Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Το TEDxAUEB επιστρέφει για 8η χρονιά, 21/3/2020

Το TEDxAUEB επιστρέφει για 8η χρονιά, 21/3/2020

Το TEDxAUEB, τηρώντας πιστά τα ραντεβού με το κοινό του, επιστρέφει για όγδοη συνεχή χρονιά το Σάββατο 21 Μαρτίου στο HAEF Theater, Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνώνέτοιμο να διαδώσει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Για ακόμη ένα έτος, 30 νέοι, ξεχωριστοί και δραστήριοι άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικά περιβάλλοντα, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία κοινή συνιστώσα με ένα και

μοναδικό σκοπό. Να παρέχουν στους θεατές τους εναύσματα για γόνιμο προβληματισμό, αμφισβήτηση και κινητοποίηση για άμεση δράση.

Η οργανωτική ομάδα του TEDxAUEB 2020 ύστερα από αρκετή σκέψη και αναζήτηση, αποφάσισε με ενθουσιασμό το θέμα του φετινού event της, επί του οποίου μοναδικά και

ξεχωριστά άτομα θα κληθούν να αποκαλύψουν τη δική τους οπτική και εμπειρία να είναι το XYZ – Letters of an alphabet.

Σύμβολα της ανθρώπινης εξέλιξης, μεμονωμένα γράμματα ενός αλφάβητου, μεταβλητές μαθηματικών εξισώσεων, διαστάσεις στο χρονο-χωροδιάγραμμα, τρόποι έκφρασης ή συνδυασμός αυτών;

Κάθε ένας από εμάς αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο ενός άξονα, προσδιορίσιμο μοναδικά από ένα ζεύγος συντεταγμένων στο χώρο και το χρόνο.

Αν όμως ενώσεις όλα αυτά τα διάσπαρτα σημεία, διαμορφώνεις μία εξίσωση με ευρύ σύνολο τιμών. Ένα σύνολο διαφορετικών συμβόλων, γραμμάτων και τρόπων έκφρασης.

Χαρακτήρες, λεκτικούς ή μη, που παρέχουν στο άτομο εδώ και αιώνες τη δυνατότητα να υπολογίσει, να εφεύρει, να εκφράσει ιδέες, συναισθήματα και να δημιουργήσει, ικανοποιώντας την έμφυτη ανάγκη του για επικοινωνία και εξέλιξη. Γράμματα κοινά, ερμηνευόμενα όμως διαφορετικά από τον καθένα με τη βοήθεια ενός ατομικού κώδικα.

Από κοινωνία σε κοινωνία, ανά χώρες και επιστημονικούς κλάδους συχνά αλλάζουν έννοια, μορφή και χρήση. Ωστόσο, δεν παύουν ποτέ να αντικατοπτρίζουν το βάρος όλων αυτών των αρχών που εκπροσωπούν εδώ και αιώνες. Ιδέες διαχρονικές, γνώσεις, ιστορία της ανθρώπινης προόδου, τέχνη και κουλτούρα είναι θαμμένα πίσω από αυτά τα -τρία- απλά γράμματα.

Τι είναι αυτό που τελικά αντιπροσωπεύει το ΧΥΖ; Γράμματα άγνωστα μα πάντα γνώριμα. Ένα αλφάβητο που όσο και να μεταβάλλεται στη βάση του παραμένει σταθερό, δημιουργώντας την ταυτότητα του κάθε ενός από εμάς.

Το TEDxAUEB θα πραγματοποιήσει στις 21 Μαρτίου το δικό του ταξίδι αναζήτησης της σημασίας των τριών αυτών -άγνωστων- γραμμάτων, συνθέτοντας το δικό του μοναδικό αλφάβητο. Είσαι άραγε αρκετά ικανός-η για να καταλάβεις τα κρυμμένα νοήματα;

Είσαι έτοιμος-η να έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα; Και αν τελικά εμείς καθορίζουμε το XYZ; Ένας είναι ο τρόπος να λύσεις το μυστήριο και τον ξέρουμε και οι δύο καλά. Θα αποδεχτείς την πρόκληση;

Τα εισιτήρια για το TEDxAUEB 2020 event είναι ήδη διαθέσιμα και έτοιμα προς εξάντληση.

Μπορείς να τα αποκτήσεις είτε ηλεκτρονικά εδώ, είτε στο δίκτυο καταστημάτων Public.

Κατηγορίες Εισιτηρίων:

  • Μειωμένο 15 € (Ανεργίας, ΑΜΕΑ, Φοιτητικό, Μαθητικό)
  • Μειωμένο + Booklet 16 € (Ανεργίας, ΑΜΕΑ, Φοιτητικό, Μαθητικό)
  • Κανονικό 20 €
  • Δωρεά 30 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%. Η απόδειξη του εισιτηρίου θα δοθεί την ημέρα του event κατά τη διάρκεια του Registration.


Το epixeirein.gr έχει την χαρά να είναι επίσημος υποστηρικτής επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL