Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Marketing Success DVD (new memebers offer)

Ειδική σελίδα Προσφοράς Νέων Μελών

Δημιουργήστε το δικό σας “Σύστημα Μάρκετινγκ” σε 3-Βήματα

Δείτε Πως θα προσελκύσετε περισσότερους νέους πελάτες, Πως θα αυξήσετε την αξία τους και Πως θα τους κρατήσετε πιστούς για πάντα

Αποκτήστε ένα DVD 3 ωρών με έξυπνες τακτικές & μεθόδους Μάρκετινγκ

DVD Preview

 

3-Step-Marketing-System-by-Epixeirein.grΠριν λίγο καιρό πραγματοποιήσαμε ένα online σεμινάριο (webinar) όπου εξηγήσαμε Βήμα-προς-Βήμα Πως θα φτιάξετε ένα Σύστημα Μάρκετινγκ που θα προσελκύει – μετατρέπει – και αυξάνει συνεχώς την αξία των πελατών σας.

Το DVD είναι το Recording αυτού του σεμιναρίου, διάρκειας 3 ωρών, με εισηγητή τον Βασίλη Παππά, BA, MBA, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ με σημαντική εμπειρία στο Μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Στο DVD θα βρείτε τα εξής θέματα:

 • Οικονομική κρίση & νέος καταναλωτής: Πως θα τον προσεγγίσουμε
 • Βασικές αρχές Μάρκετινγκ μιας μικρής επιχείρησης
 • 3 τρόποι ανάπτυξης μια επιχείρησης
 • Το σημαντικότερο λάθος των περισσότερων επαγγελματιών πάνω στο Μάρκετινγκ
 • Τι είναι ένα “Σύστημα”
 • Γιατί μόνο τα “Συστήματα” δουλεύουν
 • Το Σύστημα της “ηθικής δωροδοκίας”
 • Τακτικές Μάρκετινγκ για προσέλκυση πελατών
 • Προετοιμασία Συστήματος μέσα από 12 ενέργειες
 • Δημιουργία Συστήματος μέσα από 9 ενέργειες
 • Παρουσίαση ενός “έτοιμου” Συστήματος στην πράξη
 • 7 σημαντικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε το δικό σας “Σύστημα Μάρκετινγκ”

Το κόστος απόκτησης του DVD είναι 39,90€ 29,90€ + ΦΠΑ 23% (-33% έκπτωση – ενώ τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν!).

Η Προσφορά αυτή αφορά ΜΟΝΟ τα Νέα μέλη του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και Δεν θα δημοσιευθεί στο site μας ούτε στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Θέλουμε όλοι να αποκτήσετε το DVD γιατί θεωρούμε πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για την επιχείρηση και τους πελάτες σας! Το κόστος δεν είναι μεγάλο και αξίζει να το αποκτήσετε!

Δείτε παρακάτω τι είπαν ορισμένοι από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το Webinar:

Αγαπητέ Βασίλη, έμεινα εντυπωσιασμένη από το Σεμινάριο. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν έτσι την επιχείρηση μου και μου έδωσες έναν άλλο τρόπο σκέψης που ήδη από σήμερα άρχισα να εφαρμόζω διάφορα πράγματα από αυτά και σιγά-σιγά ίσως ολα! Ανυπομονώ το επόμενο σεμινάριο και θα ήθελα να τα πούμε από κοντά.

Κωνταντίνα
Εισαγωγές Ανταλλακτικών & Επισκευή Αυτοκίνητων
ΑΘΗΝΑ

κ. Παππά, αρχικά θα ήθελα να σας εκφράσω τη χαρά μου για τη γνωριμία μας. Το σεμινάριο που παρακολούθησα πριν λίγες μέρες ήταν περιεκτικότατο και απαραίτητο για τον οποιοδήποτε έχει μια επιχείρηση στον off line όσο επίσης και στον on line κόσμο. Η πληροφορία που πήραμε ανεκτίμητη και η γνωριμία μαζί σας για περαιτέρω συνεργασία ακόμα σημαντικότερη. Με εκτίμηση Αντώνης Μ.

Αντώνης Μ.
Ελεύθερος Επαγγελαμτίας – Επιχειρήσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένα σεμινάριο κατανοητό από κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία που θέλει να αυξήσει το τζίρο του. Εγώ ακόμα δεν έχω εφαρμόσει τις τεχνικές του σεμιναρίου, σίγουρα όμως μου έδωσε το έναυσμα να προσπαθήσω να υλοποιήσω ένα είδος συστήματος Μάρκετινγκ στην επιχείρηση μου αλλά και να παρακινήσω και τους πελάτες μου να κάνουν το ίδιο.

Χριστοφορίδης Β. Ιωάννης
Λογιστής Φοροτεχνικός
ΡΑΦΗΝΑ

Το σεμινάριο είχε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί σε φέρνει στην πραγματικότητα της τωρινής κατάστασης και βοηθάει να οργανώσεις τις σκέψεις για τις επιχειρηματικές σου κινήσεις με εξειδικευμένο κυκλικό τρόπο. Σου δίνει πολύ πληροφόρηση και σε θέτει σε εγρήγορση. Σε βοηθάει να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου, να τις καταγράψεις και να τις μετρήσεις. Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να γίνεις εσύ ο marketistas της επιχείρησης σου.

Μπάμπης Α.
Αισθητική – Αδυνάτισμα
ΑΘΗΝΑ

Ευχαριστω πολυ για την παρακινηση και τις ωραιες ιδεες. Ολο το σεμιναριο και τα μυνηματα φανηκαν οτι προερχονται απο εναν ανθρωπο που εχει τις γνωσεις και τον τροπο να παρακινει τους συμμετεχοντες να ξεχωρισουν με εξυπνες συγχρονες ιδεες Μάρκετινγκ.
Ε.Γ., Ασφαλιστική Σύμβουλος, ΑΘΗΝΑ

Πραγματικά οι πληροφορίες που πήρα είναι πολύτιμες, όμως πλέων ο τρόπος που θα τις εφαρμόσω θα κρίνει αν πραγματικά μπήκα στον ρόλο του Μαρκετίστα. Εκείνο που δίνει μεγάλη αξία σε ένα τέτοιο σεμινάριο είναι η επαφή με τον ομιλητή, έστω και περιορισμένη, και κυρίως το ότι μετά το πέρας της συνάντησης άρχισα να ξεκαθαρίζω και να βάζω στην σειρά μέσα στο μυαλό μου τα θέματα του Μάρκετινγκ. Εέ τώρα θέλει και λίγο διάβασμα παραπάνω!

Βλάχος Αγγέλης
Εμπόριο επίπλων
ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σημαντικότερο που αποκόμισα είναι τη δομή της σκέψης του Μάρκετινγκ. Αυτό που θα κάνω καλύτερα είναι οι σχέσεις που έχω με τους πελάτες μου.

Βασιλειάδης Ελευθέριος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα από το Webinar είναι η Ολοκληρωμένη εικόνα για το μάρκετινγκ της επιχείρησης μου την παρούσα οικονομική κατάσταση. Σε κάποιον φίλο μου ο οποίος δεν είναι ακόμα σίγουρος για να το παρακολουθήσει θα του έλεγα ότι το value/cost είναι πολύ υψηλό για τις πληροφορίες που δίνονται!

Σακης Κουτσουριδης
Οπτικοακουστικές παραγωγές
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό, με ωραία θεματολογία, δεν κούραζε και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει ιδιαίτερα μιας που είμαι στην φάση δημιουργίας ιστοσελίδας και αναζητούσα τρόπους για να την κάνω να ξεχωρίσει. Επίσης, πιστεύω πως όσα ειπώθηκαν σχετικά με την δεξαμενή πιθανών πελατών και με την αξία του κάθε πελάτη μου έδωσαν μια κατεύθυνση μιας που πάντα είχα πρόβλημα με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία! Ευχαριστώ και πάλι!

Γεροτόλιου Αντωνία
Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
ΛΑΡΙΣΑ

Πάρα πολύ εποικοδομητικό σεμινάριο.Με βοήθησε να καταλάβω αρκετά πράγματα και να αλλάξω ιδέες για ακόμη περισσότερα.

Ζήκος Χρήστος
Ανακύκλωση-ανακατασκευή μελανοδοχείων εκτυπωτών
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 

Για να αποκτήσετε άμεσα το DVD συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα:
 

 

 
 


© EPIXEIREIN.GR 2013
 

Essential SSL