Email Conversion

online course

Μάθετε πως θα μετατρέψετε έναν άγνωστο επισκέπτη - σε χαρούμενο πελάτη μέσα από το email marketing.

4 εβδομάδες | 49 video-μαθήματα

12 μήνες πρόσβαση σε όλο το υλικό

Ξεκινήστε σήμερα το πρόγραμμα

Τι θα πάρετε με την εγγραφή σας στην εκπαίδευση Email Conversion

✓ ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στην περιοχή μελών και σε όλο το υλικό

✓ Αναλυτικά το τεχνικό μέρος και την Στρατηγική Email Marketing

✓ Το πλάνο για να χτίσετε μια Λίστα Email από το μηδέν

✓ Το πλάνο για να Φτιάξετε "αυτοματισμούς" Email

✓ Πρόσβαση στις 4 ενότητες, 49 video-μαθήματα on-demand

✓ Θα λάβετε μαζί 4 Workbook (PDF)

✓ Άμεση Υποστήριξη μέσω email και τηλεφωνικώς

✓ BONUS I - Video για τον GDPR στο Email Marketing

✓ BONUS II - Video για την χρήση της πλατφόρμας Mailchimp

Τι λένε όσοι συμμετείχαν..

«Αυτό που με έκανε να εκπλαγώ είναι το γεγονός ότι άλλαξα άρδην το τρόπο προσέγγισης των πελατών μου. Πόσο κακή ήταν η προσέγγιση μου πριν»

Δεν το πιστεύω πόσο χρόνο είχα χάσει με κακές πρακτικές. Η γνώση είναι δύναμη και μας έδωσες πολύ.

Ήδη εφαρμόζοντας τα εργαλεία και την γνώση του σεμιναρίου έχω δει τρομερά πράγματα και μεγάλη ανταπόκριση στη δουλειά μου.

Η ροή του σεμιναρίου ήταν τέλεια, με αποτέλεσμα την πλήρη αφομοίωση της γνώσης. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω!

Νίκος Ίσαρης

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΘΗΝΑ

«Οι γνώσεις του εισηγητή εντυπωσιακές σε βαθμό που μας κάνει να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο για το στόχο μας»

Οι γνώσεις που αποκόμισα σε κάθε περίπτωση είναι πολύ χρηστικές στην καθημερινή επιχειρηματικότητα και όχι μόνο στη διαδικτυακή προώθηση της επιχείρησης μου. Πριν το σεμινάριο είχα αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσω τους πελάτες μου επιχειρηματικά, αλλά στο θέμα digital/email marketing υστερούσα. Μετά το σεμινάριο γνωρίζω πλέον πώς και ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να υλοποιήσω συγκεκριμένα το marketing plan μου σε μεγαλύτερο ποσοστό.

Γιώργος Τσανίδης

ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΣ/ΚΗ

«Ναυαγός. Στην μέση του πουθενά. Χωρίς ελπίδα & χωρίς να βλέπω στεριά»

Αυτά ακριβώς ήταν τα συναισθήματα μου, πριν το σεμινάριο Email Conversion. Όταν άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για το πως θα αναπτύξω το marketing της επιχείρησης μου, ήμουν τυχερός που βρέθηκα στην ομάδα του Epixeirein και του έμπειρου Βασίλη Παππά. Όλα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό μου με την βοήθεια του σεμιναρίου για το Email Marketing. Με τον πιο κατανοητό τρόπο και αμέριστη στήριξη του Βασίλη όλα μπήκαν σε μια σειρά και νιώθω έτοιμος να τα εφαρμόσω στην επιχείρηση μου.

Μάρκος Ψιλός

E-SHOP OWNER, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η εκπαίδευση αποτελείται από 3 βασικούς Άξονες:

Η παράδοση των μαθημάτων γίνεται μέσα από video (video on-demand)

1. Πως θα χτίσετε την Λίστα των Email σας

Εδώ θα δείξουμε περισσότερες από 10 τακτικές για να χτίσετε γρήγορα την λίστα των Email σας. Μέχρι το τέλος των 4 εβδομάδων θα έχετε την πλήρη εικόνα του «συστήματος» για να το πετύχετε.

2. Πως θα κερδίσετε πελάτες και πωλήσεις

Από την στιγμή που πάρετε το Email του επισκέπτη αυτό που πρέπει να κάνετε είναι 3 πράγματα: Να σας γνωρίσει – να ενδιαφερθεί – να σας εμπιστευθεί. Εδώ θα δείξουμε βήμα-προς-βήμα τι πρέπει να κάνετε για να μετατρέψετε τους συνδρομητές σας σε πραγματικούς πελάτες.

3. Πως θα υλοποιήσετε το τεχνικό κομμάτι

Το τεχνικό κομμάτι αποτελεί για πολλούς σημαντικό εμπόδιο στο να προχωρήσουν με το Email Marketing. Εδώ θα δείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Θα μάθετε πως φτιάχνουμε λίστες, φόρμες, καμπάνιες email και ακολουθίες autoresponder, και πολλά άλλα.

Οι 3 αυτοί άξονες καλύπτονται σε 4 ΕΝΟΤΗΤΕΣ (49 video – 12 ώρες περιεχομένου).

Στο τέλος κάθε ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα έχετε ενέργειες και δράσεις που πρέπει να κάνετε. Μόνο έτσι θα έχει νόημα η συμμετοχή σας.

Τι θα βρείτε στην εκπαίδευση:

ENOTHTA #1 (19 video)

Ο Στόχος της 1ης ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι απλός: Να κατανοήσετε την συνολική Στρατηγική Email Marketing που θα παρουσιάσουμε, να στήσετε τις βάσεις για την συνέχεια και να ξεκινήσετε να χτίζετε την Λίστα σας.

ΕΝΟΤΗΤΑ #2 (17 video)

Ο Στόχος της 2ης ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι: Να μάθετε πρακτικά πως θα αποφύγετε το Spam folder και πώς θα φτιάξετε email που θα ανοίγονται και θα διαβάζονται από τον κόσμο. Δείχνουμε διαφορετικές περιπτώσεις είτε έχετε e-Shop είτε έχετε επιχείρηση Υπηρεσιών.

ΕΝΟΤΗΤΑ #3 (12 video)

Ο Στόχος της 3ης ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι: Να σχεδιάσετε πρακτικά την 1η σας ακολουθία email. Θα δείξουμε πως θα φτιάξετε τα 2 επόμενα email μετά το αρχικό email καλωσορίσματος.

ΕΝΟΤΗΤΑ #4 (1 video)

Ο Στόχος της 4ης ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι: Να μπορέσετε στην πράξη να χειριστείτε τα βασικά τεχνικά κομμάτια που αφορούν το Email Marketing (φόρμες, λίστες, κλπ.) και να φτιάξετε τον λογ/μο σας σε μια πλατφόρμα Email Marketing.

Ποιά είναι η επένδυση;

SMART PLAN
Μια πληρωμή (κερδίζετε 191€)

€997

Η συμμετοχή σας με πρόσβαση για 1 έτος στο πρόγραμμα. Πλήρης συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα με τα 49 video-μαθήματα, τα Workbooks, την άμεση υποστήριξη με τηλ. και email και κυρίως τα Group Coaching sessions.

ECONOMY PLAN
4 δόσεις ανά 30 ημέρες των

€297

Περιλαμβάνει ότι και το SMART Plan: Πρόσβαση για 1 έτος και πλήρης συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα με τα 49 video-μαθήματα, τα Workbooks, την άμεση υποστήριξη με τηλ. και email και κυρίως τα Group Coaching sessions.

Στην Φόρμα εγγραφής επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Τα χρήματα μου θα πιάσουν τόπο; Θα με βοηθήσει το Email Conversion;

Αν έχετε αυτή την ερώτηση - δείτε στο video τι λέει ο Χρήστος, ιδρυτής του Pergamodo.com

Με δικά τους λόγια..

Η εντύπωση μας είναι άριστη! Απλός και κατανοητός λόγος χωρίς ορολογίες εντυπωσιασμού και όλα όσα παρουσιάστηκαν ήταν χρήσιμα μέχρι την τελευταία λέξη. Οι ασκήσεις επίσης κατανοητές στην ουσία είναι βοήθημα για βελτίωση ενεργειών. Όλα θα βοηθήσουν στην δουλεία μας. Θα του το πρότεινα ανεπιφύλακτα διότι είναι πάρα πολύ χρήσιμο αλλά και πολύ κατανοητό σε σχέση με άλλα που έχουμε παρακολουθήσει.

Ιωάννης Τόλλιας

Αντικλεπτικά Συστήματα

Θεσσαλονίκη

Εκπληκτική ενημέρωση. Πράγματα και στρατηγικές που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν. Τρομερές τεχνικές, πληροφορίες και γνώσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι μπορώ να ελέγξω αν είμαι black listed, αν μπορώ να ελέγξω τη βαθμολογία του e-mail από το περιεχόμενο του ώστε να πάει το e-mail μου στο inbox και οι τεχνικές για να διαβάσει κάποιος το e-mail μου!

Νικόλαος Τσιφοδίμος

Ιδιοκτήτης εταιρείας COCKTAIL PLANNING

Κατερίνη

Το σεμινάριο ήταν άρτιο από κάθε άποψη. Δόθηκε έμφαση τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος. Το επίπεδο γνώσεων στο αντικείμενο ανέβηκε σίγουρα. Το συστήνω σε κάθε επαγγελματία που θέλει να ασχοληθεί με το email marketing. Ήταν ένα πρόγραμμα που εμβάθυνε σε γνώσεις και δεν στάθηκε σε απλά θεωρητικά πράγματα.

Δημήτριος Κλάδης

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου        

Ν. Ηράκλειο, Αθήνα

Πάρα πολύ πρακτική εκπαίδευση και άμεσα εφαρμόσιμη. Η ροή της εκπαίδευσης ήταν πάρα πολύ καλή. Όλα αυτά που άκουσα από το δωρεάν μάθημα μέχρι το πληρωμένο course ήταν άμεσα εφαρμόσιμα στη δουλειά μου.

Γεράσιμος Βλάχος

Εισηγητής σεμιναρίων και διαδικτυακών μαθημάτων

Αθήνα

Εξαιρετικό σεμινάριο. Κατανοητό, δομημένο και βήμα βήμα σε πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από γνώση πάνω στο μάρκετινγκ, είναι πολύ χρήσιμο για τη δουλειά μου με πολλά παραδείγματα και ασκήσεις. Πριν ήξερα κάποια «σκόρπια» πράγματα και τώρα έχω μια πιο δομημένη γνώση. Ευχαριστώ Βασίλη!

Όλγα Παπατριανταφύλλου

Ψυχοθεραπεύτρια - Mindfulness teacher     

Αθήνα

Πολύ αναλυτικό και κατατοπιστικό σεμινάριο. Είχα μια ιδέα πριν αλλά μετά την εκπαίδευση ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα για το τι και πως πρέπει να γίνει. Σίγουρα η όλη γνώση θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της δουλειάς μου και ανυπομονώ να εφαρμόσω όσα έμαθα. Ξεχωρίζω το "στήσιμο" της ακολουθίας των email, ενώ οι ασκήσεις ήταν βατές και κατανοητές.

Θεολόγος Εμμανουηλίδης

Σχολή Ναυαγοσωστών - εκπαίδευση ενηλίκων

Θεσσαλονίκη

Η εκπαίδευση ήταν άκρως βοηθητική και αναλυτικότατη, γεμάτη με πρακτικά παραδείγματα που με βοήθησαν να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα στο μυαλό μου σχετικά με το Email Marketing. Ο Βασίλης δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Μας καθοδηγηθεί βήμα - βήμα προς το στόχο μας, προτείνοντάς μας δοκιμασμένες λύσεις και εργαλεία για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις. Πραγματικά εξαιρετική! Μου άρεσε η τακτική με το lead magnet και το ότι πρέπει να διαφημίζεται, καθώς και τα πολλά σχεδιαγράμματα των Αυτοματισμών.

Γιώτα Φλώρου

Φιλόλογος & Ιδρύτρια MindMarvel          

Λευκωσία

Το Value for Money του σεμιναρίου είναι πολύ ικανοποιητικό! Αυτό που χρειάζεσαι σε πολύ καλή τιμή! Καλύπτει όλο το φάσμα του email marketing και συνδυάζει βασικές αρχές θεωρίας αλλά και πράξη μέσω των ασκήσεων. Υπάρχει μία εξελικτική διαδικασία που ολοκληρώνεται σε μία παρουσίαση αυτοματοποίησης αποστολής των mails μέσω πλατφόρμας όπου τελικά και μέσω των ασκήσεων έχουμε φτιάξει και εμείς την δική μας σειρά mails έτοιμα προς αποστολή στους πελάτες μας! Ο εκπαιδευτής έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπειρία στο αντικείμενο, και δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον εκπαίδευσης. Διατηρεί σταθερή επικοινωνία και συνεργασία με τον εκπαιδευόμενο υποστηρίζοντας τις απορίες και ελέγχοντας το επίπεδο κατανόησης της ύλης μέσω συνεχών μηνυμάτων.

Χρήστος Λούβρος

Digital Marketing

Κέρκυρα

Πριν δεν ήξερα τις σωστές τακτικές και τεχνικές για την σύνταξη και αποστολή για τα ποιοτικά e-mail. Μετά την εκπαίδευση έμαθα τι πρέπει να γράφω ως τίτλο και τι πρέπει περιέχει ένα ποιοτικό e-mail ώστε να ο παραλήπτης να το ανοίξει και να το διαβάσει. Χωρίς δεύτερη σκέψη σας λέω να το παρακολουθήσετε.

Ελένη Μπάρκα

Ιδιοκτήτρια Online καταστήματος MLM ομορφιάς

Αθήνα

Εξαιρετική παρουσίαση από έναν εκπληκτικό εισηγητή. Ήταν πολύ εποικοδομητικό και ενδιαφέρον το πρόγραμμα του email marketing conversion. Μετά το σεμινάριο δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στο χτίσιμο της Λίστας μας και συνεχίζουμε δυναμικά με νέες δημιουργικές καμπάνιες!

Έλενα Γκουντελίτσα

e-Shop owner

Λάρισα

Ως PR/Marketing Communicator έχω ασχοληθεί με την σύνταξη και σχεδιασμό e-newsletters όχι όμως με οργανωμένες καμπάνιες email marketing. Ενώ είχα πολλές αλλά διάσπαρτες γνώσεις και από διάφορες εκπαιδεύσεις digital marketing, τo σεμινάριο αυτό με βοήθησε να τα βάλω όλα σε μια σειρά στο μυαλό μου και να μου δώσει τη δυνατότητα προοπτικής να κάνω καμπάνιες μόνη μου. Νιώθω ότι έχω τα κατάλληλα εφόδια να το κάνω! Κι αν κάπου σκαλώσω, σίγουρα ο Βασίλης θα είναι εκεί και θα απαντήσει σε ερωτήσεις μου. Τον έχω ρωτήσει ήδη κατόπιν εορτής (λήξης σεμιναρίου) και μου έχει δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις απλόχερα!

Μαρί-Κλαιρ Ανδρουλάκη

PR/Marleting Communications Consultant      

Αθήνα

Θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για το σεμινάριο αυτό. Δεν έχω παρακολουθήσει κάτι άλλο γύρω από το email marketing οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισής. Εκείνο όμως που ξέρω και έχω μέτρο σύγκρισης, είναι ότι αυτός ο μήνας εκπαίδευσης μου έδωσε την δύναμη και την ώθηση που χρειαζόμουν για να ξεκινήσω να κάνω πράξη. Τον επόμενο μήνα θα θέσω σε εφαρμογή ότι έχω λάβει από το σεμινάριο διότι θα τρέξω την υπηρεσία email marketing (για πρώτη φορά) σε μια επιχείρηση στην οποία έκανα το website και διαχειρίζομαι τα social. Κρατάω την γενικότερη φιλοσοφία του email marketing (χτίζουμε σχέσεις), ενώ τα προβλήματα που έχουν οι πελάτες μας και οι λύσεις που ψάχνουν, είναι οδηγοί για εμάς για την εύρεση θεμάτων και περιεχομένων υψηλού ενδιαφέροντος. Επίσης οι γνώσεις που πήρα για την πλατφόρμα email marketing μιας και από εκεί γίνεται όλη η δουλειά με κυριότερο όλων οι αυτοματισμοί.

Χρήστος Μαυρούδης

Κατασκευή Ιστοσελίδων - διαχείριση social media

Θεσσαλονίκη

+BONUS

Με την εγγραφή σας θα λάβετε 2 εξαιρετικά Bonus

Σεμινάριο "Email Mastery"

Με την εγγραφή σας θα λάβετε δωρεάν ως Bonus το Σεμινάριο Online 3,5 ωρών Email Mastery (στην σελίδα μας θα το βρείτε στα 180€)

GDPR και Email Marketing

Ένα video 1 ώρας όπου εξηγεί πώς ο κανονισμός GDPR επηρεάζει το Email Marketing και πώς θα το χειριστούμε. Ένα εξαιρετικά χρήσιμο μάθημα που θα βρείτε αποκλειστικά σε αυτή την εκπαίδευση

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Λίγα λόγια για το ποιος είμαι

Βοηθάω ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να γίνουν καλύτεροι Μαρκετίστες! Να δημιουργήσουν την Στρατηγική και τα "συστήματα" στην επιχείρηση τους για μια συνεχή ροή πελατών και εσόδων. Εργάζομαι επαγγελματικά από το 2009 ως Σύμβουλος Marketing. Έχω συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν σε όλους τους κλάδους. Τα τελευταία χρόνια έχω δώσει έμφαση στο Email Marketing γιατί θεωρώ ότι αποτελεί το ιδανικό μέσο για να μεταφέρει επιτυχημένα το μήνυμα μας στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες μας. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα συγκεντρώνει τόσο το θεωρητικό μου υπόβαθρο πάνω στο Marketing όσο και την εμπειρία μου στην πράξη πάνω σε πελάτες και project που έχω αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Όσα δείχνω, είναι πράγματα που κάνω και εγώ ο ίδιος στην πράξη, δεν είναι θεωρίες. Εάν πραγματικά κατανοείτε την σημασία του Email Marketing στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Πώς θα γίνει η παράδοση των μαθημάτων; Θα είναι Live; 

Η εκπαίδευση δεν είναι Live (πρόκειται για video on-demand). Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή μελών όπου εκεί θα βρουν και τα 49 video των 4 ενοτήτων, καθώς επίσης και τα βιβλία ασκήσεων όπου μπορούν να κατεβάσουν σε PDF. Θα υπάρχει προσωπική παρακολούθηση στον κάθε συμμετέχοντα και αποστολή feedback στις ασκήσεις.

Τι θα συμβεί μετά την εγγραφή μου;

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email με τις πληροφορίες πρόσβασης στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα. Εκεί θα βρείτε την 1η Ενότητα της εκπαίδευσης. Στη συνέχεια κάθε 7 ημέρες θα αποκτάτε πρόσβαση στη Νέα Ενότητα. Συνολικά 4 εβδομάδες.

Αν έχω απορίες; Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων;

Ναι βεβαίως. Μετά την παρακολούθηση κάθε μαθήματος – μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο email μας και θα απαντάμε πίσω το αργότερο εντός 48 ωρών.

Η τιμή αυτή είναι με ΦΠΑ;

Στην τιμή ΔΕΝ προστίθεται ΦΠΑ. Και αυτό γιατί υπάρχει απαλλαγή ΦΠΑ για τον παράδοση εκπαιδευτικών σεμιναρίων (περ. Ιβ’ παρ. 1 του άρθρου 22 Κώδικα ΦΠΑ Ν. 2859/2000).

Δεν έχω τα χρήματα.

Απολύτως σεβαστό. Αν θέλετε όμως να πάτε την δουλειά σας ένα βήμα παραπέρα, θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή επένδυση. Αυτό αφορά την δουλειά σας - όχι την προσωπική σας απόλαυση! Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε - είναι στον εαυτό σας και στην επιχείρηση σας. Για να διευκολύνουμε υπάρχει δυνατότητα 2 δόσεων.  

Είναι εγγυημένο ότι θα βγάλω χρήματα από την εκπαίδευση;

Αν και ο Στόχος είναι αυτός, ΔΕΝ μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζουμε την επιχείρηση σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή εάν εφαρμόσετε όσα δείξουμε στην εκπαίδευση ή εάν δείξετε συνέπεια όσον αφορά την χρήση του Email Marketing.

Αν χρειαστώ κάτι που μπορώ να επικοινωνήσω;

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@epixeirein.gr (όλες τις ημέρες και ώρες) ή στο τηλ. 26650 21428 (10:00-14:00).

Ποιοι είναι οι όροι χρήσης της σελίδας σας;

Θα βρείτε τους Όρους χρήσης της σελίδας μας και την πολιτική απορρήτου εδώ.