Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Καλώς ήλθατε στο Affiliate Program του Epixeirein.gr

Epixeirein’s Affiliate Program Terms

Συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα μας θα έχετε την δυνατότητα να προσφέρετε first-class εκπαιδευτικά προγράμματα Μάρκετινγκ με πληροφορίες που έχουν ήδη παρακολουθήσει δεκάδες επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Γιατί να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα μας

 • Υψηλής ποιότητας “προϊόντα” – Τα εκπαιδευτικά μας Προγράμματα έχουν βοηθήσει στην πράξη δεκάδες άλλους ελευθέρους επαγγελματίες και έχουν την φήμη ως εκπαιδευτικά προγράμματα με απλή και άμεση γλώσσα που συνδυάζουν εργαλεία και τακτικές που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει στην δουλεία του.
 • Δωρεάν υλικό – Δημιουργούμε εξαιρετικό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο συχνά δίνουμε δωρεάν. Το κοινό σας θα το εκτιμήσει.
 • Δυνατή προώθηση – Η προώθηση που κάνουμε σε όλα τα Προγράμματα μας είναι πλήρως επαγγελματική που ξεχωρίζει για τα μηνύματα και τον σχεδιασμό της.
 • Εξακριβωμένα αποτελέσματα – τα αποτελέσματα μας όταν τρέχουμε κάποιο νέο Πρόγραμμα είναι σχεδόν εξασφαλισμένα αφού πλέον έχουμε τρέξει περισσότερα από 25 σεμινάρια τα τελευταία χρόνια και έχουμε καταγραμμένα όλα τα στατιστικά.
 • Affiliate Support – Προσφέρουμε εξαιρετική βοήθεια και support σε όλους τους συνεργάτες affiliate. Δίνουμε οδηγίες και συμβουλές για το πως θα προωθήσετε τα προϊόντα μας μέχρι τα email που θα στείλετε – πότε και πως θα τα γράψετε ώστε να έχετε το maximum όφελος.
 • Προμήθειες – Θα λαμβάνετε πολύ καλές προμήθειες για όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και σεμινάρια που σχεδιάζουμε να κάνουμε με εκπλήξεις και έξτρα bonus.
 1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

  Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ για κάθε επιβεβαιωμένη πώληση είναι 50% της καθαρής αξίας (χωρίς ΦΠΑ 24% και αφαιρώντας τον φόρο 29%). Παράδειγμα: Προϊόν 100€ +ΦΠΑ 24%. Η προμήθεια υπολογίζεται στο ποσό 100€-(100*0,29)=71€. Οπότε είναι: 71*50%=35,5€ η προμήθεια σας. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια είναι 35,5% επί της αρχικής αξίας (100€) χωρίς βεβαίως το ΦΠΑ.

  Η διάρκεια του cookie είναι 90 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρωθείτε την Προμήθεια σας εφόσον πραγματοποιηθεί αγορά εντός 90 ημερών (3 μήνες).

  Οι πληρωμές πραγματοποιούνται άμεσα μόλις γίνει επιβεβαίωση τους (πολλοί επιλέγουν Τρ. κατάθεση η οποία θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί).

  Για την πληρωμή θα εκδίδονται όλα τα νόμιμα παραστατικά που προβλέπει ο Νόμος.

 2. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Επιτρέπεται η προώθηση με τους παρακάτω τρόπους:

  • Social media
  • Banner ads
  • Email / Newsletter
  • Content sites (portals, blogs, κλπ)

  Δεν επιτρέπεται η προβολή σε site με betting περιεχόμενο

  Δεν επιτρέπεται η προβολή σε site με εκπτωτικούς κωδικούς

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε προώθηση σε posts (social media, blog posts κ.α.) πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο κείμενό σας να μην περιέχει ανακρίβειες ή άσαφειες.

  Για οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους ή τις προμήθειες θα ενημερωθείτε στο email σας.

 3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα Affiliate του Epixeirein.gr έχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών και δραστηριοποιούντε ως Ελεύθεροι επαγγελματίες ή εχουν κάποια επιχείρηση στην Ελλάδα (μπορούν δηλαδή να εκδίδουν Τιμολόγιο ή Απόδειξη).

 4. PPC

  Δεν επιτρέπεται η PPC (Pay per Click) διαφήμιση στο Google Adwords ή άλλες μηχανές αναζήτησης

  Δεν επιτρέπεται η PPC (Pay per Click) διαφήμιση στα social media

 

affiliatebuton-epixeirein

Essential SSL