Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μάρκετινγκ

meeting

Σας βοηθάω να γίνετε καλύτεροι Μαρκετίστες! Συγκεκριμένα βοηθάω ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δυσκολεύονται με το marketing, να έχουν σταθερά νέους πελάτες και πωλήσεις εφαρμόζοντας έξυπνες στρατηγικές και τακτικές που δεν θα βρείτε στα βιβλία.

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε:


60 λεπτά Συμβουλευτικής Συνεδρίας Marketing

Παρέχουμε προσωπική Συμβουλευτική σε θέματα ανάπτυξης της επιχείρησης σας, στρατηγικής & Μάρκετινγκ. Θα μάθετε νέους τρόπους και τακτικές για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, να τους διατηρήσετε πιστούς στην επιχείρηση σας και να αυξάνετε συνεχώς την αξία τους!

Διαλέξτε εδώ την Συμβουλευτική Συνεδρία που σας ενδιαφέρει.

Email Marketing

Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της. Στο Epixeirein χρησιμοποιούμε το Email ως το βασικό μέσο για την επικοινωνία και το Marketing με τους πελάτες μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε όλο τον μηχανισμό (email funnel) ώστε να χτίσετε την λίστα των email σας και στην συνέχεια να μετατρέψετε αυτά τα email σε πραγματικούς πελάτες.

Δείτε εδώ τα πακέτα συμβουλευτικής Email Marketing.

Digital Μarketing

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια Στρατηγική στο διαδίκτυο για την παρουσία σας online – όχι απλά για να «φαίνεστε» αλλά για να κερδίσετε πελάτες! Σας συμβουλεύουμε για τα κείμενα που πρέπει να γράψετε, τα μηνύματα και τις προσφορές σας. Δημιουργούμε μαζί το πλάνο για να μετατρέψετε τον “άγνωστο” επισκέπτη σε “πραγματικό” πελάτη!

Διοργάνωση Σεμιναρίων Μάρκετινγκ

Διοργανώνουμε σε τακτική βάση σεμινάρια Μάρκετινγκ Live και μέσω internet (Webinars). Έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασης το οποίο σας δίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εφαρμόσετε ένα «Σύστημα Μάρκετινγκ» στην επιχείρηση σας.

Ομιλητής σε εκδηλώσεις και ημερίδες

Ο Βασίλης Παππάς μπορεί να συμμετάσχει ως ομιλητής σε θέματα Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών επιχειρήσεων σε ημερίδες, εκδηλώσεις και σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας.


Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

“Στρατηγική χωρίς Τακτικές είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη. Τακτικές χωρίς Στρατηγική είναι απλά ο θόρυβος πριν την ήττα”. Αυτό έχει γράψει ο μεγάλος Στρατηγιστής Sun Tzu, στο βιβλίο του “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War).

Πιστεύω ό,τι χωρίς τον σχεδιασμό της σωστής Στρατηγικής η κατάληξη θα είναι η αποτυχία πριν ακόμα κάποιος ξεκινήσει.

Σε κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε στο Epixeirein, ξεκινάμε με την διαμόρφωση της Στρατηγικής και στη συνέχεια δημιουργούμε το πλαίσιο των τακτικών που θα φέρουν την επιχείρηση σας μπροστά στους ιδανικούς πελάτες σας.

Κάθε Στρατηγική Μάρκετινγκ θα πρέπει να έχει 4 βασικούς Άξονες:

  1. Να δημιουργήσει ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ώστε να προσελκύσει (attract) περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα, το κατάστημα ή το γραφείο σας
  2. Να δημιουργήσει ΔΙΑΔΡΑΣΗ (engagement) με το κοινό σας ώστε να έρθουν πιο κοντά σας
  3. Να τους ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ σε πραγματικούς πελάτες (convert)
  4. Να αυξάνει διαρκώς την ΑΞΙΑ τους – κρατώντας τους πρωτίστως πιστούς (retain), αυξάνοντας κάθε συναλλαγή μαζί τους και πετυχαίνοντας επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Ο καθένας από αυτούς τους 4 βασικούς Άξονες χωρίζεται σε επιμέρους ενέργειες και τακτικές ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, το κοινό και τους στόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Εpixeirein.gr
Τηλ: +30 26650 21428
eMail: info[at]epixeirein.gr

 

Essential SSL