Χτίστε ένα σύστημα Marketing για μια σταθερή ροή πελατών & εσόδων

Ελάτε σήμερα στο πρόγραμμα μελών του Epixeirein Marketing Lab και αποκτήστε ένα σύστημα Marketing έτοιμο να σας φέρει νέους πελάτες και πωλήσεις.

Ελάτε σήμερα στο πρόγραμμα μελών του Epixeirein Marketing Club και μετατρέψτε τον εαυτό σας ή την ομάδα σας σε μια μηχανή προσέλκυσης νέων πελατών, με εξειδικευμένες γνώσεις Marketing που δεν θα βρείτε αποκτήστε πρόσβαση ένα σύστημα Marketing έτοιμο να σας φέρει νέους πελάτες και πωλήσεις.

NEW UPDATES

Γεια σας, είμαι ο Βασίλης Παππάς

Αφού είσαστε σε αυτή την σελίδα, θα μαντέψω ότι θέλετε περισσότερους πελάτες και πωλήσεις στην επιχείρηση σας.

Design Popups that Boost Your Client’s Conversions

Many people were hoping that if the Democrats won control of Congress they would reverse the online

Learn the Most In-Demand Job Skill - Coding

Do you remember the story of “The Wizard of Oz”? In this story we saw the characters of Dorothy.

Web Performance Mini Series: Animations

Some people find it hard to find the right perfume. This may smell good when this is sprayed into the air.

Startup

$29/mon.

Auto update mode
Online operator 24/7
International posting
Unique newsletters
20 Design templates
Medium

$35/mon.

Auto update mode
Online operator 24/7
International posting
Unique newsletters
20 Design templates
Professional

$67/mon.

Auto update mode
Online operator 24/7
International posting
Unique newsletters
20 Design templates

Limited offer, save 20% for annual plan only till 30 of March

Τι λένε όσοι συμμετείχαν..

«Αυτό που με έκανε να εκπλαγώ είναι το γεγονός ότι άλλαξα άρδην το τρόπο προσέγγισης των πελατών μου. Πόσο κακή ήταν η προσέγγιση μου πριν»

Δεν το πιστεύω πόσο χρόνο είχα χάσει με κακές πρακτικές. Η γνώση είναι δύναμη και μας έδωσες πολύ. Ήδη εφαρμόζοντας τα εργαλεία και την γνώση του σεμιναρίου έχω δει τρομερά πράγματα και μεγάλη ανταπόκριση στη δουλειά μου.

Η ροή του σεμιναρίου ήταν τέλεια, με αποτέλεσμα την πλήρη αφομοίωση της γνώσης. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω!

Νίκος Ίσαρης

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΘΗΝΑ

«Οι γνώσεις του εισηγητή εντυπωσιακές σε βαθμό που μας κάνει να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο για το στόχο μας»

Οι γνώσεις που αποκόμισα σε κάθε περίπτωση είναι πολύ χρηστικές στην καθημερινή επιχειρηματικότητα και όχι μόνο στη διαδικτυακή προώθηση της επιχείρησης μου. Πριν το σεμινάριο είχα αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσω τους πελάτες μου επιχειρηματικά, αλλά στο θέμα digital/email marketing υστερούσα. Μετά το σεμινάριο γνωρίζω πλέον πώς και ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να υλοποιήσω συγκεκριμένα το marketing plan μου σε μεγαλύτερο ποσοστό.

Γιώργος Τσανίδης

ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΣ/ΚΗ

«Ναυαγός. Στην μέση του πουθενά. Χωρίς ελπίδα & χωρίς να βλέπω στεριά»

Αυτά ακριβώς ήταν τα συναισθήματα μου, πριν το σεμινάριο Email Conversion. Όταν άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για το πως θα αναπτύξω το marketing της επιχείρησης μου, ήμουν τυχερός που βρέθηκα στην ομάδα του Epixeirein και του έμπειρου Βασίλη Παππά. Όλα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό μου με την βοήθεια του σεμιναρίου για το Email Marketing. Με τον πιο κατανοητό τρόπο και αμέριστη στήριξη του Βασίλη όλα μπήκαν σε μια σειρά και νιώθω έτοιμος να τα εφαρμόσω στην επιχείρηση μου.

Μάρκος Ψιλός

E-SHOP OWNER, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Λίγα λόγια για το ποιος είμαι

Βοηθάω ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν την Στρατηγική και τα "συστήματα" στην επιχείρηση τους για μια συνεχή ροή πελατών και εσόδων. Εργάζομαι επαγγελματικά από το 2009 ως Σύμβουλος Marketing. Έχω συνεργαστεί με δεκάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και σχεδόν σε όλους τους κλάδους. Τα τελευταία χρόνια έχω δώσει έμφαση στο Email Marketing γιατί θεωρώ ότι αποτελεί το ιδανικό μέσο για να μεταφέρει επιτυχημένα το μήνυμα μας στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και υπηρεσίες μας.Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα συγκεντρώνει τόσο το θεωρητικό μου υπόβαθρο πάνω στο Marketing  όσο και την εμπειρία μου στην πράξη πάνω σε πελάτες και project που έχω αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Όσα δείχνω, είναι πράγματα που κάνω και εγώ ο ίδιος στην πράξη, δεν είναι θεωρίες. Εάν πραγματικά κατανοείτε την σημασία του Email Marketing στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας, τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσάς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Πώς θα γίνει η παράδοση των μαθημάτων; Θα είναι Live; 

Η εκπαίδευση δεν είναι Live (πρόκειται για video on-demand). Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στην ειδικά διαμορφωμένη περιοχή μελών όπου εκεί θα βρουν και τα 45 video των 4 ενοτήτων, καθώς επίσης και τα βιβλία ασκήσεων όπου μπορούν να κατεβάσουν σε PDF. Θα υπάρχει προσωπική παρακολούθηση στον κάθε συμμετέχοντα και αποστολή feedback στις ασκήσεις.

Αν έχω απορίες; Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων;

Ναι βεβαίως. Μετά την παρακολούθηση κάθε μαθήματος – μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο email μας και θα απαντάμε πίσω το αργότερο εντός 48 ωρών.

Η τιμή αυτή είναι με ΦΠΑ;

Στην τιμή ΔΕΝ προστίθεται ΦΠΑ. Και αυτό γιατί υπάρχει απαλλαγή ΦΠΑ για τον παράδοση εκπαιδευτικών σεμιναρίων (περ. Ιβ’ παρ. 1 του άρθρου 22 Κώδικα ΦΠΑ Ν. 2859/2000).

Δεν έχω τα χρήματα.

Για τον λόγο αυτό κάνουμε Προσφορές όπως αυτή ώστε να σας είναι πιο εύκολο. Εάν και πάλι δεν μπορείτε να συμμετέχετε μια πιο οικονομική επιλογή είναι το επίσης εξαιρετικό σεμινάριο μας «Τα μυστικά του Email Marketing» που θα βρείτε εδώ.

Είναι εγγυημένο ότι θα βγάλω χρήματα από την εκπαίδευση;

Όχι δεν είναι. Αν και ο Στόχος είναι αυτός, ΔΕΝ μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζουμε την επιχείρηση σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή εάν εφαρμόσετε όσα δείξουμε στην εκπαίδευση ή εάν δείξετε συνέπεια όσον αφορά την χρήση του Email Marketing.

Αν χρειαστώ κάτι που μπορώ να επικοινωνήσω;

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@epixeirein.gr (όλες τις ημέρες και ώρες) ή στο τηλ. 26650 21428 (10:00-14:00).

Ποιοι είναι οι όροι χρήσης της σελίδας σας;

Θα βρείτε τους Όρους χρήσης της σελίδας μας και την πολιτική απορρήτου εδώ.