Πως θα δημιουργήσετε επαγγελματικά κείμενα για διαφημίσεις και email με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να χρειάζονται γνώσεις Μάρκετινγκ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ONLINE ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΠΑ | VIDEO ON-DEMAND

Για τους ελεύθερους επαγγελματίας και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που Δεν έχουν τον χρόνο ή δυσκολεύονται να γράψουν αποτελεσματικά κείμενα για διαφημίσεις και post στα social, και τα email τους
ΕΓΓΡΑΦΗ

Χρειάζεστε άμεσα την εκπαίδευση;

Εάν χρειάζεστε την εκπαίδευση επειδή έχετε κάποιο επείγον project και θέλετε να μάθετε πώς θα γράψετε αποτελεσματικά κείμενα για διαφημίσεις και email - επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epixeirein.gr για να βρούμε μια λύση.

Το σεμινάριο είναι κλειστό για εγγραφές. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέο κύκλος.

Τι είναι αυτό το σεμινάριο

Σε αυτό το σεμινάριο, θα πάρετε συγκεκριμένες πρακτικές συμβουλές και εργαλεία για την δημιουργία κειμένων για διαφημίσεις και email χωρίς να ξοδέψετε ώρες (ή μέρες), από τον χρόνο σας και χωρίς να χρειάζεται να έχετε "πτυχίο" στο Μάρκετινγκ.

Θα δείτε μια νέα και διαφορετική προσέγγιση (μέθοδος ΠΑΛ) για να φτιάξετε κείμενα για τις διαφημίσεις σας από αυτήν που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι σήμερα.

Αυτό θα το συνδυάσουμε με την δυναμική της Τεχνητής Νοημοσύνης (συγκεκριμένα το ChatGPT) και θα έχετε ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες του χώρου.

Γιατί υπάρχει

Είναι συνηθισμένο για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην διαδικασία δημιουργίας "πειστικών" και αποτελεσματικών κειμένων.

Η διαδικασία αυτή απαιτεί χρόνο, δεξιότητες και γνώσεις στο marketing, που είναι πολλές φορές δύσκολο να αποκτηθούν.

Για τον λόγο αυτό δημιούργησα αυτό το σεμινάριο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για

να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, εξοπλίζοντάς σας με τις απαραίτητες γνώσεις

και εργαλεία.

Περιεχόμενα σεμιναρίου

Το σεμινάριο είναι χωρισμένο σε 2 μέρη.

 • Στο 1ο μέρος θα δούμε μαζί τι έχει "ουσία" σήμερα στο Μάρκετινγκ και ποια είναι τα μοναδικά δύο πράγματα που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους προκειμένου να αγοράσουν. Θα δούμε πρακτικά πως σχεδιάζουμε και πως φτιάχνουμε ένα "μήνυμα Μάρκετινγκ" που τραβάει την προσοχή και το ενδιαφέρον των ανθρώπων.


 • Στο 2ο μέρος θα μιλήσουμε πρακτικά για την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Μάρκετινγκ, και θα χρησιμοποιήσουμε Live την εφαρμογή του ChatGPT. Θα δούμε πολλά παραδείγματα στην πράξη.

Θα σας δώσω μόνο ότι έχει ουσία και σημασία - χωρίς περιττά πράγματα.

Τα θεματικά πεδία που θα καλύψουμε είναι:

 • Πουλώντας στην εποχή των 4 δευτερολέπτων
 • Γιατί το "μήνυμα" έχει σημασία
 • Τα 2 πράγματα που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους
 • Τα βασικά συστατικά ενός καλού μηνύματος
 • Πώς φτιάχνουμε μηνύματα στην πράξη
 • Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη και γιατί έχει σημασία
 • Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για την δημιουργία επαγγελματικών κειμένων
 • Στρατηγικές εφαρμογής της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Marketing
 • Πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα
 • Ερωτήσεις και απαντήσεις

Τι θα πάρετε

Στο τέλος του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να φτιάξετε μέσα σε μερικά λεπτά, ένα πραγματικό κείμενο για διαφήμιση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Facebook ή όπου αλλού εσείς θέλετε.

 

Θα δείτε στην πράξη την διαφορά με τα κείμενα που χρησιμοποιείτε σήμερα.

Θα έχετε μάθει πώς θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης ChatGPT

για να βελτιώσετε συνολικά το Μάρκετινγκ της δουλειάς σας - στην πράξη!

Πως θα γίνει η παράδοση του σεμιναρίου

Με την εγγραφή σας θα λάβετε ΑΜΕΣΑ πρόσβαση στα video της εκπαίδευσης (ασύγχρονα). Θα τα παρακολουθήσετε και την Πέμπτη 2/11 θα έρθετε (εάν θέλετε) στο Live Q&A που θα κάνουμε. Η πρόσβαση στα video recording θα είναι για 6 μήνες.

Κόστος συμμετοχής

Η πρόσβαση σας για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο είναι 140€.

Η αξία όσων μάθετε και η εφαρμογή τους στην δουλειά σας, είναι η 10-πλάσια τουλάχιστον!

 

Μόνο ο χρόνος που θα κερδίσετε χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη για

να παράγεται «περιεχόμενο», σωστά δομημένο και σύμφωνα με τους κανόνες

Μάρκετινγκ – είναι ανεκτίμητο!

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε πως θα φτιάχνετε κείμενα για τις διαφημίσεις και τα email σας (που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες), κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και χωρίς να χρειάζονται γνώσεις Μάρκετινγκ - ελάτε στο σεμινάριο.

Επενδύστε στην εκπαίδευσή σας και στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από τώρα για να αρχίσετε να βελτιώνετε τις δεξιότητές σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Βασίλης Παππάς

Marketing Strategist

Epixeirein.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Χρειάζεστε άμεσα την εκπαίδευση;

Εάν χρειάζεστε την εκπαίδευση επειδή έχετε κάποιο επείγον project και θέλετε να μάθετε πώς θα γράψετε αποτελεσματικά κείμενα για διαφημίσεις και email - επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epixeirein.gr για να βρούμε μια λύση.

Σχόλια ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί μαζί μου:

Ο Βασίλης για μας, είναι ένας απόλυτα επαγγελματίας με βαθιά γνώση και αγάπη του αντικειμένου που υπηρετεί. Ήταν πάντα πρόθυμος με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι να μας καθοδηγήσει σε όλους τους στόχους που βάλαμε. Μας έδειξε με πάρα πολύ απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα απαραίτητα και βασικά στοιχεία ενός σχεδίου marketing το οποίο εν συνεχεία το εφαρμόσαμε στην πράξη με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Τώρα μετά από 1 χρόνο συνεργασίας θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη συνεργασία του και την καθοριστική συμβολή του. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του Βασίλη για όποιον θέλει πραγματικά να βελτιώσει την απόδοση της επιχείρησής του.

Θωμάς Κολιοθωμάς

Λογιστής – Φοροτεχνικός, EFM, POWER-TAX-TRAING, Αθήνα

Βασίλη σε ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα και που σίγουρα θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο μέλλον. Μας βοήθησες πολύ στη προβολή της εταιρίας μας και πραγματικά η συμβολή σου ήταν καθοριστική για την πρόοδο και την αύξηση των πωλήσεων μας! Συνιστώ ανεπιφύλακτα και σε άλλους επαγγελματίες να συνεργαστούν μαζί σου και το σίγουρο είναι ότι θα επωφεληθούν πολύ από τις γνώσεις σου και τη καθοδήγηση που θα τους δώσεις!

Στέλλα Βικτωράτου

Ασφαλιστικά γραφεία WEINSURANCE SA, Αθήνα

Παρακολουθούσα το Βασίλη καιρό και είχα πειστεί ότι έχει δίκιο σε όσα υποστηρίζει για το email marketing. Όταν τελικά απευθύνθηκα σε αυτόν για να με βοηθήσει νόμιζα ότι ήξερα τι να περιμένω. Νόμιζα. Γιατί τελικά οι δυνατότητες είναι τόσο πολλές και τόσο καταλυτικές που ήδη από το πρώτο μας μάθημα, αναρωτιόμουν γιατί δεν τα ήξερα όλα αυτά και γιατί έχω χάσει τόσο χρόνο. Το email marketing έχει πράγματι πολλή δουλειά.

Όμως ο Βασίλης εξηγεί εντελώς απλά όλα τα τεχνικά ζητήματα που σε προβληματίζουν (και σε φοβίζουν και σε απομακρύνουν ) και τελικά αυτό που σου μένει είναι να προωθήσεις εσύ την ουσία της δουλειάς σου. Είναι ένας νέος κόσμος που έχει πολύ ενδιαφέρον και που αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή σου. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως εργαλεία, που αν κάποιος σου δείξει πως δουλεύουν μπορείς να τα βάλεις να δουλεύουν για σένα.

Ο Βασίλης είναι αυτός ο κάποιος που μπορεί να σου δείξει. Και είναι και υπομονετικός και συμπαθητικός. Τον συστήνω σε όποιον αγαπάει τη δουλειά του και έχει την υπομονή να την Ξαναστήσει σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Αγγελική Δράκου

Grizo & Prasino Herbs, Κομοτηνή

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη έφερε άμεσα αποτελέσματα στον τζίρο μου!! Είμαι η Αμαλία Ζένου και είμαι ελεύθερη επαγγελματίας. Βοηθώ συμβουλευτικά επιχειρήσεις εστίασης να αυξήσουν τον τζίρο τους αναλαμβάνοντας διαφορετικά εμπορικά κομμάτια ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία.

Η συνεργασία μου με τον Βασίλη ήταν άψογη! Συνεργάστηκα μαζί του στην υπηρεσία 1:1 για να στηθεί το σύστημα email marketing.

Στόχος μου ήταν η δημιουργία και εκμετάλλευση μίας λίστας email και η ανεύρεση νέων πελατών όπως εξάλλου είναι και στόχος κάθε ελεύθερου επαγγελματία και κάθε επιχείρησης. Ο Βασίλης ανέλαβε να μου στήσει τεχνικά όλο το κομμάτι, αλλά και το περιεχόμενο της επικοινωνίας μου, ώστε βάση της μεγάλης εμπειρίας του να φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Δεν περίμενα ποτέ τέτοια ανταπόκριση! 

Μέσα στις πρώτες 15 μέρες που ξεκίνησα την καμπάνια με τα emails, προστέθηκαν στη λίστα μου 180 άτομα και έκλεισα συμφωνία με τον πρώτο πελάτη! Με πολύ μικρό budget και με αρκετή προσωπική εργασία, βλέπω τα αποτελέσματα να έρχονται και διανύω την πιο δημιουργική περίοδο επαγγελματικά από την στιγμή που ξεκίνησα.

Τελικά το να επιλέγεις τον κατάλληλο συνεργάτη όπως είναι ο Βασίλης και τον σωστό τρόπο επικοινωνίας όπως είναι το email marketing μπορούν πραγματικά να απογειώσουν τη δουλειά σου!

Αμαλία Ζένου

diningstrategy.com, Συμβουλευτική επιχειρήσεων εστίασης, Αθήνα

Παρακολουθήσαμε εγώ και όλοι οι υπάλληλοι μου όλο το πακέτο των σεμιναρίων και Συμβουλευτικής που οργάνωσε και μας παρουσίασε ο κ. Βασίλης Παππάς. Μετά από κάθε συνάντηση κάναμε το δικό μας meeting προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε όλα αυτά που είχαμε ακούσει.

Πολλές φορές το είδαμε γενικό, πολλές φορές δεν το κατανοούσαμε πως είναι δυνατό να είναι απαραίτητο αυτό που μάθαμε στην επιχείρηση μας. Σήμερα 6 μήνες μετά θα λέγαμε ότι έχουμε εφαρμόσει πάρα πολλά από αυτά μου μάθαμε και αναγνωρίζουμε την αξία και όλων των υπόλοιπων που μας δίδαξε.

Μας έχει βοηθήσει εξαιρετικά στην σωστή προβολή της επιχείρησης, στην προσέλκυση ιδιαίτερα των παλαιών αλλά και νέων πελατών, σήμερα είμαστε στη φάση που κτίζουμε την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων μας στους χώρους της έκθεσης.

Νομίζω ότι το σημαντικότερο και το πιο ωφέλιμο που μας προσέφερε είναι ότι δεν μας είπε κάτι μαγικό ή πρωτάκουστο, αλλά μας οργάνωσε και μας επέστησε την προσοχή για να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα όλων αυτών, που λίγο πολύ ξέρουμε, αλλά όλοι μας δεν εφαρμόζουμε στις επιχειρήσεις μας.

Σε ευχαριστούμε Βασίλη.

Μιχάλης Σαρρής

Art Gallery, eshop-art.gr, Αθήνα

Η συνεργασία με τον κ Παππά μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι το μάρκετινγκ για μια επιχείρηση, σε σημείο μάλιστα που αν δεν το αναπτύξεις, δεν το καλλιεργήσεις, δεν επενδύσεις χρόνο κυρίως και χρήμα σε αυτό, είσαι είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα χαμένος…

Από κει και πέρα από τις πιο σημαντικές πληροφορίες που κράτησα από την συνεργασία μας είναι ότι είναι απολύτως απαραίτητο και κυριαρχική ανάγκη για τη λειτουργία του καταστήματος να διατηρώ ΛΙΣΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ και να σκέφτομαι πάντα ότι τα λεφτά έρχονται μόνο με τον συνδυασμό αύξησης πελατών-αύξησης πωλήσεων-αύξησης συχνότητας πωλήσεων κι όχι μόνο με αύξηση μόνο ενός εκ των ως άνω.

Επίσης, έχω μπει στην διαδικασία να βρω τον “ιδανικό” πελάτη μου, έτσι ώστε να προσαρμόσω και το μάρκετινγκ μου πάνω του.

Μοναδική και υπερ-πολύτιμη η συνεργασία μας!

Φλοριάν Πενεραϊ

Beauty Institute, Παγκράτι, Αθήνα

Έχω μία μικρή επιχείρηση στην Αθήνα η οποία παρουσίαζε προβλήματα επιβίωσης! Γνώρισα τον Βασίλη και το “Επιχειρείν” μέσω facebook και παρακολουθούσα συχνά τις πληροφορίες που έστελνε μέσω των newsletters.

Φέτος αποφάσισα να συνεργαστώ με τον κύριο Παππά (για μένα είναι ο Βασίλης πλέον) μήπως και κάτι δεν έκανα σωστά στη διαχείριση της επιχείρησής μου. Μετά από 4 πολύ διαφωτιστικά meetings που έκανα μαζί του κατάλαβα ότι όλες οι κινήσεις marketing που έκανα για την προώθηση του καταστήματός μου μέχρι τώρα ήταν τελείως άστοχες!

Όμως το πιο σημαντικό από αυτή την υπέροχη συνεργασία ήταν ότι με τις μεθόδους που μου υπέδειξε ο Βασίλης είδα πως υπάρχει φως στο τούνελ (ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης), αναπτερώθηκε η ψυχολογία μου και καθώς εφαρμόζω αυτά που μου πρότεινε βλέπω σταδιακά να ανακάμπτει η επιχείρησή μου!

Επικοινωνήστε μαζί του να σας ενημερώσει. Πιστέψτε με θα είναι ότι καλύτερο έχετε κάνει για την επιχείρησή σας!

Αίας Σουγιουλτζής

Γλυκά Νερά, Αθήνα

Τον Κ. Παππά τον συνάντησα πρώτη φορά σε ένα βίντεο στο youtube τυχαία. Το υλικό που έδινε απλόχερα ήταν πολύ ενδιαφέρον και έτσι αποφάσισα να τον ακολουθήσω πιο εντατικά. Αυτό που συνειδητοποίησα αρκετά γρήγορα ήταν ότι ο Βασίλης (ο ενικός αποκτήθηκε μετά από μια άψογη συνεργασία) ήξερε γιατί πράγμα μιλούσε.

Η στιγμή που του ζήτησα την βοήθεια του δεν άργησε. Η ανταπόκριση του άμεση, η οργάνωσή του άψογη, η εκτέλεσή του αψεγάδιαστη.

Οι οδηγίες του σαφείς, κατανοητές και πάνω από όλα εκτελέσιμες από τον οποιοδήποτε. Σε οποιαδήποτε απορία μου ή πρόβλημα που είχα η λύση ερχόταν πολύ γρήγορα. Και έτσι το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο των προσδοκιών.

Το πιο σημαντικό για έμενα όμως ήταν άλλο. Από την πρώτη στιγμή ο Βασίλης μου έδινε συμβουλές και μου έκανε παρατηρήσεις για την γενική εικόνα της εταιρείας μου. Δεν τον ενδιέφερε να κάνει απλά την δουλειά που του ζητήθηκε, έδινε πολύ περισσότερα. Το μόνο σίγουρο ότι η συνεργασία μας θα επεκταθεί.

Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Θωμάς Κύρου

Έκθεση επίπλων, Καστοριά

Ονομάζομαι Χρήστος Σιάμος και είμαι ιδιοκτήτης ενός eshop φυσικών και βιολογικών καλλυντικών. Μέσα από αυτό το κείμενο θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τη συνεργασία μου με τον Βασίλη Παππά και πόσο με βοήθησε πραγματικά να αναπτύξω την επιχείρησή μου. 

Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να βρει κάποιος έναν «μαρκετίστα» που να ξέρει τη δουλειά και να μπορεί να βοηθήσει. Πιστέψτε με, πέταξα κυριολεκτικά αρκετά χρήματα σε εταιρείες marketing και δήθεν γκουρού του internet marketing, χωρίς να δω αποτελέσματα. Αλλά το μάθημα αυτό μου βγήκε σε καλό, γιατί έμαθα να διακρίνω τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις για ατέλειωτες πωλήσεις από το τι πραγματικά προσφέρουν. 

Άλλο ένα καλό είναι ότι η αναζήτηση αυτή και οι τρικλοποδιές με έφεραν ευτυχώς στο κατώφλι του Βασίλη Παππά. 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν έχω κανένα όφελος που γράφω αυτό το review. Οι λόγοι μου είναι συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι και είναι οι εξής τρεις: 

Πρώτον, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Βασίλη, διότι η συμβουλευτική και οι εκπαιδεύσεις του ήταν καθοριστικής σημασίας για μένα και με βοήθησαν να αναπτύξω την επιχείρησή μου, να έχω καλύτερα αποτελέσματα και να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεύτερον, επειδή ζητάω κι εγώ reviews από τους πελάτες μου και ξέρω πόσο σημαντικά είναι, ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να αφήσω τη θετική μου κριτική για την άψογη συνεργασία που έχω με τον Βασίλη. Και τρίτον, θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου, επιχειρηματίες σαν κι εμένα, να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και να μην χάνουν άλλο το χρόνο τους και τα χρήματά τους, με «γκουρού» που δεν ξέρουν marketing. 

Ο Βασίλης, έχει κατά τη γνώμη μου 3 πολύ βασικά ατού που μου έκαναν εντύπωση. Ο Βασίλης ξέρει marketing, έχει δοκιμασμένες τακτικές, στρατηγικές και εργαλεία και θέλει πραγματικά να πετύχεις το στόχο σου. Ούτε φανφάρες, ούτε μεγάλες κουβέντες, ούτε λόγια εντυπωσιασμού.

Μετρημένος, μεθοδικός και με φοβερές ιδέες, που διαφέρουν από όσους έχω δει μέχρι στιγμής. Τον Βασίλη τον γνώρισα πρώτη φορά μέσα από τα άρθρα του στο epixeirein.gr. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έγραφε και είχαν λογική. Γράφτηκα στο Newsletter του, κατέβασα τα ebook του και τα διάβασα. Εκεί κατάλαβα πόσο παρεξηγημένο θεωρούσα το email marketing.

Νόμιζα ότι κανείς δεν διαβάζει τα email που στέλνουν οι εταιρείες γιατί είναι γεμάτα προσφορές και εκπτώσεις. Πιεστική πώληση που φτάνει στα όρια του σπαμ. Η προσέγγιση του Βασίλη ήταν τελείως διαφορετική. Χτίζουμε εμπιστοσύνη και δίνουμε χρηστικό περιεχόμενο και πληροφορίες σε όσους γράφονται στη λίστα των email. Πραγματικά άλλη προσέγγιση από ότι είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Γράφτηκα και παρακολούθησα την εκπαίδευση Email Conversion και την εφάρμοσα όπως τη διδάχτηκα. Άρχισα να χτίζω τη λίστα μου και να έχω πωλήσεις μέσα από αυτή. Δουλεύει σκέφτηκα. Αυτή τη στιγμή το email marketing είναι το πιο δυνατό κανάλι πωλήσεων που έχω στο eshop μου σε συνδυασμό με το blog μου. Τα απτά αποτελέσματα που είδα από τη συνεργασία μου με το Βασίλη είναι αρκετά πιστεύω για να δικαιολογήσουν αυτό το review.

Χρήστος Σιάμος

pergamodo.com, Ιωάννινα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Χρειάζεστε άμεσα την εκπαίδευση;

Εάν χρειάζεστε την εκπαίδευση επειδή έχετε κάποιο επείγον project και θέλετε να μάθετε πώς θα γράψετε αποτελεσματικά κείμενα για διαφημίσεις και email - επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epixeirein.gr για να βρούμε μια λύση.