Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Marketing Υπηρεσιών – Video Course

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Marketing Υπηρεσιών

Ένα Video Course 3 ωρών για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών.

Θα μάθετε να εφαρμόζετε στην πράξη ένα πλαίσιο 6 Βημάτων για να Μετατρέψετε έναν άγνωστο σε Πραγματικό Πελάτη με διάρκεια και αξία.

Αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στην εκπαίδευση (3 ωρών) για να την δείτε Online ή να την κατεβάσετε σε Video Download (mp4) στον Υπολογιστή σας.

Εάν είστε Ελεύθερος επαγγελματίας της παροχής Υπηρεσιών – αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς!

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών που πραγματοποιήσαμε στο Epixeirein και καλύπτει τα παρακάτω πεδία: 


ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:

ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΠΡΟΦΙΛ” ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

Από εδώ ξεκινούν όλα! Θα δούμε αναλυτικά πως θα σκιαγραφήσετε το Προφίλ του ιδανικού πελάτη σας και πως θα τον εντοπίσετε! 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΠΟΥΛΑΝΕ”

Εδώ θα δούμε ακριβώς πως θα φτιάξετε μηνύματα που σας ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ από τους υπόλοιπους και θα κάνουν τον υποψήφιο πελάτη να πει “ενδιαφέρομαι – θέλω να μάθω περισσότερα”.  

ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΑΣ

Εδώ θα δούμε αναλυτικά την “μεθοδολογία” για να κάνετε τον υποψήφιο πελάτη να δει την υπηρεσία σας ως την “Ιδανική λύση” στο πρόβλημα του!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ

Εάν έχετε κάνει σωστά τα προηγούμενα ΒΗΜΑΤΑ, τότε οι τακτικές θα “δέσουν” από μόνες τους. Εδώ θα δούμε 7 τακτικές που μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε.

ΑΠΟ “ΑΓΝΩΣΤΟ” ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ

Ο υποψήφιος πελάτης αφού διαπιστώσει ότι μπορείτε να τον βοηθήσετε – τώρα θέλει να ξέρει πως θα συνεργαστεί μαζί σας και πόσο θα του κοστίσει. Εδώ μιλάμε για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 

ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Εάν νομίζετε ότι το Μάρκετινγκ τελειώνει όταν πετύχετε την πώληση – σκεφτείτε ξανά! Το πραγματικό Μάρκετινγκ τότε ξεκινάει. Εδώ θα δούμε πως θα κρατήσετε τους πελάτες σας πιστούς αυξάνοντας διαρκώς την αξία τους. 

Με την εγγραφή σας – θα λάβετε άμεση πρόσβαση στην ειδική περιοχή μελών όπου θα βρείτε το Video της εκπαίδευσης 3 ωρών και μπορείτε να την παρακολουθήσετε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε (η πρόσβαση σας θα είναι μόνιμη). 

Μαζί θα λάβετε και Βιβλίο ασκήσεων (Workbook) σε PDF για να κάνετε πράξη όσο μάθετε.  

Τι είπαν για το σεμινάριο..

Εξαιρετικό σεμινάριο για μια ακόμη φορά! Εστιασμένο στην άμεση εφαρμογή διαδικασιών που φέρνουν αποτελέσματα. Σημαντική η βοήθεια των παραδειγμάτων και των ασκήσεων για άμεση υλοποίηση ενός αποτελεσματικού σχεδίου μάρκετινγκ.  

Μανώλης Πετρόχειλος, Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων, Αθήνα

……..

Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο, η χρήση εκλαϊκευμένης γλώσσας και πολλών παραδειγμάτων πολύ καλή, σε κάνει να σκέφτεσαι πως μπορούν όλα όσο ειπώθηκαν να τα εφαρμόσεις στην δική σου επιχείρηση. Επίσης πολύ χρήσιμα και τα βοηθήματα – ασκήσεις για την πρακτική εφαρμογή στην επιχείρησή μας.
Πολλά συγχαρητήρια στον εισηγητή και διοργανωτή κο Βασίλη Παππά.

Αποστόλης Φούκης, Διαφημιστικό γραφείο – Web Design, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ

……..

To the point! Για εμάς που είμαστε μια σχετικά νέα επιχείρηση, ήταν εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησής μας αλλά και σωστής διαχείρισης των πελατών μας! Ευχαριστούμε πολύ και για την άψογη – όπως πάντα – διοργάνωση!  

Μ.Θ., Δημιουργικό – Διαφημιστικό, Χανιά

……..

Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σεμινάριο! Εξειδικευμένο, με πολλά παραδείγματα από διάφορα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών και κατευθυντήριες γραμμές για άμεσα αποτελέσματα.
Σίγουρα θα το παρακολουθούσα ξανά για να εμβαθύνω περισσότερο στις λεπτομέρειες και θα το πρότεινα σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία για να αναπτύξει την στρατηγική Μάρκετινγκ της επιχείρησης του! Πολύ καλή δουλειά Βασίλη, μπράβο !  

Βαγγέλης Ν., Λογοθεραπευτής, Αθήνα

…….. 

Πλούσιο σεμινάριο με εξαιρετικό εισηγητή τον κ. Παππά. Ευχαριστούμε για το εκπαιδευτικό ενδιαφέρον και τη προσφορά σας στο χώρο! Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη στο σύγρονο κόσμο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας. Αναμένουμε τα επόμενα!  

Δεβετζόγλου Μάνος, Θεσσαλονίκη

……..

Πρωτότυπο σεμινάριο με πολλές και πραγματικά εξαιρετικές ιδέες για μας τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ένα σεμινάριο για να μην το χάσει κανείς!!  

Μιχάλης Τζίκας, Διαφημιστική εταιρεία, Λάρισα

Το πρόβλημα στο Marketing σήμερα

Οι περισσότεροι επαγγελματίες Παροχής Υπηρεσιών προσεγγίζουν την προώθηση της δουλειάς τους και την προσέλκυση νέων πελατών με λάθος τρόπο. Α

υτό που κάνουν είναι να εφαρμόζουν διάφορες “ωραίες ιδέες” Marketing που βρίσκουν στο Internet ή τους προτείνουν φίλοι και γνωστοί.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ιδέες.

Όλες οι ιδέες μπορούν να δουλέψουν – και όλες μπορούν να αποτύχουν!

Το πρόβλημα είναι ότι αποτελούν μεμονωμένες και αποσπασματικές κινήσεις!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος!

Τα 6 βήματα ενός πλαισίου Marketing Υπηρεσιών 

Οι καλές ιδέες δεν είναι ποτέ αρκετές.

Το μυστικό για να κερδίσετε νέους πελάτες και η δουλειά σας να “πιάνει τόπο” είναι να δημιουργήστε ένα “πλαίσιο Marketing” μέσα στο οποίο θα εντάξετε τις “ιδέες” σας.

Ένα τέτοιο πλαίσιο (με αρχή, μέση και τέλος το οποίο αποτελείτε από 6 ΒΗΜΑΤΑ) παρουσιάζουμε αναλυτικά στην εκπαίδευση “Marketing Παροχής Υπηρεσιών”.

Όλη η φιλοσοφία στηρίζεται στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τρόπο σκέψης.

MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

3h Online video course

Για τους Ελεύθερους επαγγελματίες & Επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών

Βασίλης Παππάς, εισηγητής σεμιναρίου, Epixeirein

 

Στην εκπαίδευση αυτή μοιράζομαι μαζί σας την προσωπική μου Στρατηγική Marketing που εφαρμόζω στο Epixeirein αλλά και στους πελάτες μου που δραστηριοποιούντε στην Παροχή Υπηρεσιών.
Χρειάστηκα μήνες για να προετοιμάσω την συγκεκριμένη εκπαίδευση και είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες που έχω πραγματοποιήσει.

Εάν βλέπετε σοβαρά το Μάρκετινγκ της δουλειάς σας τότε πραγματικά είναι μια εκπαίδευση που δεν πρέπει να χάσετε και μάλιστα σε αυτή την τιμή!

Θα αλλάξει πλήρως ο τρόπος που βλέπετε τη δουλειά σας και αυτό σας το εγγυώμαι!

Μετά την παρακολούθηση και συμπλήρωση των Ασκήσεων που θα σας δοθούν, θα χαρώ να με καλέσετε και να έχουμε μια μικρή συζήτηση για την δουλειά σας και για το Πως θα μπορέσετε να εφαρμόσετε όσα δείτε στην εκπαίδευση.

© Epixeirein.gr | Όροι συμμετοχής

Essential SSL