Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Soft Skills Academy 2019: Επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά, 5-8 Δεκεμβρίου 2019

Soft Skills Academy 2019: Επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά, 5-8 Δεκεμβρίου 2019

Soft Skills Academy 2019: Το μοναδικό τετραήμερο στην Αθήνα αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στα Soft Skills επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά!

Με βασικό γνώμονα τα Soft Skills, το Soft Skills Academy 2019 προσφέρει στους συμμετέχοντες 4 ημέρες γεμάτες trainings από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και φοιτητές με σχετική εμπειρία.

Το event απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενώ πίσω από την διοργάνωση βρίσκεται ο πανευρωπαϊκός, φοιτητικός οργανισμός EESTEC LC Athens, με έδρα το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του New York College στην Καλλιθέα με ώρες διεξαγωγής από τις 09:30 π.μ. έως τις 20:30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει 2 διαδραστικά σεμινάρια (training sessions) αλλά και ενδιάμεσα activities κάθε μέρα.

Ως soft skills ορίζουμε το μείγμα τεχνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων, οι οποίες είναι χρήσιμες για την επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη του κάθε φοιτητή και μελλοντικού εργαζόμενου, αλλά για τη συγκρότηση της ολοκληρωμένης, πολύπλευρης προσωπικότητάς του.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι πλέον περιζήτητα στον κάθε κλάδο εργασίας, ωστόσο δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην υποχρεωτική εκπαίδευση των νέων. Εμείς, στο Soft Skills Academy, μεριμνούμε για αυτό και βάζουμε ως στόχο να ολοκληρώσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο όσο το δυνατόν πιο γεμάτοι από νέες πληροφορίες και δεξιότητες.

Στα πλαίσια του event θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ (8) διαδραστικά trainings από καταρτισμένους, έμπειρους trainers και life coaches. Οι θεματικές, πάνω στις οποίες θα εξασκηθούν όσοι καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στο event, θα είναι σχετικές με goal setting, peak performance, leadership κ.ά.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 23:59.

Δεκτά θα γίνουν μόνο εξήντα (60) άτομα (που θα χωριστούν σε τρεις ομάδες) των οποίων η επιλογή θα γίνει βάσει των αιτήσεων τους, χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση να αντανακλά το ενδιαφέρον τους.

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και τις τέσσερις (4) ημέρες, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το πέρας του τετραημέρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, καθώς και την φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή στις σελίδες μας στο Facebook & Instagram.

E-mail επικοινωνίας: softskillsac@gmail.com


Το Epixeirein έχει την χαρά να είναι ανάμεσα στους επίσημους υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL