνειες Παρουσίασης” θα δοθούν σε PDF είτε παρακολουθήσετε ζωντανά – είτε αποκτήσετε την μαγνητοσκόπιση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@epixeirein.gr (όλες τις ημέρες και ώρες) ή στο τηλ. 26650 21428 (10:00-14:00).

© 2016 Epixeirein.gr | Όροι συμμετοχής

Essential SSL