Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

3 Steps Marketing System

Γιατί οι Περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να Προσελκύσουν Πελάτες;

Δείτε το σημαντικότερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες στην απόκτηση νέων πελατών και Τι πρέπει να κάνετε για το αποφύγετε ώστε να προσελκύσετε περισσότερους νέους πελάτες, να αυξήσετε την αξία τους και να τους κρατήσετε πιστούς για πάντα

Αποκτήστε ένα DVD 3 ωρών με έξυπνες τακτικές & μεθόδους Μάρκετινγκ

DVD Preview

 
3-Step-Marketing-System-by-Epixeirein.grΕΑΝ είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε μικρές επιχειρήσεις, τότε θα γνωρίζετε ότι το σημαντικότερο πράγμα για την επιτυχία σας είναι η ικανότητα σας να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες – σε διαρκή και συνεχόμενη βάση! Εάν δεν μπορέσετε να προσελκύσετε αρκετούς πελάτες, τότε δυστυχώς, δεν θα είσαστε στην αγορά για πολύ ακόμα!

Πως λοιπόν θα το καταφέρετε αυτό;
Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα ΣΥΣΤΗΜΑ και εδώ είναι που οι περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν. Δεν έχουν κανένα Σύστημα για να προσελκύσουν πελάτες ούτε να αυξάνουν την «αξία» αυτών των πελατών ..σε διαρκή βάση! Κάνουν αποσπασματικές κινήσεις προβολής και διαφήμισης και περιμένουν αυτό από μόνο του να δουλέψει! Μόνο τα συστήματα δουλεύουν!

Μάρκετινγκ DVD
Πριν λίγο καιρό πραγματοποιήσαμε ένα online σεμινάριο (webinar) όπου εξηγήσαμε Βήμα-προς-Βήμα Πως θα φτιάξετε ένα Σύστημα Μάρκετινγκ που θα προσελκύει – μετατρέπει – και αυξάνει συνεχώς την αξία των πελατών σας. Το DVD είναι το Recording αυτού του σεμιναρίου, διάρκειας 3 ωρών, με εισηγητή τον Βασίλη Παππά, BA, MBA in Marketing, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ, με πολυετή πρακτική εμπειρία στο Μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων.

Που απευθύνεται
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό DVD απευθύνεται σε όσους έχουν μια μικρή επιχείρηση ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδανικά διαθέτουν web-site (ή σκοπεύουν να φτιάξουν σύντομα ένα). Δεν είναι για όσους αναζητούν χρυσές συνταγές που θα τους δώσουν εύκολα και γρήγορα χρήματα. Θα χρειαστεί δουλειά και αρκετές ώρες μέχρι να στηθεί το Σύστημα που σας περιγράφουμε. Γι’ αυτό, μετά την παρακολούθηση του DVD, ετοιμαστείτε να σηκώσετε μανίκια και να πιάσετε δουλειά!

Τι θα βρείτε στο DVD
Στο DVD θα βρείτε τα εξής θέματα:

 • Οικονομική κρίση & νέος καταναλωτής: Πως θα τον προσεγγίσουμε
 • Βασικές αρχές Μάρκετινγκ μιας μικρής επιχείρησης
 • 3 τρόποι ανάπτυξης μια επιχείρησης
 • Τι είναι ένα «Σύστημα»
 • Γιατί μόνο τα «Συστήματα» δουλεύουν
 • Το Σύστημα της «ηθικής δωροδοκίας»
 • Τακτικές Μάρκετινγκ για προσέλκυση πελατών
 • Προετοιμασία Συστήματος μέσα από 12 ενέργειες
 • Δημιουργία Συστήματος μέσα από 9 ενέργειες
 • Παρουσίαση ενός «έτοιμου» Συστήματος στην πράξη

Τι θα πάρετε

Ο Στόχος είναι ένας: Να αυξήσετε τις πωλήσεις & το πελατολόγιο σας. Για να το καταφέρετε αυτό χρειάζεται να σκεφτείτε έξυπνα και αποτελεσματικά, χωρίς να χρειαστεί να δώσετε μια περιουσία σε Μάρκετινγκ και διαφήμιση. Αυτό γίνεται μόνο δημιουργώντας ένα “Σύστημα Μάρκετινγκ” μέσα στην επιχείρηση σας. Μέσα από το DVD θα μάθετε πως θα φτιάξετε ένα “Σύστημα” που:

 • Θα ελκύει νέους υποψήφιους πελάτες
 • Τους μετατρέπει σε πραγματικούς πελάτες
 • Τους κρατάει πιστούς στην επιχείρηση σας
 • Αυξάνει συνεχώς την αξία κάθε συναλλαγής
 • Αυξάνει συνεχώς των αριθμό επισκέψεων στην επιχείρηση σας (Online και offline)

Θα θέλατε να υπάρχει ένα τέτοιο Σύστημα στην επιχείρηση σας; Στο DVD θα δείτε αναλυτικά πως θα το φτιάξετε!

Το κόστος απόκτησης του DVD είναι μόλις 39,90€ + ΦΠΑ 23% (σύνολο 49€ – ενώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν).

Θέλουμε όλοι να αποκτήσετε το DVD γιατί θεωρούμε πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για την επιχείρηση και τους πελάτες σας! Το κόστος δεν είναι μεγάλο και αξίζει να το αποκτήσετε, εξαλλού όπως θα δείτε στην συνέχεια σας καλύπτει εγγύηση ικανοποίησης 40 ημερών!

Για να αποκτήσετε άμεσα το DVD πατήστε το παρακάτω κουμπί:

Πατήστε εδώ!

100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων!
Εάν μέσα από τα DVD δεν πάρετε τακτικές και μεθόδους Μάρκετινγκ που μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε, δεσμευόμστε να σας επιστρέψουμε πίσω στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας! Η εγγύηση αυτή ισχύει για 40 ημέρες! Και επιπλέων κρατάτε και τo DVD! Δεν χρειάζεται να μας το στείλετε πίσω!

3-Step-Marketing-System-by-Epixeirein.gr

 

 

Πατήστε εδώ!

 


© EPIXEIREIN.GR 2013
 

Essential SSL