Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Όροι Συμμετοχής σε εκπαιδεύσεις μέσω διαδικτύου και Live από το Epixeirein.gr

Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκπαίδευση ή πρόγραμμα Συμβουλευτικής από το Epixeirein.gr, αποδέχεστε τους παρακάτω «Όρους Συμμετοχής»


Webinar

Με τον όρο Webinar εννοούμε ένα σεμινάριο το οποίο γίνεται μέσω διαδικτύου και όχι σε κάποιο φυσικό χώρο. Ο χώρος απ’ όπου γίνεται η μετάδοση του είναι το γραφείο του Epixeirein.gr που βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, Αγ. Αποστόλων 7-9. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να παρακολουθήσει το Webinar μέσω internet από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού. 

Πλατφόρμα διεξαγωγής Webinar

Ως πλατφόρμα διεξαγωγής Webinar χρησιμοποιούμε το Clickmeeting.com. Το Webinar πραγματοποιείται ζωντανά (live) την ημέρα και ώρα που έχει οριστεί. Η επικοινωνία μεταξύ εισηγητή και συμμετέχοντα (αλλα και μεταξύ των υπολοίπων συμμετεχόντων) γίνεται μέσω γραπτών μυνημάτων chat. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήστε το Webinar μέσω κινητού και tablet κατεβάζοντας την ειδική εφαρμογή (app). Για iOS πατήστε εδώ και για Android πατήστε εδώ

Τρόποι Πληρωμής

Ως τρόπους πληρωμής έχετε την επιλογή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας καθώς και τραπεζική κατάθεση. Εφόσον πρόκειται για Τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί 2 εργάσιμες ημέρες μετά την δήλωση συμμετοχής και σε κάθε περίπτωση 1 εργάσιμη ημέρα ΠΡΙΝ την διεξαγωγή του Webinar.

Συνδεσιμότητα Webinar

Το Epixeirein.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν μπορεί να συνδεθεί στο webinar για τεχνικούς λόγους που αφορούν τον υπολογιστή του ή την σύνδεση του δικτύου του. Οι διαδικασίες σύνδεσης αποστέλλονται σε όλους τους συμμετέχοντες με email πριν την διεξαγωγή του. Σε περίπτωση που συμβεί το παραπάνω ενδεχόμενο και δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε το Webinar καλέστε μας την επόμενη ημέρα στο 26650 21428 και ενημερώστε μας για να βρούμε μια λύση.

Διακοπή ρεύματος

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στον χώρο διεξαγωγής του Webinar (γραφείο Epixeirein.gr) – θα συνεχιστεί κανονικά μετά από λίγα λεπτά. Εφόσον πρόκειται για διακοπή ρεύματος μεγάλης διάρκειας (πάνω από 30 λεπτά) το Webinar θα ακυρωθεί και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν την επόμενη ημέρα μέσω email για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Ακύρωση Webinar

Το Epixeirein.gr διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα ακύρωσης του Webinar, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Στην περίπτωση αυτή το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται στο ακέραιο σε όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ακύρωση συμμετοχής

Εφόσον υπάρξει ακύρωση της συμμετοχής σας 2 ημέρες πριν την διεξαγωγή οποιασδήποτε εκπαίδευσης, θα σας επιστραφεί το ποσό της συμμετοχής σας στο ακέραιο. Οι ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μόνο με email στο Info@epixeirein.gr.  Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν προβλέπεται η επιστροφή του κόστους συμμετοχής. Έχετε όμως το δικαίωμα με ένα μικρό επιπλέον ποσό να αποκτήσετε την μαγνητοσκόπηση του εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί. 

Περιορισμένη Ευθύνη

Οι εκπαιδεύσεις, τα σεμινάρια και Webinars που πραγματοποιούμε στο Epixeirein.gr είναι καθαρά εκπαιδευτικά και δεν παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές για επενδύσεις ή σίγουρο κέρδος. Σκοπός είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με ζητήματα Marketing μιας επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και χρειάζεται εξατομικευμένη προσέγγιση, γι’ αυτό και πάντα θα πρέπει να ζητάτε τη γνώμη κάποιου ειδικού.

Αποθήκευση δεδομένων

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το Epixeirein.gr. Τα στοιχεία σας ποτέ δεν θα μοιραστούν με τρίτους. Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το Epixeirein.gr για εσωτερικούς σκοπούς όπως ενημέρωση για νέα σεμινάρια, εκδηλώσεις, webinars, αρθρογραφία, κλπ.

Επιστροφή χρημάτων

Όλες οι εκπαιδεύσεις μας έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εφόσον εφαρμόσετε όσα αναφέρουμε στην εκπαίδευση και δεν έχετε κανένα αποτέλεσμα, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας στο ορισμένο χρονικό διάστημα που αναφέρει η κάθε εκπαίδευση (με μέγιστο χρονικό διάστημα τις 30 ημέρες από την αγορά της εκπαίδευσης – εκτός εάν κάποια εκπαίδευση αναφέρει κάτι διαφορετικό). Η επιστροφή θα πρέπει να ζητηθεί υποχρεωτικά μέσω email. 

Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών από την ΕΕ

Για την επίλυση τυχόν διαφορών ή προβλήματων, επισκεφθείτε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών – ΗΕΔ (Online Dispute Resolution – ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές. Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ. 

Το Epixeirein.gr διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποιήσεων των όρων συμμετοχής. Οι εκάστοτε ισχύοντες όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στην ηλεκτρονική σελίδα https://epixeirein.gr/webinars-terms-and-conditions/ 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epixeirein.gr.

© 2018 EPIXEIREIN.GR

Essential SSL