Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

UP Greek Tourism: Ξεκίνησε η καμπάνια στην Times Square της Νέας Υόρκης

Αν βρεθείτε στην Νέα Υόρκη, το βλέμμα σας θα πέσει σίγουρα πάνω στο τεράστιο billboard στην Time Square που προβάλει εικόνες από την Ελλάδα και καλεί τους Νεουορκέζους να επισκεφθούν την χώρα μας.

Η καμπάνια προέρχεται από μια εθελοντική πρωτοβουλία με την ονομασία UP Greek Tourism .

Η UP Greek Tourism αποτελεί μια crowd-founding πρωτοβουλία για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στην Νέα Υόρκη.

Εμπνευστές της ιδέας είναι τρείς έλληνες, ο Γιώργος Κλειβοκιώτης, ο Στάθης Χαϊκάλης και ο Ονίκ Παλαντζιάν, όπου μαζί με μια αξιόλογη ομάδα  ανθρώπων κατάφεραν να υλοποιήσουν αυτό το project.

Ο αρχικός στόχος της «πρωτοβουλίας» ήταν να συλλεχθούν $15.000, όμως με την προβολή και διάδοση της καμπάνιας, συλλέχθηκαν $20.352 μέσα σε 20 ημέρες από 330 ιδιώτες, σχεδόν από όλο τον κόσμο!

Μέσα λοιπόν από ένα ηλεκτρονικό billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης, και για 30 ημέρες (ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου) ο Ελληνικός Τουρισμός θα προβάλλεται σε διαφημιστικά σποτ του ενός λεπτού, 4 φορές την ώρα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θυμίζοντας στους Νεουορκέζους ότι παρά την οικονομική κρίση, η χώρα μας παραμένει ένας πανέμορφος και ασφαλής προορισμός για τις διακοπές τους.

Η πρωτοβουλία UP Greek Tourism αποτελεί μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα που ανοίγει τον δρόμο και για ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον!

Συντάκτης

Vasilis Pappas

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL