Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Μάρκετινγκ

meeting

Βοηθάω ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δυσκολεύονται με το marketing, να έχουν σταθερά νέους πελάτες και πωλήσεις εφαρμόζοντας έξυπνες στρατηγικές και τακτικές που δεν θα βρείτε στα βιβλία.

[…]

Στην σελίδα αυτή αναφέρουμε τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε:


Συμβουλευτική Μάρκετινγκ (Μarketing Consulting)

Παρέχουμε προσωπική Συμβουλευτική σε θέματα ανάπτυξης της επιχείρησης σας, στρατηγικής & Μάρκετινγκ. Σας βοηθάμε να κάνετε την δουλειά σας καλύτερα, πιο αποδοτικά και σίγουρα πιο αποτελεσματικά! Θα σας δείξουμε τρόπους και τακτικές για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, να τους διατηρίσετε πιστούς στην επιχείρηση σας και να αυξάνετε συνεχώς την αξία τους!

Email Marketing

Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της. Στο Epixeirein χρησιμοποιούμε το Email ως το βασικό μέσο για την επικοινωνία και το Marketing με τους πελάτες μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε όλο τον μηχανισμό (email funnel) ώστε να χτίσετε την λίστα των email σας και στην συνέχεια να μετατρέψετε αυτά τα email σε πραγματικούς πελάτες.

Digital Μarketing

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια Στρατηγική στο διαδίκτυο για την παρουσία σας online – όχι απλά για να «φαίνεστε» αλλά για να κερδίσετε πελάτες! Σας συμβουλεύουμε για τα κείμενα που πρέπει να γράψετε, τα μηνύματα και τις προσφορές σας. Δημιουργούμε μαζί το πλάνο για να μετατρέψετε τον “άγνωστο” επισκέπτη σε “πραγματικό” πελάτη!

Διοργάνωση Σεμιναρίων Μάρκετινγκ

Διοργανώνουμε σε τακτική βάση σεμινάρια Μάρκετινγκ Live και μέσω internet (Webinars). Έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασης το οποίο σας δίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εφαρμόσετε ένα «Σύστημα Μάρκετινγκ» στην επιχείρηση σας.

Ομιλητής σε εκδηλώσεις και ημερίδες

Ο Βασίλης Παππάς μπορεί να συμμετάσχει ως ομιλητής σε θέματα Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών επιχειρήσεων σε ημερίδες, εκδηλώσεις και σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία ή ο οργανισμός σας.


Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

“Στρατηγική χωρίς Τακτικές είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη. Τακτικές χωρίς Στρατηγική είναι απλά ο θόρυβος πριν την ήττα”. Αυτό έχει γράψει ο μεγάλος Στρατηγιστής Sun Tzu, στο βιβλίο του “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War).

Πιστεύουμε ότι χωρίς τον σχεδιασμό της σωστής Στρατηγικής η κατάληξη θα είναι η αποτυχία πριν ακόμα κάποιος ξεκινήσει.

Σε κάθε νέο project που αναλαμβάνουμε ξεκινάμε με την διαμόρφωση της Στρατηγικής και στη συνέχεια δημιουργούμε το πλαίσιο των τακτικών που θα φέρουν την επιχείρηση σας μπροστά στους ιδανικούς πελάτες σας.

Πιστεύουμε ότι κάθε Στρατηγική Μάρκετινγκ θα πρέπει να έχει 3 βασικούς Άξονες:

  1. Να προσελκύσει (attract) περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα, το κατάστημα ή το γραφείο σας
  2. Να τους μετατρέψει σε πραγματικούς πελάτες (convert) δημιουργώντας “σχέση” εμπιστοσύνης και διάδραση (engagment) μεταξύ σας
  3. Να αυξάνει διαρκώς την ΑΞΙΑ τους – κρατώντας τους πρωτίστως πιστούς (retain), αυξάνοντας κάθε συναλλαγή μαζί τους και πετυχαίνοντας επαναλαμβανόμενες πωλήσεις – ξανά και ξανά.

Ο καθένας από αυτούς τους 3 βασικούς Άξονες χωρίζεται σε επιμέρους ενέργειες και τακτικές ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, το κοινό και τους στόχους της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Εpixeirein.gr
Τηλ: +30 26650 21428
eMail: info[at]epixeirein.gr

 

Essential SSL