Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Πολιτική Χρήσης Σελίδας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ EPIXEIREIN.GR 

 

Το Epixeirein.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την διάδοση του «επιχειρείν», την διάδοση και εφαρμογή μεθόδων Μάρκετινγκ ώστε οι επισκέπτες και μέλη της ιστοσελίδας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και ικανότητες τους στα πεδία αυτά.

Η ιστοσελίδα Epixeirein.gr δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο σας. Θα χρησιμοποιήσουμε μόνον πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε για εσάς νόμιμα (σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και το Ν. 3471/2006).

Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Το περιεχόμενο της σελίδας είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ο χρήστης της ιστοσελίδας Epixeirein.gr οφείλει να τηρεί όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σύμφωνα με την κείμενη και ισχύουσα Νομοθεσία περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας. Το έργο της Ιστοσελίδας EPIXEIREIN.GR διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα του Epixeirein.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούν προσωπικά δεδομένα μόνο αν κάποιος επιθυμεί να λαμβάνει το Newsletter μας, να κατεβάσει (download) κάποιον ηλεκτρονικό οδηγό ή eBook, καθώς και όταν προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντων ή υπηρεσιών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (Συμμόρφωση σύμφωνα με την οδηγία GDPR)

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία δηλώνει ο χρήστης στην ιστοσελίδα διατηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2742/1997 και με κάθε άλλο εφαρμοστέο νόμο ή/και κανονισμό. Προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και τη νομιμότητα της σχετικής συναλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Ποτέ δεν πουλάμε, νοικιάζουμε ή διανέμουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

1. Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα επιχειρησιακά και εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρίας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών:

Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)

Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Νόμος περί προστασίας δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου του 1988 (DPA)

2. Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε.

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

2.1 Παρακολούθηση επισκεψιμότητας

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε τη διαδρομή τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι εκτελών την επεξεργασία.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js του GA.

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο θα αποτρέψει το GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες αυτού του ιστότοπου.

2.2 Το ιστολόγιό μας

Αν επιλέξετε να προσθέσετε ένα σχόλιο σε οποιεσδήποτε δημοσιεύσεις που δημοσιεύσαμε στο ιστολόγιό μας , το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε με το σχόλιό σας θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων αυτού του ιστότοπου μαζί με τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας και την ώρα και την ημερομηνία που υποβάλατε το σχόλιο. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο για να σας αναγνωρίσουν ως συνεισφέροντες στην ενότητα σχολίων της αντίστοιχης ανάρτησης ιστολογίου και δεν μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε από τους εκτελώντες την επεξεργασία που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω. Μόνο το όνομά σας θα εμφανιστεί στον ιστότοπο που βλέπει το κοινό.

Το σχόλιό σας και τα συσχετισμένα προσωπικά δεδομένα θα παραμείνουν σε αυτόν τον ιστότοπο, μέχρι 1.) να καταργήσετε το σχόλιο ή 2.) να αφαιρέσουμε εμείς την ανάρτηση ιστολογίου. Αν θέλετε να διαγραφούν το σχόλιο και τα συσχετισμένα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία σχολιάσατε.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε τη συγκατάθεση των γονέων πριν δημοσιεύσετε ένα σχόλιο στο ιστολόγιό μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να αποφύγετε την εισαγωγή προσωπικών προσωπικών στοιχείων στο πεδίο σχολίων που δημοσιεύετε σε αυτόν τον ιστότοπο.

2.3 Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα «Επικοινωνήστε μαζί μας» ή σε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαν αυτόν info@epixeirein.gr , κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε εκτελώντα την επεξεργασία, όπως ορίζεται στο τμήμα 5.0. Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) . Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφία SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές.

2.3 Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο (Newsletter)

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (newsletter), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλατε θα προωθηθεί στην πλατφόρμα email του Active Campaign που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θεωρούμε ότι το Active Campaign είναι εκτελών την επεξεργασία (βλ. Ενότητα 5.0 παρακάτω). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων του ίδιου του ιστότοπου ή σε κανένα από τα εσωτερικά συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Χρόνος παραμονής στην Λίστα μας: Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του Active Campaign για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του Active Campaign για μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση από τη λίστα – και σε κάθε περίπτωση έως 5 έτη από την πρώτη εγγραφή σας. Μετά το πέρας των 5 ετών θα σας ζητήσουμε εκ νέου συγκατάθεση εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε το Newsletter μας.

Εφόσον επιθυμείτε να διαγραφείτε, μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε, αλλά και σε οποιοδήποτε ενημερωτικό e-mail που παίρνετε από εμάς.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε τη συγκατάθεση των γονέων πριν συνδεθείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ενώ η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει στη βάση δεδομένων του Active Campaign, θα λαμβάνετε τακτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Σε περίπτωση που δεν ανοίξετε κανένα email μας ή δεν κάνετε click σε κανένα Link των email που σας αποστέλλουμε – θα διαγράφεστε αυτόματα από την Λίστα μας μετά το πέρας 9 μηνών.

3.0 Πώς αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην ενότητα 2.2 παραπάνω, εάν υποβάλετε ένα σχόλιο σε μια δημοσίευση ιστολογίου που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο, κάποιες προσωπικές πληροφορίες θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων αυτού του ιστότοπου. Επίσης, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας τα στοιχεία αποθηκεύονται στην πλατφόρμα του Formastack.com (εργαλείο παραγγελιών) και όχι στο site μας. Εάν σημειώσετε το email σας για να λάβετε το Newsletter μας ή για να κατεβάσετε κάποιον Οδηγό ή eBook τα στοιχεία σας αποθηκεύονται στην πλατφόρμα email του Active Campaign και όχι στο site μας.

Επίσης οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των στοιχείων σας που μας έχετε παραχωρήσει.

Εάν αποφασίσετε την οριστική σας διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων μας («δικαίωμα στην λήθη»), ενημερώστε μας γραπτώς στο email info@epixeirein.gr.

4.0 Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου

Όλη η επισκεψιμότητα (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη μέσω πρωτοκόλλου HTTPS.

5.0 Οι εκτελώντες την επεξεργασία με τους οποίους συνεργαζόμαστε

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εκ μέρους μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν επιλεγεί προσεκτικά και όλα αυτά συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που ορίζεται στο τμήμα 2.0. Και τα 4 από αυτά τα τρίτα μέρη είναι εγκατεστημένα στις ΗΠΑ και συμμορφώνονται με την Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ .

Google (πολιτική απορρήτου)

Active Campaign (πολιτική απορρήτου)

Formstack (πολιτική απορρήτου)

Leadpages (πολιτική απορρήτου)

Επίσης η σελίδα μας λειτουργεί χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του WordPress το οποίο είναι πλήρες συμμορφωμένο με την Οδηγία GDPR (πολιτική απορρήτου).

6.0 Παραβιάσεις δεδομένων

Θα αναφέρουμε τυχόν παράνομη παραβίαση δεδομένων αυτού του ιστοτόπου εντός 72 ωρών από την παραβίαση εάν είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν κλαπεί.

7.0 Υπεύθυνος επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας του ιστοτόπου Epixeirein.gr είναι ο Παππάς Βασίλειος, με έδρα Αγ. Αποστόλων 7-9, Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, Ελλάδα, τηλ. 26650-21428

8.0 Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Η εταιρία μας δεν έχει υποχρέωση για διορισμό Data Protection Officer, σύμφωνα με τον Κανονισμό.

9.0 Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου για αυτές τις αλλαγές. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται ποτέ δεν θα πωληθούν ή διατεθούν σε οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος ή οργανισμό εκτός και εάν αυτό απαιτείται προκειμένου να αποφευχθεί ή να διαπιστωθεί απάτη.

COOKIES 

Η ιστοσελίδα Epixeirein.gr χρησιμοποιεί «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου (browser) σας, προκειμένου να συλλέξει στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της και για να προβάλει σχετικές διαφημίσεις μέσω του δικτύου της Google και του Facebook .

Εάν δεν επιθυμείτε την χρήση cookies μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας έτσι ώστε να αποτρέπεται η αποθήκευση τους. Σχετικές οδηγίες θα βρείτε εδώ disable cookies.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (EMAIL)

Εφόσον σημειώσετε το email σας σε κάποιο πεδίο της ιστοσελίδας, αποδέχεστε ότι θα λαμβάνετε email για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Μετά την εγγραφή σας για την ενημέρωση σας ότι αποτελείτε μέλος της διαδικτυακής μας ομάδας.
  • Για να λάβετε κάποιο δωρεάν ηλεκτρονικό οδηγό ή eBook.
  • Για σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης (αρθρογραφία και Newsletter).
  • Για την προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών μας, των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προϊόντων μας.
  • Για την παρουσίαση, προώθηση και διαφήμιση υπηρεσιών συνεργατών μας που έχουν συσχέτιση με την θεματολογία της ιστοσελίδα μας.

Σε κάθε email μας θα έχετε την επιλογή “unsubscribe” εφόσον δεν επιθυμείτε περεταίρω να λαμβάνετε email μας. Επίσης θα έχετε επιλογή ανανέωσης των στοιχείων σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το Epixeiren.gr αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται για τις συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (πχ Paypal, Viva, Easypay) και ΔΕΝ αποθηκεύονται στους server του Epixeirein.gr.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή του προϊόντος ή υπηρεσίας γίνεται είτε μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, είτα μέσω Αντικαταβολής, είτε με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστική κάρτας. Οι συναλλαγές των χρηστών στην ιστοσελίδα πραγματοποιούνται στο εγγυημένα ασφαλές περιβάλλον της εκάστοτε τράπεζας ή φορέα (πχ Paypal, Viva, Easypay).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Epixeirein.gr σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, για κάθε συναλλαγή από απόσταση και εντός πλαισίου 14 ημερολογιακών ημερών (εφόσον δεν έχει σημειωθεί μεγαλύτερη προθεσμία), δεσμεύεται να επιστρέψει στο ακέραιο τα χρήματα της συναλλαγής (εντός 30 ημερών) εφόσον ο πελάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το προϊόν ή την υπηρεσία και αφού ακολούθησε τις οδηγίες εφαρμογής της υπηρεσίας ή του προϊόντος. Ο πελάτης δεσμεύεται να επιστρέψει το αγαθό στην αρχική του κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων επιστροφής.

Εφόσον το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καταναλωτή λόγω φθοράς ή βλάβης του ιδίου του προϊόντος, γίνεται άμεσα η αντικατάσταση του (εντός 5 ημερών) αφού ενημερωθούμε, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Στο Epixeirein.gr προωθούμε την διάδραση με τα μέλη μας, τον σχολιασμό και τις δημοσιεύσεις. Θέλουμε την σελίδα μας έναν ζωντανό οργανισμό συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων.

Επισημαίνουμε ότι όμως ότι ο κάθε χρήσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αναρτήσεις, σχόλια και δημοσιεύσεις του.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του Epixeirein.gr για την δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη, ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές και άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο ή δεν δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με συμβατική απαγόρευση (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές του Epixeirein.gr έχουν το δικαίωμα διαγραφής περιεχομένου που αντιβαίνει στα παραπάνω και αποκλεισμό του χρήση από την ιστοσελίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ & ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Στην ιστοσελίδα του Epixeirein.gr κατά διαστήματα εμφανίζονται διαφημίσεις τρίτων μερών και συνεργατών μας. Το Epxierein.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προωθούνται αναφορικά με την ποιότητα, τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά, τυχόν νομικά ή πραγματικά ελαττώματα, τον χρόνο και τρόπο παράδοσης στους αγοραστές, κλπ.

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994 όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ WEBINARS ΑΠΟ ΤΟ EPIXEIREIN.GR

Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στα σεμινάρια online – Webinars που πραγματοποιούμε στο Epixeirein.gr βρίσκονται αναλυτικά εδώ Όροι Συμμετοχής σε Webinar.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ

Τα εκπαιδευτικά προϊόντα, σεμινάρια και Webinars που διαθέτουμε και πραγματοποιούμε στο Epixeirein.gr είναι καθαρά εκπαιδευτικά και δεν παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές για επενδύσεις ή σίγουρο κέρδος. Σκοπός είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με ζητήματα Επιχειρηματικότητας και Marketing μιας επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και χρειάζεται εξατομικευμένη προσέγγιση, γι’ αυτό και πάντα θα πρέπει να ζητάτε τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Το Epixeirein.gr δεν έχει καμία ευθύνη στην κάλυψη αξιώσεων τρίτων, οποιασδήποτε φύσης, οι οποίες τυχόν προκύψουν σε σχέση με τη χρήση, την αντιγραφή, ή την παραποίηση της ιστοσελίδας ή σφετερισμού μέρους του περιεχομένου αυτής ή την παραπλάνηση του κοινού από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, που προέβησαν στις ανωτέρω ενέργειες κατά παράβαση των πνευματικών δικαιωμάτων της Ιστοσελίδας και των χρηστών ηθών.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. 

Για την επίλυση τυχόν διαφορών ή προβλήματων, επισκεφθείτε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών – ΗΕΔ (Online Dispute Resolution – ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές. Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Epixeirein.gr ανανεώνεται συνεχώς, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, στο πλαίσιο αυτό θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται ανά διαστήματα χωρίς την προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών.

Η Ιστοσελίδα μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου & Συναλλαγών που εφαρμόζει το Epixeirein.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Οι εκάστοτε ισχύοντες όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στην ηλεκτρονική σελίδα https://epixeirein.gr/policy-and-terms-of-use/

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epixeirein.gr.

 

 

 

© 2018 EPIXEIREIN.GR

Essential SSL