Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Members Home Page #1

Τι θέλετε να κάνετε σήμερα; 

Επιλέξετε παρακάτω την Δράση (Action Plan) που θέλετε να κάνετε σήμερα.


Θέλω να μάθω τις βασικές αρχές του Marketing

Εδώ θα μάθετε τις βασικές αρχές Marketing που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας είτε έχει μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.

Θέλω να δυναμώσω την παρουσία μου στο Facebook

Εδώ θα μάθετε πως θα κάνετε το Facebook ένα πραγματικό όπλο για την δουλειά σας, χωρίς να χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας.

Θέλω να μάθω να χρησιμοποιώ το Email στην δουλειά μου

Εδώ θα μάθετε πως θα χρησιμοποιήσετε το Email για να φέρετε νέους πελάτες και πωλήσεις στην επιχείρηση σας.

Θέλω να μάθω πως θα χτίσω την Λίστα των Email μου

Όλα ξεκινούν με μια λίστα email. Εδώ θα μάθετε πως θα χτίσετε την Λίστα σας από το μηδέν ή εάν έχετε ήδη μια λίστα θα μάθετε πως θα την αναπτύξετε ακόμα περισσότερο.

Θέλω να μάθω πως θα κάνω Internet Marketing

Εδώ θα μάθετε πως θα σχεδιάσετε την παρουσία σας online και πως θα προωθήσετε την σελίδα σας για να έχετε πραγματικούς πελάτες και όχι μόνο επισκέπτες.

Θέλω να μάθω πως θα στήσω ένα σύστημα Marketing

Μόνο τα συστήματα δουλεύουν και όχι οι αποσπασματικές ενέργειες. Εδώ θα μάθετε πως θα σχεδιάσετε ένα αποτελεσματικό “σύστημα” Marketing στην επιχείρηση σας.

Έχω επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών και θέλω να μάθω πως κερδίσω περισσότερους πελάτες

Η εκπαίδευση αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους επαγγελματίες της Παροχής Υπηρεσιών. Θα δείτε τα 6 βήματα Marketing για νέους πελάτες και πωλήσεις.

Έχω κατάστημα λιανικού εμπορίου και θέλω να μάθω πως θα αυξήσω τις πωλήσεις μου

Αυτή η εκπαίδευση είναι εξειδικευμένη για όσους δραστηριοποιούντε στο εμπόριο και θέλουν να μάθουν πως θα φέρουν περισσότερους νέους πελάτες και πωλήσεις στο κατάστημα τους.

Από ΑΓΝΩΣΤΟ – σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πελάτη

Το να “Μετακινήσεις” έναν ΑΓΝΩΣΤΟ  – στο να γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ είναι μια διαδικασία με Αρχή – Μέση – και Τέλος.

Δεν γίνεται τυχαία ..και γίνεται μέσα στο μυαλό του Πελάτη σας!

Υπάρχει μια Διαδικασία για να αγοράσει – και μια διαδικασία για να μην αγοράσει. Στο σεμινάριο δείχνουμε αναλυτικά όλα τα ΒΗΜΑΤΑ για να κάνετε την διαδικασία αγοράς ακόμα πιο ξεκάθαρη και περισσότερο ελκυστική. 
 

Τι βλέπει ο πελάτης;

Οι περισσότεροι επαγγελματίες βλέπουν το προϊόν τους ως ένα μέσο για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Όμως οι πελάτες δεν βλέπουν το ίδιο πράγμα. 

Οι πελάτες βλέπουν το προϊόν μέσα από ένα “φίλτρο” που τους δείχνει το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που θα πάρουν! Δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Στο σεμινάριο θα δούμε αναλυτικά πως θα εντοπίσετε τι πραγματικά θέλουν και για πιο λόγο αγοράζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε την πώληση.

Βασίλης Παππάς, εισηγητής σεμιναρίου, Epixeirein

 

Οι άνθρωποι από τη στιγμή που γεννιούνται – μέχρι τη στιγμή που πεθαίνουν συνεχώς καταναλώνουν σε καθημερινή βάση. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να αγοράζουμε. Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε! 

Το εμπόριο μπορεί να αντιμετωπίζει σήμερα πολλές προκλήσεις όμως σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει! Μπορεί να αλλάξει μορφή και να μεταφερθεί online τα επόμενα χρόνια όμως θα συνεχίσει να αναπτύσσεται διαρκώς!  

Εάν βλέπετε σοβαρά τη δουλειά σας τότε την συγκεκριμένη εκπαίδευση δεν πρέπει να την χάσετε! Θα αλλάξει πλήρως ο τρόπος που θα κάνετε την δουλειά σας από εδώ και πέρα και αυτό σας το εγγυώμαι! 

Στα περισσότερα σεμινάρια αυτό που συμβαίνει, είναι μετά από λίγες ημέρες να ξεχνιούνται όσα παρουσιάζονται με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες ποτέ να μην υλοποιούν όσα μάθανε. Επειδή δεν θέλω αυτό να συμβεί και σε εσάς – μετά την παρακολούθηση και συμπλήρωση των Ασκήσεων που θα σας δοθούν, θα με καλέσετε για να έχουμε μια συζήτηση για την δουλειά σας και για το πως θα μπορέσετε να εφαρμόσετε όσα δείτε στην εκπαίδευση!

© 2016 Epixeirein.gr | Όροι συμμετοχής

Essential SSL