Τα μυστικά του Email Marketing
Το Email είναι σήμερα περισσότερο ζωντανό από ποτέ! Στο Epixeirein "δουλεύουμε" το Email Marketing από το 2010 και έχουμε κάνει δεκάδες δοκιμές στο τι δουλεύει και τι όχι (τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας σε αυτή εδώ την εκπαίδευση). Εδώ θα βρείτε στην πράξη τακτικές και μεθόδους για περισσότερους πελάτες και όχι απλά συνδρομητές στο Newslleter σας!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Facebook Marketing: Από Like σε Πελάτη

Τα Like δεν κρατάνε ζωντανή μια επιχείρηση - οι ΠΕΛΑΤΕΣ το κάνουν! Εδώ θα δείτε Βήμα-προς-Βήμα πως θα στήσετε σωστά την σελίδα σας στο Facebook, πως θα προσελκύσετε το σωστό κοινό, και πως θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ώστε να μετατρέψετε τους Fan και τα Like σε πραγματικούς πελάτες (αλλιώς χάνετε τον χρόνο σας)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Πελάτες & όχι μόνο επισκέπτες: Internet Marketing Strategy & Tactics
Σίγουρα μια από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις μας. Εδώ θα δείτε Βήμα-προς-Βήμα πως θα  μετατρέψετε την Ιστοσελίδα σας σε μηχανισμό παραγωγής Νέων Πελατών και όχι απλά νέων επισκεπτών που ΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΒΛΕΠΟΥΝ-ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. 
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με έξυπνες Στρατηγικές και Τακτικές online. 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Marketing Παροχής Υπηρεσιών

Εάν παρέχετε κάποιου είδους Υπηρεσία - τότε η εκπαίδευση αυτή είναι "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα σας. Μέσα σε 3 ώρες θα δείτε πως θα αποφύγετε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πάνω στο Μάρκετινγκ και θα μάθετε να εφαρμόζετε στην πράξη ένα πλαίσιο 6 Βημάτων για να Μετατρέψετε έναν άγνωστο σε χαρούμενο Πραγματικό Πελάτη με διάρκεια και Αξία. 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Marketing επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου
Μειωμένη κίνηση στο κατάστημα;
Πελάτες που ενδιαφέρονται μόνο για την τιμή; Ανταγωνισμός που σας αντιγράφει;
Εάν δραστηριοποιήστε στο Λιανικό εμπόριο τότε αυτή είναι μια εκπαίδευση που ΔΕΝ πρέπει να χάσετε! Περιγράφουμε αναλυτικά όλα τα Βήματα για περισσότερους πελάτες και πωλήσεις μέσα στην κρίση! 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Βασικό Marketing μικρών επιχειρήσεων
Βασικές αρχές που όλοι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα πρέπει να γνωρίζουν. Εάν θέλετε να πάρετε τα πράγματα από την αρχή - ξεκινήστε με αυτήν την εκπαίδευση που πραγματοποιείται σε 2 ημέρες συνολικής διάρκειας 5 ωρών. Θα δείτε γιατί το Μάρκετινγκ είναι ίσως το ισχυρότερο όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε μικρή επιχείρηση, και πως θα το χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά.  
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Email List Building
Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να χτίζετε την Λίστα σας χάνεται πελάτες και χρήματα.
Ένα εκπαιδευτικό video course 2,5 ωρών που σας δείχνει Βήμα-προς-Βήμα το σύστημα για να χτίσετε την Λίστα των email σας από το μηδέν! 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ