Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ στη Θεσπρωτία – Βασίλης Παππάς

Ο Βασίλης Παππάς είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Epixeirein.gr – μιας από τις πιο δυναμικές κοινότητες στο Ελληνικό διαδίκτυο σε θέματα επιχειρηματικής βελτίωσης και Μάρκετινγκ. 

Είναι κάτοχος Bachelor in Business Enterprise από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton (GB) και κάτοχος MBA in Marketing από το Πανεπιστήμιο του Liverpool.

Τον Ιούλιο του 2009 δημιούργησε το γραφείο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών “EPIXEIREIN.GR” με έδρα την Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας.

Ασχολείτε επαγγελματικά με την Συμβουλευτική Μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων και έχει συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Σας βοηθάω να γίνετε καλύτεροι Μαρκετίστες! Συγκεκριμένα βοηθάω ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δυσκολεύονται με το marketing, να έχουν σταθερά νέους πελάτες και πωλήσεις εφαρμόζοντας έξυπνες στρατηγικές και τακτικές που δεν θα βρείτε στα βιβλία.
-Βασίλης Παππάς

Οι τρόποι που μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι οι παρακάτω:

Συμβουλευτική Μάρκετινγκ (Μarketing Consulting)

Παρέχουμε προσωπική Συμβουλευτική σε θέματα ανάπτυξης της επιχείρησης σας, στρατηγικής & τεχνικών Μάρκετινγκ. Σας βοηθάμε να κάνετε την δουλειά σας καλύτερα, πιο αποδοτικά και σίγουρα πιο αποτελεσματικά! Θα σας δείξουμε τρόπους και τακτικές για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, να τους διατηρήσετε πιστούς στην επιχείρηση σας και να αυξάνετε συνεχώς την αξία τους!

Δημιουργία πλάνου Μάρκετινγκ μιας Μικρής Επιχείρησης (Μarketing Plan)

Η ζωή μιας επιχείρησης είναι οι πελάτες της. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει! Το Μάρκετινγκ είναι το εργαλείο που σας εξασφαλίζει περισσότερους πελάτες και μεγαλύτερες πωλήσεις. Σχεδιάζουμε μαζί την Στρατηγική Μάρκετινγκ που θα φέρει την επιχείρηση σας, πρώτη επιλογή στο μυαλό των καταναλωτών.

Digital Μarketing

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια Στρατηγική στο διαδίκτυο για την παρουσία σας online – όχι απλά για να «φαίνεστε» αλλά για να κερδίσετε πελάτες! Αναπτύσουμε μαζί την παρουσία σας στα Social media (Facebook, Τwitter, LinkedIn, Youtube) και δημιουργείτε έτσι νέα «κανάλια» για να προσεγγίσετε αποτελεσματικά τον νέο-καταναλωτή!

Διοργάνωση Σεμιναρίων Μάρκετινγκ

Διοργανώνουμε σε τακτική βάση σεμινάρια Μάρκετινγκ Live και μέσω internet (Webinars). Έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασης το οποίο σας δίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εφαρμόσετε ένα «Σύστημα Μάρκετινγκ» στην επιχείρηση σας.

Ομιλητής σε εκδηλώσεις και ημερίδες

Ο Βασίλης Παππάς μπορεί να συμμετάσχει ως ομιλητής σε θέματα Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών επιχειρήσεων σε ημερίδες, εκδηλώσεις και σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ:

EPIXEIREIN.GR
Αγίων Αποστόλων 7-9
Ηγουμενίτσα 461 00
Τηλ: +30 26650 21428
eMail: info[at]epixeirein.gr

 

Essential SSL