Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Marketing Webinar (27 Φεβρουαρίου 2013)

webinar-new1

Πως θα φτιάξετε ένα “Σύστημα” σε 3 Βήματα που θα βάλει το Μάρκετινγκ της επιχείρησης σας σε “αυτόματο πιλότο”

Σεμινάριο Online (webinar) με τον Βασίλη Παππά, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ*

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, 18:00 – 21:00

Πατήστε εδώ!

Την Τετάρτη 27/2 θα πραγματοποίησουμε εκ νέου το επιτυχημένο online σεμινάριο μας (Webinar) με τίτλο “Σύστημα Μάρκετινγκ 3 Βημάτων” όπου η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή.

Στο Webinar θα εξηγήσουμε Βήμα-προς-Βήμα Πως θα φτιάξετε ένα Σύστημα που θα Προσελκύει – Μετατρέπει – και Αυξάνει συνεχώς την αξία των πελατών σας.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Webinar απευθύνεται σε όσους έχουν μια μικρή επιχείρηση ή είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδανικά διαθέτουν web-site ή δεν διαθέτουν ακόμα αλλά σκοπεύουν να φτιάξουν σύντομα ένα.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ

Στο Webinar θα καλύψουμε τα εξής θέματα:

 • Οικονομική κρίση & νέος καταναλωτής: Πως θα τον προσεγγίσουμε
 • Βασικές αρχές Μάρκετινγκ μιας μικρής επιχείρησης
 • 3 τρόποι ανάπτυξης μια επιχείρησης
 • Το σημαντικότερο λάθος των περισσότερων επαγγελματιών πάνω στο Μάρκετινγκ
 • Τι είναι ένα “Σύστημα”
 • Γιατί μόνο τα “Συστήματα” δουλεύουν
 • Το Σύστημα της “ηθικής δωροδοκίας”
 • Τακτικές Μάρκετινγκ για προσέλκυση πελατών
 • Προετοιμασία Συστήματος μέσα από 12 ενέργειες
 • Δημιουργία Συστήματος μέσα από 9 ενέργειες
 • Παρουσίαση ενός “έτοιμου” Συστήματος στην πράξη
 • Θα κάνουμε 7 σημαντικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε το δικό σας “Σύστημα Μάρκετινγκ”

ΔΙΑΡΚΕΙΑ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Webinar θα έχει διάρκεια 3 ώρες, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου  2012, μεταξύ 6:00μμ και 9:00μμ.

Σημειώνουμε ότι οι εγγραφές θα κλείσουν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 14:00.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ

Ο Στόχος είναι ένας: Να αυξήσετε τις πωλήσεις & το πελατολόγιο σας.

Μέσα από το Webinar θα μάθετε πως θα φτιάξετε ένα “Σύστημα” που:

 • Θα ελκύει νέους υποψήφιους πελάτες
 • Τους μετατρέπει σε πραγματικούς πελάτες
 • Τους κρατάει πιστούς στην επιχείρηση σας
 • Αυξάνει συνεχώς την αξία κάθε συναλλαγής
 • Αυξάνει συνεχώς των αριθμό επισκέψεων στην επιχείρηση σας (Online και offline)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 49€ (μαζί με ΦΠΑ 23%).

Η τιμή για τις γνώσεις που θα πάρετε είναι πολύ μικρή και όλοι όσοι είσαστε Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή έχετε μικρές επιχειρήσεις, αξίζει να δώσετε για να δείτε “τι δουλεύει” σήμερα στο Μάρκετινγκ και “Πως θα το χρησιμοποιήσετε” πρακτικά στην επιχείρηση σας!

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας πατήστε το παρακάτω κουμπί:

[goal]Πατήστε εδώ![/goal]

(Θα οδηγηθείτε στην φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας)

+BONUS 1

Το Video του Webinar θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όσους από εσάς συμμετέχετε (μέσα από ένα ειδικό Link), και για διάστημα 30 ημερών ώστε να το παρακολουθήσετε ξανά και να μελετήσετε όλους τους τρόπους και τακτικές Μάρκετινγκ που θα αναφέρουμε (επισημαίνω ότι έως τώρα υπήρχε έξτρα χρέωση για να πάρει κάποιος το Video recording του Webinar – αυτή την φορά θα δοθεί δωρεάν).

+BONUS 2

Θα λάβετε στο email σας τις 50 σημαντικότερες διαφάνειες που θα παρουσίασουμε στο Webinar, με τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε.

+BONUS 3

Θα λάβετε “Βεβαίωση Παρακολούθησης” από το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ όπου μπορείτε να χρησσιμοποιήσετε στο Βιογραφικό σας ή οπουδήποτε αλλού.

Ελπίζω να κάνετε την εγγραφή σας και να τα πούμε από κοντά σε μερικές ημέρες.

Φιλικά,

Βασίλης Παππάς
Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ

Υ.Γ. Το Webinar θα γίνει εξ’ ολοκλήρου online που σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Skype ούτε κάποιο άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστείτε ηχεία και μια γρήγορη σύνδεση, τίποτα άλλο. Εαν μπορείτε να παρακολουθήσετε Video στο YouTube τότε είσαστε έτοιμοι!

 
Πατήστε εδώ!

 

 Δείτε παρακάτω τι είπαν ορισμένοι από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το Webinar στο παρελθόν:

Αγαπητέ Βασίλη, έμεινα εντυπωσιασμένη από το Σεμινάριο. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν έτσι την επιχείρηση μου και μου έδωσες έναν άλλο τρόπο σκέψης που ήδη από σήμερα άρχισα να εφαρμόζω διάφορα πράγματα από αυτά και σιγά-σιγά ίσως ολα! Ανυπομονώ το επόμενο σεμινάριο και θα ήθελα να τα πούμε από κοντά.

Κωνταντίνα
Εισαγωγές Ανταλλακτικών & Επισκευή Αυτοκίνητων
ΑΘΗΝΑ

Ένα σεμινάριο κατανοητό από κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία που θέλει να αυξήσει το τζίρο του. Εγώ ακόμα δεν έχω εφαρμόσει τις τεχνικές του σεμιναρίου, σίγουρα όμως μου έδωσε το έναυσμα να προσπαθήσω να υλοποιήσω ένα είδος συστήματος Μάρκετινγκ στην επιχείρηση μου αλλά και να παρακινήσω και τους πελάτες μου να κάνουν το ίδιο.

Χριστοφορίδης Β. Ιωάννης
Λογιστής Φοροτεχνικός
ΡΑΦΗΝΑ

Το σεμινάριο είχε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί σε φέρνει στην πραγματικότητα της τωρινής κατάστασης και βοηθάει να οργανώσεις τις σκέψεις για τις επιχειρηματικές σου κινήσεις με εξειδικευμένο κυκλικό τρόπο. Σου δίνει πολύ πληροφόρηση και σε θέτει σε εγρήγορση. Σε βοηθάει να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου, να τις καταγράψεις και να τις μετρήσεις. Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να γίνεις εσύ ο marketistas της επιχείρησης σου.

Μπάμπης
Αισθητική – Αδυνάτισμα
ΑΘΗΝΑ

Το σεμινάριο ήταν εστιασμένο στις πραγματικές ανάγκες μάρκετινγκ της σύγχρονης επιχείρησης και ως εκ τούτου βοηθάει εξαιρετικά τη δουλειά μας. Το σύστημα μάρκετινγκ είναι αυτό που άμεσα μπορώ να εφαρμόσω. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μανώλης Πετρόχειλος
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων
ΑΘΗΝΑ

Πραγματικά οι πληροφορίες που πήρα είναι πολύτιμες, όμως πλέων ο τρόπος που θα τις εφαρμόσω θα κρίνει αν πραγματικά μπήκα στον ρόλο του Μαρκετίστα. Εκείνο που δίνει μεγάλη αξία σε ένα τέτοιο σεμινάριο είναι η επαφή με τον ομιλητή, έστω και περιορισμένη, και κυρίως το ότι μετά το πέρας της συνάντησης άρχισα να ξεκαθαρίζω και να βάζω στην σειρά μέσα στο μυαλό μου τα θέματα του Μάρκετινγκ. Εέ τώρα θέλει και λίγο διάβασμα παραπάνω!

Βλάχος Αγγέλης
Εμπόριο επίπλων
ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σημαντικότερο που αποκόμισα είναι τη δομή της σκέψης του marketing. Αυτό που θα κάνω καλύτερα είναι οι σχέσεις που έχω με τους πελάτες μου.

Βασιλειάδης Ελευθέριος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα από το Webinar είναι η Ολοκληρωμένη εικόνα για το μάρκετινγκ της επιχείρησης μου την παρούσα οικονομική κατάσταση. Σε κάποιον φίλο μου ο οποίος δεν είναι ακόμα σίγουρος για να το παρακολουθήσει θα του έλεγα ότι το value/cost είναι πολύ υψηλό για τις πληροφορίες που δίνονται!

Σακης Κουτσουριδης
Οπτικοακουστικές παραγωγές
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας πατήστε το παρακάτω κουμπί:

 Πατήστε εδώ!

 

 Ένα σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσετε!


Vasilis-Pappas-epixeirein*Ο Βασίλης Παππάς είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ, ιδρυτής του Epixeirein.gr. Είναι κάτοχος Bachelor in Business Enterprise, και κάτοχος MBA in Marketing από το Πανεπιστήμιο του Liverpool. Το 2009 ξεκίνησε το γραφείο Επιχειρηματικών Συμβουλών “ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” με έδρα την Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας. Τα τλευταία 3 χρόνια έχει αναλάβει περισσότερες από 25 επιχειρήσεις στην Συμβουλευτική τους υποστήριξη πάνω στο Μάρκετινγκ και την ανάπτυξη του πελατολογίου τους. Όταν διαθέτει ελέυθερο χρόνο οργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια όπου μοιράζεται τις τεχνικές και εμπειρίες του πάνω στο Μάρκετινγκ!

 

 

 

 

© EPIXEIREIN.GR 2013
 

 

 

 

 

Essential SSL