Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Marketing Success Video Course

Τα 3 Βήματα

ενός Συστήματος Marketing

Αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στο Video course “Marketing Success” που αποτελείτε από 14 εκπαιδευτικά Video συνολικής διάρκειας 3 ωρών μόλις με 10€ (από 49€ στο Site μας)

Τα 3 Βήματα για να χτίσετε ένα Σύστημα Marketing στην επιχείρηση σας

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών (14 video-μαθήματα) που πραγματοποιήσαμε στο Epixeirein με την μορφή webinar και καλύπτει τα παρακάτω πεδία. 

player-ms

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ”


ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ

Πως θα σχεδιάσετε μια Στρατηγική Marketing (μέσα από 3 απλά Βήματα που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει).

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MARKETING

Γιατί οι ενέργειες Marketing που κάνουν οι περισσότεροι δεν δουλεύουν – και πως θα το διορθώσετε (σημ: η απάντηση κρύβεται στην Στρατηγική και το Σύστημα). Θα μάθετε τι είναι ένα “Σύστημα Marketing”.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Θα δούμε αναλυτικά τι σημαίνει “Γεωμετρικός” τρόπος σκέψης – σε αντίθεση με τον “Γραμμικό” που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι επαγγελματίες (μετά από αυτό θα βλέπετε με “άλλα μάτια” την δουλειά σας).

ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ

15 τακτικές Marketing για την Προσέλκυση νέων πελατών στην επιχείρηση σας (έχουμε εφαρμόσει και τις 15 στην Πράξη)

MARKETING SYSTEM – IN ACTION

Εδώ δείχνουμε στην πράξη ένα Σύστημα Μάρκετινγκ. Πως το χτίζουμε και όλα τα “κομμάτια” που αποτελείται. Θα σας δώσει έμπνευση να χτίσετε το δικό σας!

ΒΙΒΛΙΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ (WORKBOOK)

Θα λάβετε επιπλέον Βιβλίο Ασκήσεων σε PDF με 7 ασκήσεις  που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε στην πράξη όλα όσα ακούσετε στην εκπαίδευση (γιατί θεωρία χωρίς πράξη δεν έχει κανένα νόημα)

Με την εγγραφή σας – θα λάβετε άμεση πρόσβαση στην ειδική περιοχή μελών όπου θα βρείτε και τα 14 video (3 ώρες περιεχομένου) και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε (η πρόσβαση σας θα είναι μόνιμη).   

Μαζί θα λάβετε και Βιβλίο ασκήσεων (Workbook) σε PDF για να κάνετε πράξη όσο μάθετε.  

Τι είπαν για το σεμινάριο..

Αγαπητέ Βασίλη, είμαι εντυπωσιασμένη. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν έτσι την επιχείρηση μου και μου έδωσες έναν άλλο τρόπο σκέψης που ήδη από σήμερα άρχισα να εφαρμόζω διάφορα πράγματα από αυτά και σιγά-σιγά ίσως ολα! Ευχαριστώ.

Κων/να Μ., Εισαγωγές Ανταλλακτικών & Επισκευή Αυτοκίνητων, ΑΘΗΝΑ

….. 

Αγαπητέ Βασίλη χθες παρέλαβα το dvd “3 steps marketing system” και το είδα αμέσως, έπαθα σοκ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια. Έβλεπα το χρόνο στο real player, δεν ήθελα να τελειώσει.. μετά από ένα σημείο ήταν ένας ανεξέλικτος οργασμός σκέψεων και ιδεών.. ανυπομονώ να το ξαναδώ σήμερα και να κάνω τις ασκήσεις που προτείνεις. Έχω κάποιες απορίες σε κάποια σημεία σχετικά με το πως θα προσαρμόσω το σύστημα στην δουλεία μου. Αν δεν τις λύσω μόνος μου θα ζητήσω την βοήθεια σου αν ήθελες να με βοηθήσεις. Συγχαρητήρια και πάλι. Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο. Σε παρακαλώ να μας πας πιο βαθιά στο marketing. 

Διονύσης Τ., Κάλυμνος

…..

Ευχαριστω πολυ για την παρακινηση και τις ωραιες ιδεες. Ολο το σεμιναριο και τα μυνηματα φανηκαν οτι προερχονται απο εναν ανθρωπο που εχει τις γνωσεις και τον τροπο να παρακινει τους συμμετεχοντες να ξεχωρισουν με εξυπνες συγχρονες ιδεες Μάρκετινγκ.  

Έφη Γ., Ασφαλιστική Σύμβουλος, ΑΘΗΝΑ

…..

Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό, με ωραία θεματολογία, δεν κούραζε και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει ιδιαίτερα. Επίσης, πιστεύω πως όσα ειπώθηκαν σχετικά με την δεξαμενή πιθανών πελατών και με την αξία του κάθε πελάτη μου έδωσαν μια κατεύθυνση μιας που πάντα είχα πρόβλημα με αυτό το θέμα. 

Γεροτόλιου Α., Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, ΛΑΡΙΣΑ

…..

Το σεμινάριο είχε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί σε φέρνει στην πραγματικότητα της τωρινής κατάστασης και σε βοηθάει να οργανώσεις τις σκέψεις για τις επιχειρηματικές σου κινήσεις με εξειδικευμένο κυκλικό τρόπο. Σε θέτει σε εγρήγορση και σε βοηθάει να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου. Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να γίνεις εσύ ο marketistas της επιχείρησης σου.

Αριστιδόπουλος Μ., Κέντρο Αισθητικής – Αδυνατίσματος, ΑΘΗΝΑ

…..

Πάρα πολύ εποικοδομητικό σεμινάριο.Με βοήθησε να καταλάβω αρκετά πράγματα και να αλλάξω ιδέες για ακόμη περισσότερα.

Ζήκος Χρήστος, Ανακύκλωση μελανοδοχείων εκτυπωτών, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

player-ms

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ “ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ”


Το eBook είναι μόλις η αρχή

Tο eBook που θα διαβάσετε είναι πραγματικά εξαιρετικό και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά εάν δεν είχατε στο παρελθόν καμία επαφή με το Marketing.

Σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε. Και το κάνει πολύ καλά.

Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε την δική σας Στρατηγική – το δικό σας Σύστημα Marketing (αυτό είναι κάτι που δεν δείχνει το eBook – θα χρειαζόταν πάνω από 300 σελίδες).

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Marketing Success: 3 Steps Marketing, διάρκειας 3 ολόκληρων ωρών, που σας δείχνει στην πράξη πως θα σχεδιάσετε το δικό σας Σύστημα Marketing για μια συνεχή ροή νέων πελατών και εσόδων.

Πόσο κοστίζει;

Η εκπαίδευση κοστίζει μόλις 10€ (από 49€ που υπάρχει στο site μας). Επιλέξαμε αυτή την χαμηλή τιμή για 2 λόγους:

1. Τα 10€ βάζουν αυτή την εκπαίδευση μέσα στην ακτίνα κόστους των περισσότερων ανθρώπων. Δεν είναι καθόλου ακριβό ακόμα και για κάποιον που τώρα ξεκινάει και δεν έχει ιδέα πως θα τον βοηθήσει το Μάρκετινγκ.

2. Κάποιος που δεν έχει την πρόθεση να επενδύσει 10€ για την βελτίωση και ανάπτυξη της δουλειά του – ακόμα και δωρεάν να δίναμε την εκπαίδευση δεν θα εφάρμοζε ποτέ τίποτα απ’ όσα περιγράφουμε (το έχουμε δοκιμάσει). Ένα ελάχιστο κόστος (όσο οι καφέδες 2 ημερών) φιλτράρει όσους βλέπουν σοβαρά το Μάρκετινγκ της δουλειάς τους και τους δίνει την ευκαιρία να αυξήσουν άμεσα το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους.

Εάν σκέφτεστε “10€ είναι φθηνό – κάτι άλλο κρύβεται”, τότε θα πρέπει σίγουρα να αφιερώσετε 3 ώρες και να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση. Θα καταλάβετε γιατί βάλαμε την τιμή μόλις 10€.

MARKETING SUCCESS: 3 Step System

Online video course

Βασίλης Παππάς, εισηγητής σεμιναρίου, Epixeirein

 

Στην εκπαίδευση αυτή μοιράζομαι μαζί σας το Σύστημα Marketing και την Στρατηγική που χρησιμοποιούμε στο Epixeirein και τους πελάτες μας. Το Σύστημα αυατό μας βοήθησε να γίνει γνωστή η σελίδα του Epixeirein.gr, να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους και να τους μετατρέψουμε στην συνέχεια σε πελάτες.

Αυτό το “Σύστημα” δείχνουμε – χωρίς να κρατάμε τίποτα κρυφό. Η τιμή του στα 10€ (είναι τόσο χαμηλή που δεν θα πρέπει καν να το σκέφτεστε) θεωρούμε θα επιτρέψει σε όλους να γνωρίσουν αυτή την μεθοδολογία και Στρατηγική.

© Epixeirein.gr | Όροι συμμετοχής

Essential SSL