logo-epixeirein

Πως θα δημιουργήσετε επαγγελματικά κείμενα για διαφημίσεις και email με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να χρειάζονται γνώσεις Μάρκετινγκ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ | VIDEO ON-DEMAND

Για τους ελεύθερους επαγγελματίας και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που Δεν έχουν τον χρόνο ή δυσκολεύονται να γράψουν αποτελεσματικά κείμενα για διαφημίσεις και post στα social, και τα email τους

Το σεμινάριο είναι κλειστό για εγγραφές. Ο Νέος κύκλος θα ανοίξει σε:

00
d
00
h
00
m
00
s

Ονομάζομαι Χρήστος Σιάμος και είμαι ιδιοκτήτης ενός eshop φυσικών και βιολογικών καλλυντικών. Μέσα από αυτό το κείμενο θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με τον Βασίλη Παππά και πόσο με βοήθησε πραγματικά να αναπτύξω την επιχείρησή μου. 

Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρει κάποιος έναν «μαρκετίστα» που να ξέρει τη δουλειά και να μπορεί να βοηθήσει. Πιστέψτε με, πέταξα κυριολεκτικά αρκετά χρήματα σε εταιρείες marketing και δήθεν γκουρού του internet marketing, χωρίς να δω αποτελέσματα. Αλλά το μάθημα αυτό μου βγήκε σε καλό, γιατί έμαθα να διακρίνω τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις για ατέλειωτες πωλήσεις από το τι πραγματικά προσφέρουν. 

Άλλο ένα καλό είναι ότι η αναζήτηση αυτή και οι τρικλοποδιές με έφεραν ευτυχώς στο κατώφλι του Βασίλη Παππά. 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχω κανένα όφελος που γράφω αυτό το review. Οι λόγοι μου είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι και είναι οι εξής τρεις: 

Πρώτον, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Βασίλη, διότι η συμβουλευτική και οι εκπαιδεύσεις του ήταν καθοριστικής σημασίας για μένα και με βοήθησαν να αναπτύξω την επιχείρησή μου, να έχω καλύτερα αποτελέσματα και να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεύτερον, επειδή ζητάω κι εγώ reviews από τους πελάτες μου και ξέρω πόσο σημαντικά είναι, ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να αφήσω τη θετική μου κριτική για την άψογη συνεργασία που έχω με τον Βασίλη. Και τρίτον, θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου, επιχειρηματίες σαν κι εμένα, να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και να μην χάνουν άλλο το χρόνο τους και τα χρήματά τους, με «γκουρού» που δεν ξέρουν marketing. 

Ο Βασίλης, έχει κατά τη γνώμη μου 3 πολύ βασικά ατού που μου έκαναν εντύπωση. Ο Βασίλης ξέρει marketing, έχει δοκιμασμένες τακτικές, στρατηγικές και εργαλεία και θέλει πραγματικά να πετύχεις το στόχο σου. Ούτε φανφάρες, ούτε μεγάλες κουβέντες, ούτε λόγια εντυπωσιασμού.

Μετρημένος, μεθοδικός και με φοβερές ιδέες, που διαφέρουν από όσους έχω δει μέχρι στιγμής. Τον Βασίλη τον γνώρισα πρώτη φορά μέσα από τα άρθρα του στο epixeirein.gr. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έγραφε και είχαν λογική. Γράφτηκα στο Newsletter του, κατέβασα τα ebook του και τα διάβασα. Εκεί κατάλαβα πόσο παρεξηγημένο θεωρούσα το email marketing.

Νόμιζα ότι κανείς δεν διαβάζει τα email που στέλνουν οι εταιρείες γιατί είναι γεμάτα προσφορές και εκπτώσεις. Πιεστική πώληση που φτάνει στα όρια του σπαμ. Η προσέγγιση του Βασίλη ήταν τελείως διαφορετική. Χτίζουμε εμπιστοσύνη και δίνουμε χρηστικό περιεχόμενο και πληροφορίες σε όσους γράφονται στη λίστα των email. Πραγματικά άλλη προσέγγιση από ότι είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Γράφτηκα και παρακολούθησα την εκπαίδευση Email Conversion και την εφάρμοσα όπως τη διδάχτηκα. Άρχισα να χτίζω τη λίστα μου και να έχω πωλήσεις μέσα από αυτή. Δουλεύει σκέφτηκα. Αυτή τη στιγμή το email marketing είναι το πιο δυνατό κανάλι πωλήσεων που έχω στο eshop μου σε συνδυασμό με το blog μου. Τα απτά αποτελέσματα που είδα από τη συνεργασία μου με το Βασίλη είναι αρκετά πιστεύω για να δικαιολογήσουν αυτό το review.

Χρήστος Σιάμος

pergamodo.com, Ιωάννινα