Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

ClickEvents: Η ψηφιακή “ολοκλήρωση” των συνεδρίων της Smartpress

ClickEvents: Η ψηφιακή “ολοκλήρωση” των συνεδρίων της Smartpress

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Smartpress περάσαμε σε μια νέα εποχή.

Ακολουθήσαμε τις τάσεις της εποχής, όπου ΟΛΑ βρίσκονται online, προσθέτοντας βεβαίως τη δική μας “πινελιά”, ώστε να σας προσφέρουμε ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό μέσο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Άλλωστε, στη Smartpress ήμασταν πάντα digital! Για την ακρίβεια ήμασταν οι πρωτεργάτες του phygital στην Ελλάδα, “πατώντας” με τον ίδιο επαγγελματισμό και τον ίδιο βαθμό επιτυχίας τόσο στο φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο, αφού πρώτοι «τρέξαμε» υβριδικά events. Απλά, προτιμούσαμε να μιλάμε δια ζώσης για το online, να συζητάμε εξ επαφής για το ψηφιακό περιβάλλον και να δίνουμε το χέρι live σε όσους μας εμπιστεύθηκαν τα τελευταία 23 χρόνια.

Γιατί τα ClickEvents δεν προέρχονται από παρθενογένεση. Είναι η virtual εκδοχή των αναγνωρισμένων και καθιερωμένων συνεδρίων InfoCom της Smartpress σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και το ισχυρό δίκτυο των συνεργατών μας, ανταποκρινόμαστε στην πρόκληση της εποχής με την ψηφιακή προσέγγιση όλων των δράσεων που αναπτύξαμε με τα συνέδρια της Smartpress από το 1995 έως σήμερα, ακολουθώντας τις ίδιες ακριβώς αξίες: Την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη σύγχρονη αντίληψη, την πελατοκεντρική φιλοσοφία, τις φρέσκες ιδέες, το networking, τη δημιουργία leads και την προσωπική επαφή. Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη για μία εξειδικευμένη πλατφόρμα γνώσης, ενημέρωσης, διάδρασης και ανταλλαγής εμπειρίας, η οποία θα λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για την αγορά.

Στην ουσία τα webinars, webcasts, webducts και οι εκδηλώσεις της ClickEvents συνιστούν ένα εναλλακτικό κόμβο ενημέρωσης για την παρακολούθηση των online συνεδρίων, εκδηλώσεων, σεμιναρίων και προϊοντικών παρουσιάσεων, που διοργανώνει η Smart Press: (Hotel Tech, SECPRO – Security ProjectInfoCom Security, Data Governance World, InfoCom Security Cyprus, MCW – Mobile Connected World, SCW – Smart Connected World, Digital & IT Law and Regulation Summit, EBDW – e-Business WorldDMW – Digital Media WorldICW – InfoCom WorldDigital Shipping World, WIT – Women In Tech, ICCY – InfoCom Cyprus, Security Project Cyprus).

Υπάρχει ένα ευρύ πεδίο θεματολογίας στο οποίο είχαμε εξειδικευθεί (Επιχειρηματικότητα, ΙΤ Business, Telecoms, Security, Cybersecurity, Τουρισμός,  Ε-Commerce, Digital Marketing, Management, 5G, Big Data και άλλα νέες δράσεις σε τομείς όπως: Υγεία, Logistics, Ναυτιλιακά, HR).

Με τα ClickEvents φέρνουμε όλα τα συνέδρια με ένα click στην οθόνη σας!

Κάθε χρήσης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα προσεχή online events, τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, μέσα από μία ποικιλία καναλιών (zoom, fb, you tube, LinkedIn).

Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα, θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα κλασικά συνέδρια της SmartPress, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Έχετε κάθε λόγο να παρακολουθήσετε live τα Clickevents, γιατί σας παρέχεται αυξημένο interactivity για μια φιλική και εύχρηστη εμπειρία, on line ερωτήσεις, eventainment, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, δυναμικά social media και πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, όσοι παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 80% του live event, θα λαμβάνουν αυτόματα με e-mail τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Κάντε λοιπόν ένα κλικ για να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή!

Φιλοδοξούμε τα συνέδρια της Smartpress που βρίσκονται στην πρώτη θέση από πλευράς περιεχομένου, επισκεπτών και networking, να κερδίσουν την πρωτοκαθεδρία και με την πολυκαναλική ψηφιακή εκδοχή τους.

Τα ClickEvents!

Αγγελική Νόστη, Events Manager

Μάγερ 11, Αθήνα 104 38www.smartpress.gr

Tel: +30 210 5201 500, Mob: +30 6977 354 000


To Epixeirein.gr έχει την χαρά να είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Clickevents.

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL