Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Quiz – Thank you for your answers

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σύντομα θα λάβετε την ανάλυση σας.

Λίγη υπομονή μέχρι να δούμε τις απαντήσεις σας.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ – έχουμε κάτι για εσάς..

Πόσο αυτοματοποιημένο είναι το Marketing της επιχείρησης σας; 

Εάν είσαστε όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες – τότε η αυτοματοποίηση του Marketing που έχετε είναι από ελάχιστη έως καθόλου.  

Οι περισσότεροι – όσον αφορά την Online παρουσία τους – ΔΕΝ έχουν κανένα “σύστημα” ή μηχανισμό που να οδηγεί τον άγνωστο επισκέπτη στο να γίνει πελάτης τους!

Αυτό που συνήθως κάνουν είναι να έχουν διαφημίσεις στο Facebook και στη Google – στέλνοντας απευθείας τον ενδιαφερόμενο να αγοράσει.

Όμως αυτό ΔΕΝ είναι αποτελεσματικό! 

Όταν κάποιος ακόμα δεν σε ξέρει, δεν ξέρει τα προϊόντα και υπηρεσίες σου, και δεν σε έχει εμπιστευθεί – ΔΕΝ θα αγοράσει. 

Και δεν συζητάμε για το 2% που θα το κάνει – αλλά για το 98% που ΔΕΝ θα το κάνει.

Γι’ αυτό και πρέπει πρώτα να πάρετε το email του.

Από εκεί ξεκινούν όλα τα “συστήματα” Online και οι αυτοματισμοί.

Παίρνοντας το email του άγνωστου επισκέπτη – έχετε την ευκαιρία στην συνέχεια να στείλετε μια σειρά από στοχευμένα email (αυτόματα) ώστε να γίνει πελάτης σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ;

Αυτό ακριβώς δείχνουμε αναλυτικά στην εκπαίδευση Τα Μυστικά του Email Marketing διάρκειας 3 ωρών.

Μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα την εκπαίδευση στον Υπολογιστή σας (αρχείο MP4). 

Η εκπαίδευση θα σας δείξει στην πράξη βήμα-προς-βήμα πως ο “άγνωστος” επισκέπτης θα αφήσει οικειοθελώς το email του και τι κάνουμε στην συνέχεια ώστε να μετατραπεί σε πραγματικό πελάτη.

Η μέθοδος που δείχνουμε – είναι η ίδια που χρησιμοποιούμε στο Epixeirein και στους πελάτες μας. Όσα δείχνουμε τα εφαρμόζουμε στην πράξη.

Αποτελεί Ιδανική εκπαίδευση για όσους κάνουν τα πρώτα βήματα στο Email Marketing και θέλουν να μάθουν πώς θα το χρησιμοποιήσουν σωστά από την αρχή.

Με την εγγραφή σας – θα λάβετε ένα ειδικό Link όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση ή να την κατεβάσετε απ’ ευθείας στον Υπολογιστή σας και να την βλέπετε όποτε εσείς θέλετε.


ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

ΓΙΑΤΙ EMAIL;

Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το Email Marketing, την Στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και γιατί το Email αποτελεί σήμερα ίσως το ισχυρότερο εργαλείο Marketing Online!

LIST BUILDING

Πώς θα χτίσετε την Λίστα των email σας ξεκινώντας από το μηδέν (ακόμα και εάν δεν έχετε ούτε ένα email στην λίστα σας). Θα δείξουμε πολλά παραδείγματα στην πράξη και εξηγήσουμε την τεχνική της “Ηθικής δωροδοκίας”.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ INBOX

Πώς θα αποφύγετε το Spam folder και πώς θα φτάσετε στο Inbox ώστε τα email σας να έχουν την ευκαιρία να διαβαστούν!

AUTORESPONDER SET-UP

Τι είναι autoresponder και πως θα στήσετε μια αυτόματη ακολουθία με email για να μετατρέψετε τους συνδρομητές σας σε πραγματικούς πελάτες (θα δείξουμε 4 σενάρια) καθώς και ποιες “πλατφόρμες” email marketing automation να επιλέξετε.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ “ΘΕΜΑ” ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ OPEN-RATE

Έστω ότι έχετε την καλύτερη Προσφορά της αγοράς και στέλνετε email στους συνδρομητές σας – κανείς δεν θα την δει εάν πρώτα δεν ανοίξει το email σας. Εδώ θα δείξουμε τι πρέπει να γράψετε στο “θέμα” του email σας χρησιμοποιώντας την φόρμουλα “Ο+Π” καθώς και μια έξυπνη τακτική που δουλεύει. 

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αφού κάποιος ανοίξει το email σας  – θέλετε να το διαβάσει και να αναλαβει κάποια δράση (Call-To-Action). Στην ενότητα αυτή θα δούμε πώς θα γράψετε αποτελεσματικά μηνύματα που προκαλούν διάδραση με το κοινό σας.

ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ EMAIL;

Εδώ θα δούμε ποιες ημέρες και ώρες είναι οι καλύτερες και πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε email.

EMAIL MARKETING IN ACTION

Θα δείξουμε πολλά παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων και καλές πρακτικές που μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιήσετε καθώς επίσης και το Action Plan 9 βημάτων για να βάλετε όσα πούμε να δουλέψουν.

Τι είπαν για το σεμινάριο..

Πρώτη φορά έλαβα μέρος σε ένα σεμινάριο webinar. Απλά καταπληκτικό. Το email Marketing είναι κάτι καινούργιο, ένα νέο εργαλείο για τις μικρές επιχειρήσεις, που μας βοηθάει να ανπτύξουμε τη δουλειά μας. Το θέμα που αναπτύξατε είναι μεγάλο, αλλά το αναπτύξατε εξαιρετικά στις τρεις αυτές ώρες.

Κ.Φ., Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική εκπαίδευση! Από τις λίγες εκλαϊκευμένες και άμεσα κατανοητές παρουσιάσεις. Απόλυτα χρήσιμο «εργαλείο» το e-mail Μarketing. Συγχαρητήρια!

Νίκος Ασημακόπουλος, Διαφήμιση, Αθήνα

Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που ο εκπαιδευτής, έχοντας εξαιρετική μεταδοτικότητα, σε κρατούσε σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκειά του. Προσωπικά δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου αυτή την προσέγγιση προώθησης της δουλειάς μου. Το σεμινάριο αυτό με έβαλε να σκεφτώ λίγο διαφορετικά και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ηρακλής Παναγιωτάκης, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Αθήνα

Ευχαριστώ πολύ για το webinar “email marketing”. Αν και συλλέγω mails και στέλνω newsletters 5 χρόνια, μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια!

Νίκος Αυγερινός, Διαχειριστής ενημερωτικής ιστοσελίδας στο Internet, Ναύπλιο

Κύριε Παππά, σε κάθε σεμινάριο σας που παρακολουθώ, εντυπωσιάζομαι με την ακρίβεια , την μέθοδο και τον ενθουσιασμό που μεταδίδετε όλες τις πληροφορίες. Η γνώση είναι δύναμη και χαίρομαι που την μοιράζεστε μαζί μας !

Εφη Γιάνναρη, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Αθήνα

Όπως έγινε και σε προηγούμενα σεμινάρια με τον Βασίλη, ειπώθηκαν πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες, που δεν είναι εύκολο για μας να βρεθούν. Κανείς άλλος δεν μας τα εξηγεί τόσο αναλυτικά και επίμονα, ώστε να ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε αυτά τα μυστικά και εμείς. Ευχαριστούμε.

Αθανασίου Ευάγγελος, Βιβλιοπωλείο, Καναλλάκι

Μελετημένο σεμινάριο. Προσεγμένο. Ιδανικό για έναν αρχάριο, τον βάζει στον σωστό δρόμο ανάπτυξης της στρατηγικής του email marketing.

Σοφία Εμερτζιάδου, PR & Social Media Manager, ProSeminars, Θεσσαλονκη

ΓΙΑΤΙ EMAIL;

Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της.

_91% των online καταναλωτών κοιτάζουν το email τους τουλάχιστον μια φορά την ημέρα

_Το 95% των Online καταναλωτών έχουν λογ/μό email

_Το 74% των καταναλωτών προτιμούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για προϊόντα στο email τους

_66% των καταναλωτών έχουν κάνει online αγορές ως αποτέλεσμα κάποιου email

 

Hubspot.com

ΛΙΣΤΑ EMAIL – ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όσοι άνθρωποι έχουν γραφτεί στην λίστα των email σας, αποτελούν ίσως την σημαντικότερη πηγή άντλησης νέων πελατών!

Υπάρχει μια κινέζικη παροιμία που αναφέρει: «Μην ψαρεύεις στον Ωκεανό – Ψάρεψε στην λίμνη που έχει ψάρια».

Η λίστα των email σας είναι η δική σας «λίμνη» και εκεί είναι το μέρος που πρέπει να «ψαρεύετε» και όχι ολόκληρο το internet!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ EMAIL MARKETING

Online video course

*Για να πάρετε την έκπτωση: Ως ένα μικρό “ευχαριστώ” για την συμμετοχή σας στο Quiz (με τις απαντήσεις σας μας βοηθάτε να γνωρίσουμε το κοινό μας σε μεγαλύτερο βάθος) σας δίνουμε έκπτωση 45% στην εκπαίδευση.

Σημειώστε τον αρ. Κουπονιού: SMART37 στο πεδίο «Κουπόνι» που θα βρείτε στην φόρμα παραγγελίας (επόμενο βήμα) και πατήστε «Εφαρμόστε έκπτωση».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η Προσφορά αυτή αφορά ισχύει μόλις για 5 ημέρες μετά την συμπλήρωση του Quiz. 

Στην εκπαίδευση αυτή μοιράζομαι μαζί σας τις καλύτερες τεχνικές μου στο Email Marketing.

Στo Epixeirein δουλεύουμε το Email από το 2010 και σήμερα σχεδόν το 90% των πωλήσεων μας προέρχεται από το Email. Μπορεί κάποιος να μας βρίσκει μέσω του Facebook ή του Google, όμως πελάτης μας γίνεται σχεδόν αποκλειστικά από τα μηνύματα email που λαμβάνει.

Αποκτήστε την εκπαίδευση και μάθετε πώς θα κάνετε το email, το απόλυτο εργαλείο στο Online Marketing.  

Βασίλης Παππάς, Epixeirein

© Epixeirein.gr | Όροι συμμετοχής

Essential SSL