Τα μυστικά του Email Marketing
Το Email είναι σήμερα περισσότερο ζωντανό από ποτέ! Στο Epixeirein "δουλεύουμε" το Email Marketing από το 2010 και έχουμε κάνει δεκάδες δοκιμές στο τι δουλεύει και τι όχι (τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας σε αυτή εδώ την εκπαίδευση). Εδώ θα βρείτε στην πράξη τακτικές και μεθόδους για περισσότερους πελάτες και όχι απλά συνδρομητές στο Newslleter σας!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Marketing Παροχής Υπηρεσιών

Εάν παρέχετε κάποιου είδους Υπηρεσία - τότε η εκπαίδευση αυτή είναι "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα σας. Μέσα σε 3 ώρες θα δείτε πως θα αποφύγετε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πάνω στο Μάρκετινγκ και θα μάθετε να εφαρμόζετε στην πράξη ένα πλαίσιο 6 Βημάτων για να Μετατρέψετε έναν άγνωστο σε χαρούμενο Πραγματικό Πελάτη με διάρκεια και Αξία. 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Marketing επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου
Μειωμένη κίνηση στο κατάστημα;
Πελάτες που ενδιαφέρονται μόνο για την τιμή; Ανταγωνισμός που σας αντιγράφει;
Εάν δραστηριοποιήστε στο Λιανικό εμπόριο τότε αυτή είναι μια εκπαίδευση που ΔΕΝ πρέπει να χάσετε! Περιγράφουμε αναλυτικά όλα τα Βήματα για περισσότερους πελάτες και πωλήσεις μέσα στην κρίση! 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Email List Building
Κάθε μέρα που περνάει χωρίς να χτίζετε την Λίστα σας χάνεται πελάτες και χρήματα.
Ένα εκπαιδευτικό video course 2,5 ωρών που σας δείχνει Βήμα-προς-Βήμα το σύστημα για να χτίσετε την Λίστα των email σας από το μηδέν! 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ