Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Marketing Training Programs (members offer)

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Έως τώρα θα έχετε καταλάβει την μεγάλη σημασία του Marketing για την επιβίωση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Όσοι βλέπετε σοβαρά το Marketing της δουλειάς σας, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διαθέτουμε στο Epixeirein μπορούν να σας βοηθήσουν στην πράξη όπως έχουν ήδη βοηθήσει δεκάδες άλλους επαγγελματίες.

Όσοι ενδιαφέρεστε και φτάσατε μέχρι αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε παρακάτω τις σημαντικότερες εκπαιδεύσεις μας που διαθέτουμε σε Video Download (αρχείο .mp4) και μπορείτε να τις κατεβάσετε άμεσα στον Υπολογιστή σας με χαμηλό κόστος.

Επιλέξετε παρακάτω τις εκπαιδεύσεις που σας ενδιαφέρουν:

Marketing Παροχής Υπηρεσιών (67€ +ΦΠΑ)

Αφορά τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και τους ελεύθερους επαγγελματίες (Λογιστές, Ασφαλιστές, Συμβούλους, Γιατρούς, και γενικότερα όσους είναι επαγγελματίες και ειδικοί πάνω σε κάτι).

Διάρκεια: 3 ώρες.

Facebook Marketing: Από Like σε Πελάτη (67€ +ΦΠΑ)

Τα Like από μόνο τους δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως. Δείτε σ’ αυτή την εκπαίδευση πώς θα μετατρέψετε αυτά τα Like σε πραγματικούς πελάτες (αλλιώς χάνετε τον χρόνο σας). 

Διάρκεια: 3 ώρες.

Βασική Στρατηγική Marketing επιχειρήσεων (97€ +ΦΠΑ)

Δείχνει πως θα ξεκινήσει κάποιος να εφαρμόζει Marketing με τα σωστά βήματα. Ιδανική εκπαίδευση για όσους τώρα ξεκινούν με το Marketing. Καλύπτει όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες.

Διάρκεια: 5 ώρες.

Marketing Εμπορικών επιχειρήσεων (67€ +ΦΠΑ)

Αφορά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ενώ ταιριάζει και για τις επιχειρήσεις εστίασης (cafe, εστιατόρια, fast-food, κλπ). Θα μάθετε πως θα εφαρμόσετε ένα σύστημα Marketing 3 Βημάτων.

Διάρκεια: 3 ώρες.

Internet Marketing: Πελάτες και Όχι μόνο επισκέπτες (67€ +ΦΠΑ)

Επισκεψιμότητα στην σελίδα σας μπορείτε να φέρετε. Το ζητούμενο είναι πώς θα μετατρέψετε αυτή την επισκεψιμότητα σε πραγματικούς πελάτες και πωλήσεις. Εδώ σας δείχνουμε πώς θα το καταφέρετε!

Διάρκεια: 3 ώρες.

Πως θα Χτίσετε μια Λίστα Email με τον σωστό τρόπο (67€ +ΦΠΑ)

Αφορά τις επιχειρήσεις που έχουν παρουσία στο διαδίκτυο και θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη του Email Marketing. Αυτό είναι το 1ο βήμα.

Διάρκεια: 2,5 ώρες.

© EPIXEIREIN.GR

Essential SSL