Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Mentoring Day 3: Ο Ρόλος του Branding στην Ενίσχυση των Ελληνικών Προϊόντων

MOKEPatronΤην Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00-14:00 διοργανώνεται η 3η Ημέρα Καθοδήγησης από Μέντορες (Mentoring Day 3) με θέμα «Ο ρόλος του Branding στην ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, κτήριο A, 1ος όροφος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια των δράσεων της συμβουλευτικής καθοδήγησης (mentoring) της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του branding ως ένα από τα ποιο βασικά συστατικά μιας επιχείρησης. Θα αναπτυχθεί η συμβολή της βελτίωσης της ταυτότητας, του μάρκετινγκ και της εικόνας των ελληνικών προϊόντων στην αύξηση των πωλήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Προσκεκλημένοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι στελέχη της ομάδας “IKON4”, τεσσάρων ελληνικών επιχειρήσεων από τον χώρο του marketing, του branding και της επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

email: innovation@upatras.gr, mke@eap.gr

τηλ.: 2610 362170, 2610 969044, 2610 367611

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL