Ειδική σελίδα έκπτωσης 70%

00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds

Email Mastery

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ
Μάθετε πως θα κάνετε το email την πιο ισχυρή πηγή νέων πελατών και πωλήσεων online, χωρίς να έχετε τεχνικές γνώσεις, και χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο σας στα Social με ελάχιστα αποτελέσματα

Τι είναι αυτό το σεμινάριο

Το "Email Mastery" είναι ένα πρακτικό σεμινάριο που σας δείχνει βήμα-προς-βήμα τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε για να σχεδιάσετε έναν "μηχανισμό" email marketing που θα σας φέρνει σταθερά και προβλέψιμα, νέους πελάτες και πωλήσεις!

Για ποιους είναι

Απευθύνετε σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν την παρουσία τους Online και να φέρουν νέες πωλήσεις και πελάτες μέσω διαδικτύου, σταθερά, με διάρκεια και προβλεψιμότητα.

 • Ταιριάζει ιδανικά σε όσους προσφέρουν κάποια υπηρεσία (πχ. ασφαλιστές, λογιστές, σύμβουλοι, coaches, σεμινάρια, κ.α.), και σε όσους έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα eShop και πουλάνε μέσω διαδικτύου.

 • Ταιριάζει σε όσους ξεκινούν τώρα την επιχείρηση τους - και θέλουν να αναπτύξουν σωστά από την αρχή ένα "σύστημα" μετατροπής του κοινού τους σε πελάτες και πωλήσεις.

 • Ταιριάζει σε όσους χρησιμοποιούν μόνο τα Social για να φέρουν πωλήσεις, και θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα πηγή εσόδων (ως ασφάλεια "αν γίνει κάτι").

 • ΔΕΝ ταιριάζει σε όσους έχουν επιχείρηση MLM, ούτε σε όσους δραστηριοποιούνται στο Χονδρικό εμπόριο, ή στον χώρο του Τουρισμού. Εάν ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες το Σεμινάριο Δεν θα σας βοηθήσει (η μεθοδολογία που δείχνει δεν είναι σχεδιασμένη για αυτές τις κατηγορίες επιχειρήσεων).

Είτε είστε έμπειρος στο email marketing, είτε τώρα ξεκινάτε - το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να τα βάλετε όλα σε μια σειρά!

Γιατί υπάρχει

Το "Email Mastery" υπάρχει για να βοηθήσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες, να αξιοποιήσουν πλήρως το email marketing, μετατρέποντας το σε μια ισχυρή, αποτελεσματική, και ευέλικτη πηγή νέων πελατών και πωλήσεων.

Θα μάθετε τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε για να "στήσετε" έναν μηχανισμό email marketing που θα σας φέρνει σταθερά και με προβλεψιμότητα, αποτελέσματα!

Πότε και πως θα γίνει η παράδοση του σεμιναρίου

Το σεμινάριο αποτελείται από 2 μέρη.

 • Το Α μέρος θα ανοίξει την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 19:00
 • Το Β μέρος θα γίνει Live (την επόμενη ημέρα) την Πέμπτη 18 Απριλίου, επίσης στις 19:00

Στο Α μέρος θα παραδοθεί η εκπαίδευση. Δεν θα απαντηθούν ερωτήσεις λόγο της διάρκειας του. Για αυτό υπάρχει το Β μέρος, όπου θα απαντηθούν ζωντανά μέσω Zoom ερωτήσεις από το Α μέρος, θα γίνει συζήτηση μεταξύ μας (θα σας δείξω μια ακόμα έξυπνη τακτική που ελάχιστοι χρησιμοποιούν), και θα σας παρουσιάσω πως μπορώ να σας βοηθήσω περισσότερο στο email marketing.

Μαγνητοσκόπηση: Όσοι Δεν μπορέσετε να δείτε το Α μέρος για τον οποιοδήποτε λόγο - θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε έως και για 7 ημέρες μετά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Με την εγγραφή σας σήμερα θα λάβετε ΑΜΕΣΑ όλες τις πληροφορίες συμμετοχής.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Γεια σας, είμαι ο Βασίλης Παππάς

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε για εμένα είναι ότι βοηθάω ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν την Στρατηγική και τα “συστήματα” στην επιχείρηση τους για μια συνεχή ροή πελατών και εσόδων. Εργάζομαι επαγγελματικά από το 2009 ως Σύμβουλος Marketing. Έχω συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν σε όλους τους κλάδους. Τα τελευταία χρόνια έχω δώσει έμφαση στο Email Marketing γιατί θεωρώ ότι αποτελεί το ιδανικό μέσο για να μεταφέρει επιτυχημένα το "μήνυμα" μας στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες μας. Σε αυτό το Σεμινάριο, με απλά και κατανοητά λόγια, μοιράζομαι μαζί σας το ακριβές πλάνο και Μεθοδολογία στο Email Marketing που χρησιμοποιώ προσωπικά σε εμένα και τους πελάτες μου.

Τι θα καλύψουμε

Η μεθοδολογία που δείχνει το Σεμινάριο χωρίζεται σε 3 Στάδια. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα:

ΣΤΑΔΙΟ #1: Το mindset για email marketing που φέρνει αποτελέσματα

Στο 1ο στάδιο θα μιλήσουμε για τις βάσεις και το Mindset του σωστού και αποτελεσματικού email marketing που οι περισσότεροι υποτιμούν. Θα βρείτε 3 ενότητες:

 • Το Mindset πίσω από το Email Marketing
 • Οι 3 Βασικές Ενέργειες για να Ξεκινήσετε
 • Βασικοί Δείκτες KPIs στο Email Marketing (πχ. open rate, CTR, κλπ.), που πρέπει να παρακολουθείτε (θα δείτε τα ακριβή νούμερα που πρέπει να στοχεύσετε)

ΣΤΑΔΙΟ #2: Ανάπτυξη Στρατηγικής Email Marketing

Στο 2ο στάδιο θα μιλήσουμε για την ανάπτυξη της Στρατηγικής μας στο email marketing. Θα βρείτε 3 ενότητες:

 • Lead Generation: Πως θα χτίσετε την Λίστα σας από το μηδέν (με τον σωστό τρόπο)
 • Τα 4 ΒΗΜΑΤΑ για να αναλάβουν δράση (πως θα φτάσετε στο inbox και πως θα γράψετε τίτλους και κείμενα που προκαλούν μια δράση)
 • Τι είναι email automation και οι 4 Αυτοματισμοί email που κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει.

ΣΤΑΔΙΟ #3: Αποτελέσματα & εφαρμογή στην πράξη

Στο 3ο στάδιο θα δούμε πως θα πετύχετε αύξηση πελατών και πωλήσεων μέσα από έξυπνες τακτικές που εφαρμόζω προσωπικά στην πράξη στον πραγματικό κόσμο. Αυτά Δεν θα τα βρείτε κάπου αλλού! 3 ενότητες:

 • Η Μεθοδολογία για σταθερή ανάπτυξη μέσω Email με έλεγχο και προβλεψιμότητα
 • Έξυπνες τακτικές Email Marketing που φέρνουν αποτελέσματα με διάρκεια
 • Εφαρμόζοντας ένα πλάνο Email Marketing στην πράξη

Μαζί με τo Σεμινάριο θα πάρετε δωρεάν 3 πολύ σημαντικά Βοnus

+Extra Πρόσβαση Recording

180€ - ΔΩΡΕΑΝ

Εφόσον έρθετε στο Β μέρος - Live meeting ερωταπαντήσεων μέσω Zoom - θα έχετε ως Bonus επιπλέον πρόσβαση στο Σεμινάριο για 7 ακόμα ημέρες (συνολικά 2 εβδομάδες).

Πλατφόρμα Mailerlite

100€ - ΔΩΡΕΑΝ

Θα λάβετε ως Bonus το εκπαιδευτικό video 1,5 ωρών για την χρήση της πλατφόρμας Mailerlite. Θα δείτε βήμα-προς-βήμα πως θα κάνετε το set-up καθώς και τις βασικές της λειτουργίες.

Προσωπική Συνάντηση 1:1

150€ - ΔΩΡΕΑΝ

Εφόσον θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στο email marketing θα κάνουμε μαζί μια Συνάντηση Στρατηγικής όπου θα μιλήσουμε για την δουλειά σας και θα σας δείξω πως μπορώ να σας βοηθήσω να εφαρμόσετε ένα πρακτικό πλάνο Email Marketing.

Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο Email Mastery


Η κανονική τιμή του σεμιναρίου είναι 180€. Για λίγες ημέρες θα την βρείτε με 70% έκπτωση, μόλις 55€ και περιλαμβάνει την συμμετοχή σας και τις 2 ημέρες, πρόσβαση στο Recording, το εκπαιδευτικό video του Mailerlite και την προσωπική συνάντηση με τον Βασίλη Παππά

180€ 55€

Πρόσβαση στην παράδοση του Σεμιναρίου - Α μέρος

Συμμετοχή στο Live meeting μέσω Zoom - Β μέρος

Πρόσβαση στο Recording για 7 ημέρες

Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό video για την χρήση της πλατφόρμας Mailerlite

Extra πρόσβαση στο Recording του σεμιναρίου για επιπλέον 7 ημέρες (14 συνολικά) με τον προϋπόθεση συμμετοχής στο Live του B μέρους

Προσωπική συνάντηση 1:1 με τον Βασίλη Παππά

Σχόλια ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί με τον Βασίλη Παππά

Ο Βασίλης για μας, είναι ένας απόλυτα επαγγελματίας με βαθιά γνώση και αγάπη του αντικειμένου που υπηρετεί. Ήταν πάντα πρόθυμος με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι να μας καθοδηγήσει σε όλους τους στόχους που βάλαμε. Μας έδειξε με πάρα πολύ απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα απαραίτητα και βασικά στοιχεία ενός σχεδίου marketing το οποίο εν συνεχεία το εφαρμόσαμε στην πράξη με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Τώρα μετά από 1 χρόνο συνεργασίας θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία του και την καθοριστική συμβολή του. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του Βασίλη για όποιον θέλει πραγματικά να βελτιώσει την απόδοση της επιχείρησής του.

Θωμάς Κολιοθωμάς

Λογιστής – Φοροτεχνικός, EFM, POWER-TAX-TRAING, Αθήνα

Βασίλη σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα και που σίγουρα θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο μέλλον. Μας βοήθησες πολύ στη προβολή της εταιρίας μας και πραγματικά η συμβολή σου ήταν καθοριστική για την πρόοδο και την αύξηση των πωλήσεων μας! Συνιστώ ανεπιφύλακτα και σε άλλους επαγγελματίες να συνεργαστούν μαζί σου και το σίγουρο είναι ότι θα επωφεληθούν πολύ από τις γνώσεις σου και τη καθοδήγηση που θα τους δώσεις!

Στέλλα Βικτωράτου

Ασφαλιστικά γραφεία WEINSURANCE SA, Αθήνα

Παρακολουθούσα το Βασίλη καιρό και είχα πειστεί ότι έχει δίκιο σε όσα υποστηρίζει για το email marketing. Όταν τελικά απευθύνθηκα σε αυτόν για να με βοηθήσει νόμιζα ότι ήξερα τι να περιμένω. Νόμιζα. Γιατί τελικά οι δυνατότητες είναι τόσο πολλές και τόσο καταλυτικές που ήδη από το πρώτο μας μάθημα, αναρωτιόμουν γιατί δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί έχω χάσει τόσο χρόνο. Το email marketing έχει πράγματι πολλή δουλειά.

Όμως ο Βασίλης εξηγεί εντελώς απλά όλα τα τεχνικά ζητήματα που σε προβληματίζουν (και σε φοβίζουν και σε απομακρύνουν ) και τελικά αυτό που σου μένει είναι να προωθήσεις εσύ την ουσία της δουλειάς σου. Είναι ένας νέος κόσμος που έχει πολύ ενδιαφέρον και που αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή σου. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως εργαλεία, που αν κάποιος σου δείξει πως δουλεύουν μπορείς να τα βάλεις να δουλεύουν για σένα.

Ο Βασίλης είναι αυτός ο κάποιος που μπορεί να σου δείξει. Και είναι και υπομονετικός και συμπαθητικός. Τον συστήνω σε όποιον αγαπάει τη δουλειά του και έχει την υπομονή να την Ξαναστήσει σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Αγγελική Δράκου

Grizo & Prasino Herbs, Κομοτηνή

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη έφερε άμεσα αποτελέσματα στον τζίρο μου!! Είμαι η Αμαλία Ζένου και είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Βοηθώ συμβουλευτικά επιχειρήσεις εστίασης να αυξήσουν τον τζίρο τους αναλαμβάνοντας διαφορετικά εμπορικά κομμάτια ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία.

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη ήταν άψογη! Συνεργάστηκα μαζί του στην υπηρεσία 1:1 για να στηθεί το σύστημα email marketing.

Στόχος μου ήταν η δημιουργία και εκμετάλλευση μίας λίστας email και η ανεύρεση νέων πελατών όπως εξάλλου είναι και στόχος κάθε ελεύθερου επαγγελματία και κάθε επιχείρησης. Ο Βασίλης ανέλαβε να μου στήσει τεχνικά όλο το κομμάτι, αλλά και το περιεχόμενο της επικοινωνίας μου, ώστε βάση της μεγάλης εμπειρίας του να φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια ανταπόκριση! 

Μέσα στις πρώτες 15 μέρες που ξεκίνησα την καμπάνια με τα emails, προστέθηκαν στη λίστα μου 180 άτομα και έκλεισα συμφωνία με τον πρώτο πελάτη! Με πολύ μικρό budget και με αρκετή προσωπική εργασία, βλέπω τα αποτελέσματα να έρχονται και διανύω την πιο δημιουργική περίοδο επαγγελματικά από την στιγμή που ξεκίνησα.

Τελικά το να επιλέγεις τον κατάλληλο συνεργάτη όπως είναι ο Βασίλης και τον σωστό τρόπο επικοινωνίας όπως είναι το email marketing μπορούν πραγματικά να απογειώσουν τη δουλειά σου!

Αμαλία Ζένου

diningstrategy.com, Συμβουλευτική επιχειρήσεων εστίασης, Αθήνα

Παρακολουθήσαμε εγώ και όλοι οι υπάλληλοι μου όλο το πακέτο των σεμιναρίων και Συμβουλευτικής που οργάνωσε και μας παρουσίασε ο κ. Βασίλης Παππάς. Μετά από κάθε συνάντηση κάναμε το δικό μας meeting προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε όλα αυτά που είχαμε ακούσει.

Πολλές φορές το είδαμε γενικό, πολλές φορές δεν το κατανοούσαμε πως είναι δυνατό να είναι απαραίτητο αυτό που μάθαμε στην επιχείρηση μας. Σήμερα 6 μήνες μετά θα λέγαμε ότι έχουμε εφαρμόσει πάρα πολλά από αυτά μου μάθαμε και αναγνωρίζουμε την αξία και όλων των υπόλοιπων που μας δίδαξε.

Μας έχει βοηθήσει εξαιρετικά στην σωστή προβολή της επιχείρησης, στην προσέλκυση ιδιαίτερα των παλαιών αλλά και νέων πελατών, σήμερα είμαστε στη φάση που κτίζουμε την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων μας στους χώρους της έκθεσης.

Νομίζω ότι το σημαντικότερο και το πιο ωφέλιμο που μας προσέφερε είναι ότι δεν μας είπε κάτι μαγικό ή πρωτάκουστο, αλλά μας οργάνωσε και μας επέστησε την προσοχή για να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα όλων αυτών, που λίγο πολύ ξέρουμε, αλλά όλοι μας δεν εφαρμόζουμε στις επιχειρήσεις μας.

Σε ευχαριστούμε Βασίλη.

Μιχάλης Σαρρής

Art Gallery, eshop-art.gr, Αθήνα

Η συνεργασία με τον κ Παππά μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι το μάρκετινγκ για μια επιχείρηση, σε σημείο μάλιστα που αν δεν το αναπτύξεις, δεν το καλλιεργήσεις, δεν επενδύσεις χρόνο κυρίως και χρήμα σε αυτό, είσαι είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα χαμένος…

Από κει και πέρα από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που κράτησα από την συνεργασία μας είναι ότι είναι απολύτως απαραίτητο και κυριαρχική ανάγκη για τη λειτουργία του καταστήματος να διατηρώ ΛΙΣΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ και να σκέφτομαι πάντα ότι τα λεφτά έρχονται μόνο με τον συνδυασμό αύξησης πελατών-αύξησης πωλήσεων-αύξησης συχνότητας πωλήσεων κι όχι μόνο με αύξηση μόνο ενός εκ των ως άνω.

Επίσης, έχω μπει στην διαδικασία να βρω τον “ιδανικό” πελάτη μου, έτσι ώστε να προσαρμόσω και το μάρκετινγκ μου πάνω του.

Μοναδική και υπερ-πολύτιμη η συνεργασία μας!

Φλοριάν Πενεραϊ

Beauty Institute, Παγκράτι, Αθήνα

Έχω μία μικρή επιχείρηση στην Αθήνα η οποία παρουσίαζε προβλήματα επιβίωσης! Γνώρισα τον Βασίλη και το “Επιχειρείν” μέσω facebook και παρακολουθούσα συχνά τις πληροφορίες που έστελνε μέσω των newsletters.

Φέτος αποφάσισα να συνεργαστώ με τον κύριο Παππά (για μένα είναι ο Βασίλης πλέον) μήπως και κάτι δεν έκανα σωστά στη διαχείριση της επιχείρησής μου. Μετά από 4 πολύ διαφωτιστικά meetings που έκανα μαζί του κατάλαβα ότι όλες οι κινήσεις marketing που έκανα για την προώθηση του καταστήματός μου μέχρι τώρα ήταν τελείως άστοχες!

Όμως το πιο σημαντικό από αυτή την υπέροχη συνεργασία ήταν ότι με τις μεθόδους που μου υπέδειξε ο Βασίλης είδα πως υπάρχει φως στο τούνελ (ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης), αναπτερώθηκε η ψυχολογία μου και καθώς εφαρμόζω αυτά που μου πρότεινε βλέπω σταδιακά να ανακάμπτει η επιχείρησή μου!

Επικοινωνήστε μαζί του να σας ενημερώσει. Πιστέψτε με θα είναι ότι καλύτερο έχετε κάνει για την επιχείρησή σας!

Αίας Σουγιουλτζής

Γλυκά Νερά, Αθήνα

Τον Κ. Παππά τον συνάντησα πρώτη φορά σε ένα βίντεο στο youtube τυχαία. Το υλικό που έδινε απλόχερα ήταν πολύ ενδιαφέρον και έτσι αποφάσισα να τον ακολουθήσω πιο εντατικά. Αυτό που συνειδητοποίησα αρκετά γρήγορα ήταν ότι ο Βασίλης (ο ενικός αποκτήθηκε μετά από μια άψογη συνεργασία) ήξερε γιατί πράγμα μιλούσε.

Η στιγμή που του ζήτησα την βοήθεια του δεν άργησε. Η ανταπόκριση του άμεση, η οργάνωσή του άψογη, η εκτέλεσή του αψεγάδιαστη.

Οι οδηγίες του σαφείς, κατανοητές και πάνω από όλα εκτελέσιμες από τον οποιοδήποτε. Σε οποιαδήποτε απορία μου ή πρόβλημα που είχα η λύση ερχόταν πολύ γρήγορα. Και έτσι το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο των προσδοκιών.

Το πιο σημαντικό για έμενα όμως ήταν άλλο. Από την πρώτη στιγμή ο Βασίλης μου έδινε συμβουλές και μου έκανε παρατηρήσεις για την γενική εικόνα της εταιρείας μου. Δεν τον ενδιέφερε να κάνει απλά την δουλειά που του ζητήθηκε, έδινε πολύ περισσότερα. Το μόνο σίγουρο ότι η συνεργασία μας θα επεκταθεί.

Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θωμάς Κύρου

Έκθεση επίπλων, Καστοριά

Ονομάζομαι Χρήστος Σιάμος και είμαι ιδιοκτήτης ενός eshop φυσικών και βιολογικών καλλυντικών. Μέσα από αυτό το κείμενο θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με τον Βασίλη Παππά και πόσο με βοήθησε πραγματικά να αναπτύξω την επιχείρησή μου. 

Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρει κάποιος έναν «μαρκετίστα» που να ξέρει τη δουλειά και να μπορεί να βοηθήσει. Πιστέψτε με, πέταξα κυριολεκτικά αρκετά χρήματα σε εταιρείες marketing και δήθεν γκουρού του internet marketing, χωρίς να δω αποτελέσματα. Αλλά το μάθημα αυτό μου βγήκε σε καλό, γιατί έμαθα να διακρίνω τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις για ατέλειωτες πωλήσεις από το τι πραγματικά προσφέρουν. 

Άλλο ένα καλό είναι ότι η αναζήτηση αυτή και οι τρικλοποδιές με έφεραν ευτυχώς στο κατώφλι του Βασίλη Παππά. 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχω κανένα όφελος που γράφω αυτό το review. Οι λόγοι μου είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι και είναι οι εξής τρεις: 

Πρώτον, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Βασίλη, διότι η συμβουλευτική και οι εκπαιδεύσεις του ήταν καθοριστικής σημασίας για μένα και με βοήθησαν να αναπτύξω την επιχείρησή μου, να έχω καλύτερα αποτελέσματα και να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεύτερον, επειδή ζητάω κι εγώ reviews από τους πελάτες μου και ξέρω πόσο σημαντικά είναι, ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να αφήσω τη θετική μου κριτική για την άψογη συνεργασία που έχω με τον Βασίλη. Και τρίτον, θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου, επιχειρηματίες σαν κι εμένα, να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και να μην χάνουν άλλο το χρόνο τους και τα χρήματά τους, με «γκουρού» που δεν ξέρουν marketing. 

Ο Βασίλης, έχει κατά τη γνώμη μου 3 πολύ βασικά ατού που μου έκαναν εντύπωση. Ο Βασίλης ξέρει marketing, έχει δοκιμασμένες τακτικές, στρατηγικές και εργαλεία και θέλει πραγματικά να πετύχεις το στόχο σου. Ούτε φανφάρες, ούτε μεγάλες κουβέντες, ούτε λόγια εντυπωσιασμού.

Μετρημένος, μεθοδικός και με φοβερές ιδέες, που διαφέρουν από όσους έχω δει μέχρι στιγμής. Τον Βασίλη τον γνώρισα πρώτη φορά μέσα από τα άρθρα του στο epixeirein.gr. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έγραφε και είχαν λογική. Γράφτηκα στο Newsletter του, κατέβασα τα ebook του και τα διάβασα. Εκεί κατάλαβα πόσο παρεξηγημένο θεωρούσα το email marketing.

Νόμιζα ότι κανείς δεν διαβάζει τα email που στέλνουν οι εταιρείες γιατί είναι γεμάτα προσφορές και εκπτώσεις. Πιεστική πώληση που φτάνει στα όρια του σπαμ. Η προσέγγιση του Βασίλη ήταν τελείως διαφορετική. Χτίζουμε εμπιστοσύνη και δίνουμε χρηστικό περιεχόμενο και πληροφορίες σε όσους γράφονται στη λίστα των email. Πραγματικά άλλη προσέγγιση από ότι είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Γράφτηκα και παρακολούθησα την εκπαίδευση Email Conversion και την εφάρμοσα όπως τη διδάχτηκα. Άρχισα να χτίζω τη λίστα μου και να έχω πωλήσεις μέσα από αυτή. Δουλεύει σκέφτηκα. Αυτή τη στιγμή το email marketing είναι το πιο δυνατό κανάλι πωλήσεων που έχω στο eshop μου σε συνδυασμό με το blog μου. Τα απτά αποτελέσματα που είδα από τη συνεργασία μου με το Βασίλη είναι αρκετά πιστεύω για να δικαιολογήσουν αυτό το review.

Χρήστος Σιάμος

pergamodo.com, Ιωάννινα