Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας

Ευχαριστούμε : )

Το eBook βρίσκεται στον δρόμο προς το email σας!

 

Μέχρι να το λάβετε διαβάστε παρακάτω..

ΠΡΙΝ λίγο καιρό πραγματοποιήσαμε στο Εpixeirein.gr ένα σεμινάριο online (webinar) με τίτλο “Σύστημα Μάρκετινγκ 3 Βήμάτων” διάρκειας 3 ωρών.

Το σεμινάριο – εκπαιδευτικό Πρόγραμμα δατίθεται πλέον σε Video & DVD που μπορεί κάποιος να κατεβάσει στον υπολογιστή του.

Στο εκπαιδευτικό Video δείχνουμε Βήμα-προς-Βήμα πως θα αναπτύξετε μια Στρατηγική Μάρκετινγκ που:

  • Θα ελκύει νέους υποψήφιους πελάτες
  • Τους μετατρέπει σε πραγματικούς πελάτες
  • Τους κρατάει πιστούς στην επιχείρηση σας
  • Αναλύουμε 15 τακτικές Μάρκετινγκ για προσέλκυση νέων πελατών
  • Αυξάνει συνεχώς των αριθμό επισκέψεων στην επιχείρηση σας (Online και offline)
  • Θα δείτε τους 3 τρόπους ανάπτυξης μια επιχείρησης
  • Ποιο είναι το σημαντικότερο λάθος των περισσότερων επαγγελματιών πάνω στο Μάρκετινγκ
  • Παρουσίαζουμε ένα «έτοιμο» Συστήμα Μάρκετινγκ στην πράξη
  • Θα πάρετε 7 σημαντικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε το δικό σας «Σύστημα Μάρκετινγκ»


Μπορείτε να κατεβάστε άμεσα το Video 3 ωρών (γεμάτο με Ιδέες και τεχνικές Μάρκετινγκ) μόνο με 9,97€ +ΦΠΑ 23% (12,26€)

[maxbutton id=”9″]

 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Video Recording του Webinar διατίθεται σε κασετίνα DVD με κόστος 49€.

Η Προσφορά για να “κατεβάσετε” το Video με 9,97€ +ΦΠΑ 23% (12,26€) στον υπολογιστή σας ισχύει αποκλειστικά για τα νέα μέλη του Εpixeirein.gr και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τώρα! Δεν θα βρείτε ξανά την Προσφορά αυτή στο μέλλον.

Το κάνουμε γιατί θέλουμε να μας γνωρίσετε καλύτερα, να δείτε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην δουλειά σας!

 

Δείτε παρακάτω τι είπαν ορισμένοι από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το σεμινάριο:

Αγαπητέ Βασίλη, έμεινα εντυπωσιασμένη από το Σεμινάριο. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμουν έτσι την επιχείρηση μου και μου έδωσες έναν άλλο τρόπο σκέψης που ήδη από σήμερα άρχισα να εφαρμόζω διάφορα πράγματα από αυτά και σιγά-σιγά ίσως ολα! Ανυπομονώ το επόμενο σεμινάριο και θα ήθελα να τα πούμε από κοντά.

Κωνταντίνα
Εισαγωγές Ανταλλακτικών & Επισκευή Αυτοκίνητων
ΑΘΗΝΑ

κ. Παππά, αρχικά θα ήθελα να σας εκφράσω τη χαρά μου για τη γνωριμία μας. Το σεμινάριο που παρακολούθησα πριν λίγες μέρες ήταν περιεκτικότατο και απαραίτητο για τον οποιοδήποτε έχει μια επιχείρηση στον off line όσο επίσης και στον on line κόσμο. Η πληροφορία που πήραμε ανεκτίμητη και η γνωριμία μαζί σας για περαιτέρω συνεργασία ακόμα σημαντικότερη. Με εκτίμηση Αντώνης Μ.

Αντώνης Μ.
Ελεύθερος Επαγγελαμτίας – Επιχειρήσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένα σεμινάριο κατανοητό από κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία που θέλει να αυξήσει το τζίρο του. Εγώ ακόμα δεν έχω εφαρμόσει τις τεχνικές του σεμιναρίου, σίγουρα όμως μου έδωσε το έναυσμα να προσπαθήσω να υλοποιήσω ένα είδος συστήματος Μάρκετινγκ στην επιχείρηση μου αλλά και να παρακινήσω και τους πελάτες μου να κάνουν το ίδιο.

Χριστοφορίδης Β. Ιωάννης
Λογιστής Φοροτεχνικός
ΡΑΦΗΝΑ

Το σεμινάριο είχε μεγάλο ενδιαφέρον γιατί σε φέρνει στην πραγματικότητα της τωρινής κατάστασης και βοηθάει να οργανώσεις τις σκέψεις για τις επιχειρηματικές σου κινήσεις με εξειδικευμένο κυκλικό τρόπο. Σου δίνει πολύ πληροφόρηση και σε θέτει σε εγρήγορση. Σε βοηθάει να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου, να τις καταγράψεις και να τις μετρήσεις. Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να γίνεις εσύ ο marketistas της επιχείρησης σου.

Μπάμπης Α.
Αισθητική – Αδυνάτισμα
ΑΘΗΝΑ

Ευχαριστω πολυ για την παρακινηση και τις ωραιες ιδεες. Ολο το σεμιναριο και τα μυνηματα φανηκαν οτι προερχονται απο εναν ανθρωπο που εχει τις γνωσεις και τον τροπο να παρακινει τους συμμετεχοντες να ξεχωρισουν με εξυπνες συγχρονες ιδεες Μάρκετινγκ.

Ε.Γ., Ασφαλιστική Σύμβουλος, ΑΘΗΝΑ

Πραγματικά οι πληροφορίες που πήρα είναι πολύτιμες, όμως πλέων ο τρόπος που θα τις εφαρμόσω θα κρίνει αν πραγματικά μπήκα στον ρόλο του Μαρκετίστα. Εκείνο που δίνει μεγάλη αξία σε ένα τέτοιο σεμινάριο είναι η επαφή με τον ομιλητή, έστω και περιορισμένη, και κυρίως το ότι μετά το πέρας της συνάντησης άρχισα να ξεκαθαρίζω και να βάζω στην σειρά μέσα στο μυαλό μου τα θέματα του Μάρκετινγκ. Εέ τώρα θέλει και λίγο διάβασμα παραπάνω!

Βλάχος Αγγέλης
Εμπόριο επίπλων
ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σημαντικότερο που αποκόμισα είναι τη δομή της σκέψης του Μάρκετινγκ. Αυτό που θα κάνω καλύτερα είναι οι σχέσεις που έχω με τους πελάτες μου.

Βασιλειάδης Ελευθέριος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ

Το σημαντικότερο στοιχείο που πήρα από το Webinar είναι η Ολοκληρωμένη εικόνα για το μάρκετινγκ της επιχείρησης μου την παρούσα οικονομική κατάσταση. Σε κάποιον φίλο μου ο οποίος δεν είναι ακόμα σίγουρος για να το παρακολουθήσει θα του έλεγα ότι το value/cost είναι πολύ υψηλό για τις πληροφορίες που δίνονται!

Σακης Κουτσουριδης
Οπτικοακουστικές παραγωγές
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό, με ωραία θεματολογία, δεν κούραζε και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει ιδιαίτερα μιας που είμαι στην φάση δημιουργίας ιστοσελίδας και αναζητούσα τρόπους για να την κάνω να ξεχωρίσει. Επίσης, πιστεύω πως όσα ειπώθηκαν σχετικά με την δεξαμενή πιθανών πελατών και με την αξία του κάθε πελάτη μου έδωσαν μια κατεύθυνση μιας που πάντα είχα πρόβλημα με αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία! Ευχαριστώ και πάλι!

Γεροτόλιου Αντωνία
Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
ΛΑΡΙΣΑ

Πάρα πολύ εποικοδομητικό σεμινάριο. Με βοήθησε να καταλάβω αρκετά πράγματα και να αλλάξω ιδέες για ακόμη περισσότερα.

Ζήκος Χρήστος
Ανακύκλωση-ανακατασκευή μελανοδοχείων εκτυπωτών
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 

Κατεβάστε άμεσα το Video

[maxbutton id=”9″]

 

Πατήστε εδώ!

 

© EPIXEIREIN.GR 2013
 

  

Essential SSL