Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Marketing Webinar 25 & 26 Ιουλίου 2012

Νέο Marketing Webinar aπό το Epixeirein.gr

Βήμα-προς-Βήμα τακτικές & μεθόδους Marketing με άμεση εφαρμογή

5 ώρες γεμάτες με παραδείγματα και τεχνικές Μάρκετινγκ για την ανάπτυξη της επιχείρηση σας

25 & 26 Ιουλίου 2012

Αγαπητοί φίλοι,

Όσοι παρακολουθούν το Epixeirein.gr θα έχετε διαβάσει σε πολλά από τα άρθρα μας, να αναφερόμαστε στην υπάρχουσα οικονομική κρίση (και τον τρόπο που έχει πλήξει όλους του επαγγελματίες), και να τονίζουμε ότι το μόνο που μας έχει απομείνει, είναι να κάνουμε έξυπνες κινήσεις Μάρκετινγκ με λίγα χρήματα, για να φέρουμε περισσότερους νέους πελάτες, και να κάνουμε τους παλιούς – να μας θυμηθούν και να αγοράσουν ξανά από εμάς!

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές: Το να μην κάνουμε τίποτα, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα και δεν οδηγεί πουθενά. Μόνο σε περισσότερο άγχος και στρες! Τουλάχιστον θα πρέπει να κάνουμε κάτι. Κάτι πάνω σε αυτά που ελέγχουμε και μπορούμε μέσα στην ίδια μας την επιχείρηση. Η εφαρμογή απλών τακτικών Μάρκετινγκ είναι μέσα σε αυτά.

Marketing Webinar

Είναι πολλοί αυτοί που μας ρωτούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, ρωτούν να μάθουν τακτικές Μάρκετινγκ, και γενικά πως θα αναπτύξουν το Μάρκετινγκ στην επιχείρηση τους. Πάνω σε αυτά θα είναι το νέο μας Webinar (σεμινάριο online μέσω Internet) και κυρίως στην προσέλκυση νέων πελατών, και την δημιουργία ενός αποτελεσματικού Συστήματος Μάρκετινγκ.

Το Webinar θα έχει διάρκεια 5 ώρες και θα είναι 2-ήμερο. Θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιουλίου (Τετάρτη και Πέμπτη) μεταξύ 18:30 και 21:00. Επιλέξαμε να είναι 2 ημέρες γιατί 5 ώρες συνεχόμενες σε μια ημέρα θα ήταν εξαιρετικά κουραστικό.

Εισηγητής θα είναι ο κύριος Βασίλης Δ. Παππάς, BA, ΜΒΑ in Marketing, ιδρυτής του Epixeirein.gr με μεγάλη εμπειρία στο Μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσων και ελεύθερων επαγγελματιών. Για να γνωρίσετε τον κο Παππά και να δείτε τον τρόπο που δουλεύει πάνω στο Μάρκετινγκ, μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (eBook) που έχει συγγράψει με συμβουλές Μάρκετινγκ για τις μικρές επιχειρήσεις πατώντας εδώ.

Tο Webinar θα είναι χωρισμένο σε 3 μέρη:

Στο 1o Μέρος θα καλύψουμε τα εξής:

 • Τα θεμέλια μιας επιχείρησης
 • Την αντίληψη που έχουμε για την επιτυχία
 • Τα βασικά σημεία Μάρκετινγκ και γιατί πρέπει να δείτε τον εαυτό σας ως Μαρκετίστα
 • Θα δούμε πως βρίσκουμε την Αξία του πελάτη σε μια επιχείρηση και γιατί είναι το κλειδί στην επιτυχία του Μάρκετινγκ
 • Τους 3 μοναδικούς Τρόπους ανάπτυξης  μιας επιχείρησης και τι σημαίνει “γεωμετρικός τρόπος σκέψης”

Στο 2o Mέρος θα εξηγήσουμε τα πάντα που πρέπει να γνωρίζετε για το Μάρκετινγκ. Θα καλύψουμε:

 • Τα 3 τμήματα Μάρκετινγκ μιας επιχείρησης
 • Πως βρίσκουμε τον Ιδανικό Πελάτη
 • “Προφίλ” πελάτη και δημιουργία Customer Avatar
 • Πως δημιουργούμε αποτελεσματικά μηνύματα και slogan
 • Πως θα πετύχετε Διαφοροποίηση
 • 10 τακτικές για περισσότερους νέους πελάτες. Εδώ θα δούμε πρακτικά παραδείγματα με τακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα.
 • Θα δούμε πως θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα από κάθε πελάτη σας
 • Πως θα πετύχετε μεγαλύτερη συχνότητα αγορών
 • Πως θα έχετε περισσότερες επαναλαμβανόμενες πωλήσεις
 • Γιατί χάνουμε πελάτες και τι πρέπει να κάνετε για να παραμείνουν πιστοί στην επιχείρηση σας
 • Πως θα έχετε πάντα ικανοποιημένους πελάτες
 • Και γιατί το κλειδί στην επιτυχία σας βρίσκετε στην “λίστα” σας!

Στο 3o Mέρος του σεμιναρίου θα δούμε βήμα-προς-βήμα πως θα δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα Μάρκετινγκ, και θα σας δείξουμε παραδείγματα συστημάτων που έχουμε εφαρμόσει σήμερα σε πελάτες μας. Συγκεκριμένα θα δούμε:

 • Τι είναι ένα Σύστημα Μάρκετινγκ και γιατί το χρειάζεστε
 • Θα δούμε τα 3 Βήματα ενός Συστήματος
 • Θα δούμε πως θα προετοιμάσετε το σύστημα σας μέσα από 12 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 • Και πως θα το δημιουργήσετε, μέσα από 9 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 • Και θα κλείσουμε με το Παράδειγμα ενός έτοιμου Συστήματος που θα σας δώσω και μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε!

Σίγουρα στο σημείο αυτό θα αναρωτιόσαστε πόσο μπορεί να στοιχίζει η συμμετοχή σας στο Webinar.

Η απάντηση είναι μόλις 69 ευρώ!

Θεωρούμε την τιμή αυτή προσιτή από κάθε επαγγελματία που θέλει να γνωρίσει το Μάρκετινγκ και να εφαρμόσει έξυπνες τακτικές που δεν θα του κοστίσουν πολλά χρήματα. Ένα μόνο πελάτη να κερδίσετε μέσα στο καλοκαίρι από τις τακτικές που θα σας δείξουμε, θα έχετε βγάλει πίσω το ποσό αυτό με το παραπάνω!

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας πατήστε εδώ (θα οδηγηθείτε στην φόρμα εγγραφής του Webinar).

Μερικά στοιχεία για το Webinar

Το Marketing Webinar θα γίνει εξολοκλήρου online μέσω μιας πλατφόρμας ειδικής για τον σκοπό αυτό. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα ερωτήσεων & απαντήσεων. Είναι σαν να παρακολουθείτε ένα σεμινάριο, με την διαφορά ότι είναι online (και o παρουσιαστής κάνει την παρουσίαση μέσα από web camera). Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τον χώρο σας! Μπορεί να είσαστε στο σπίτι ή το γραφείο σας ή ακόμα και διακοπές και να το παρακολουθήσετε! Επίσης δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Skype ούτε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Εσείς απλά θα συνδεθείτε και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Μια άποψη για το πώς θα είναι μπορείτε να δείτε στην παρακάτω photo:


Οι συμμετοχές θα κλείσουν την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 14:00.

Εάν μέσα από το Webinar δεν πάρετε τακτικές και μεθόδους Μάρκετινγκ που μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε, δεσμευόμστε να σας επιστρέψουμε πίσω στο ακέραιο το ποσό της συμμετοχής σας!

Η συμμετοχή σας αποτελεί σημαντική ενέργεια για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Θα πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε και να επιχειρούμε, μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Όσοι το καταλάβουν αυτό, θα φύγουν μπροστά από τους υπόλοιπους. Όσοι μείνουν προσκολυμένοι στις καλύτερες ημέρες του παρελθόντος χωρίς να κάνουν τίποτα για το παρόν και το μέλλον τους, δεν θα επιβιώσουν. Ελπίζουμε να κάνετε την εγγραφή σας και να τα πούμε από κοντά.

Φιλικά,

Για το EPIXEIREIN.GR,                                                                                                                                                         Βασίλης Παππάς, BA, MBA in Marketing

Υ.Γ. Η online πλατφόρμα Webinar που χρησιμοποιούμε μπορεί να υποστηρίξει μόνον 50 άτομα Online. Εάν θέλετε λοιπόν να εξασφαλίσετε την θέση σας, θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας το γρηγορότερο (και αυτό δεν είναι κάποιο φθηνό κόλπο μάρκετινγκ)! Οι 50 πρώτοι θα συμμετέχουν. Όσοι δεν προλάβουν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέο σεμινάριο που θα διοργανώσουμε μέσα στο Φθινόπωρο. Για να δηλώσετε τώρα την συμμετοχή σας πατήστε το παρακάτω κουμπί:

 

© EPIXEIREIN.GR 2012

Essential SSL