Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

e-Learning Expo 2013: Πάνελ συζήτησης και πρόσκληση σε e-learning startups

Η νεανική επιχειρηματικότητα που δίνει έμφαση στην τεχνολογική καινοτομία ενθαρρύνεται ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.

Η e-Learning Expo (http://www.elearningexpo.gr), η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το e-learning στην Ελλάδα, και το EMEAgr (http://www.emea.gr), ο ιστοχώρος επιχειρηματικής ενημέρωσης που έχει αναδείξει τις startups και τις σύγχρονες μορφές επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη νέων επιχειρηματιών στο χώρο της τεχνολογικά υποστηριζόμενης μάθησης.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30 θα διεξαχθεί πάνελ συζήτησης με νέους επιχειρηματίες στο χώρο της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας που καταφέρνουν να ξεπεράσουν διάφορες προκλήσεις εμπόδια και να δημιουργήσουν δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις. Θα συμμετάσχουν οι ιδρυτές και γενικοί διευθυντές των νεοσύστατων εταιριών e-learning:

  • Γιώργος Καραβίας, Anlock
  • Μιχάλης Μπολουδάκης, Kinems
  • Χάρης Πετρασίτης, Teach’n’Go

Οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες – θετικές ή αρνητικές – νέων επιχειρηματιών και να μοιραστούν μαζί τους απορίες και προβληματισμούς που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρέσβης της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, κύριος Γιαν Φερστέιχ, ο οποίος θα παρουσιάσει το περιβάλλον επιχειρηματικής δραστηριοποίησης σε Ολλανδία και Ελλάδα, την πρωτοβουλία υποστήριξης νέων επιχειρηματιών Orange Grove και τις startups στον χώρο του e-learning που φιλοξενεί το Orange Grove.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο συνεργάτης του EMEAgr, δημοσιογράφος Δημήτριος Πόγκας.

Λίγο αργότερα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί μία εκδήλωση για νέες ελληνικές startups στο χώρο του e-learning και των εκπαιδευτικών εφαρμογών, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το εγχείρημά τους μπροστά σε ένα πάνελ επιλεγμένων κριτών από το χώρο της εκπαίδευσης, του επιχειρείν και των επενδύσεων και να συζητήσουν μαζί τους.

Οι startups με τις καλύτερες επιχειρηματικές προοπτικές, όπως επιλεγούν από το πάνελ των κριτών, θα εξασφαλίσουν έπαθλα από τη Microsoft, το Orange Grove, το συνεργατικό χώρο CoLab, και το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών. Τα έπαθλα και οι συμμετέχοντες κριτές θα ανακοινωθούν μέσα από τη σελίδα της εκδήλωσης: http://www.elearningexpo.gr/index.php/el/agenda-day-2/pitch-event.

Για την ημέρα παρουσιάσεων προσκαλούνται νέες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του e-learning, των εκπαιδευτικών παιχνιδιών ή των υπηρεσιών μάθησης-κατάρτισης/εκμάθησης και του εκπαιδευτικού λογισμικού να εκφράσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας την εξής φόρμα μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 23:55: http://www.f6s.com/hotelearningstartupspitch.

Η επιλογή των startups που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρουσιάσεων θα γίνει από την ερευνητική ομάδα Προηγμένων Τεχνολογιών Μάθησης και Πολιτισμού του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, το οποίο έχει και την επιστημονική ευθύνη διοργάνωσης ολόκληρης της έκθεσης e-Learning Expo 2013. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον καθηγητή κο. Σίμο Ρετάλη στο: retal@unipi.gr.

Η e-Learning Expo διοργανώνεται στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό χώρο της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Λεωφόρος Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, κοντά στο σταθμό Κάτω Πατήσια). Για την ελεύθερη συμμετοχή στην έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις για τις εκπαιδευτικές startups οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην εξής διεύθυνση: http://expo.elearningexpo.gr/form.aspx.

Σχετικά με τους διοργανωτές

Τη διοργάνωση της έκθεσης e-Learning Expo 2013 έχει αναλάβει από κοινού η εταιρεία WIDE Services P.C., μία από τις 58 παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες-συνεργάτες του Moodle και μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης του Moodle στην Ελλάδα (www.wideservices.gr), σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα CosyLlab του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το EMEAgr είναι ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό portal που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έμφαση στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματική και οικονομική ειδησεογραφική πραγματικότητα. Παράλληλα, ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο εγχώριο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο.

Ταυτόχρονα με τις μεγάλες, καθιερωμένες επιχειρήσεις, το EMEAgr επικεντρώνεται στην νέα και στην νεανική επιχειρηματικότητα και στην τεχνολογική καινοτομία της χώρας, όντας το πρώτο μέσο επιχειρηματικής ενημέρωσης που υποστήριξε από τα αρχικά του βήματα το ελληνικό οικοσύστημα των startup εταιρειών.

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL