Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Tο πρώτο Live Σεμινάριο Marketing του Epixeirein.gr

Marketing-Seminar-Igoumenitsa-Vasilis-Pappas-Epixeirein
Σεμινάριο Μάρκετινγκ στην Ηγουμενίτσα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήσαμε το 1ο ζωντανό σεμινάριο Μάρκετινγκ του Epixeirein.gr στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας. Η επιλογή της πόλης δεν ήταν τυχαία. Η Ηγουμενίτσα είναι η έδρα του Epixeirein.gr και θέλαμε να ξεκινήσουμε τον κύκλο των ζωντανών σεμιναρίων από την πόλη μας.

Προγραμματίζουμε το συγκεκριμένο σεμινάριο να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και σε άλλες πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Επειδή ξέρω ότι σας ενδιαφέρει, η συμμετοχή στο Σεμινάριο ήταν ικανοποιητική όπου 24 άτομα το παρακολούθησαν. Θεωρώ υπάρχει ανάγκη για “Επιχειρηματική” γνώση απ’ όλους τους επαγγελματίες. Στο Σεμινάριο αναφέραμε πολλά παραδείγματα που έχουν ήδη βοηθήσει δεκάδες επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα. Είναι ενέργειες που έχουμε εφαρμόσει στην πράξη και έχουμε δει ότι δουλεύουν.

Στο Σεμινάριο παρουσιάσαμε και αναλύσαμε ένα πλήρες πλάνο για να ξεκινήσει κάποιος επαγγελματίας να εφαρμόζει “Μάρκετινγκ” στην επιχείρηση του. Συγκεκριμένα:

 • Είδαμε τα βασικά σημεία Μάρκετινγκ που πρέπει να γνωρίζει κάθε μικρή επιχείρηση
 • Αναλύσαμε  πως βρίσκουμε την “Αξία” του πελάτη σε μια επιχείρηση και γιατί είναι το κλειδί στην επιτυχία του Μάρκετινγκ
 • Είδαμε τους 3 μοναδικούς Τρόπους ανάπτυξης μιας επιχείρησης και τι σημαίνει “Γεωμετρικός τρόπος σκέψης”
 • Είδαμε τα “εμπόδια” που έχει κάποιος για να αγοράσει το προϊόν μας και τι μπορούμε να κάνουμε
 • Είδαμε πως θα φτιάξουμε το “Προφίλ” του πελάτη μας και τι σημαίνει “Customer Avatar”
 • Είδαμε τι “πραγματικά πουλάει” μια επιχείρηση και πως θα γράψει επιτυχημένα κείμενα και μηνύματα
 • Αναλύσαμε πως θα αντιμετωπίσει τις “χαμηλές τιμές” των ανταγωνιστών και πως θα “διαφοροποιηθεί”
 • Αναλύσαμε 10 σημαντικές τακτικές για περισσότερους πελάτες
 • Παρουσιάσαμε έξυπνους τρόπους για να “Αυξήσουμε την μέση συναλλαγή” με κάθε πελάτη
 • Δείξαμε 4 τρόπους για να “Αυξήσουμε την συχνότητα αγορών” από τους πελάτες μας
 • Κλείσαμε με πρακτικές ενέργειες που πρέπει να κάνει κάποιος άμεσα στην επιχείρηση του για να ετοιμάσει το πλάνο του

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε “Βιβλίο Ασκήσεων & Δράσεων” ώστε όσα είπαμε να μπορέσουν να τα εφαρμόσουν στην πράξη. Σκοπός δεν ήταν να δώσουμε “πολλές” πληροφορίες, που θα είχε σαν αποτέλεσμα να μπερδέψουν – αλλά οι συμμετέχοντες να υλοποιήσουν έστω και μια ενέργεια απ’ όλες αυτές που αναλύσαμε. Θα είναι αρκετό για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Στο Σεμινάριο αναφέραμε περισσότερα από 20 παραδείγματα από κλάδους όπως καταστήματα ρούχων (και το Λιανικό εμπόριο γενικότερα), κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια, εστιατόρια, καφετέριες – café, λογιστικά γραφεία, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Ξενοδοχεία, διαφημιστικές εταιρείες, κατασκευές ιστοσελίδων, και αρκετά ακόμα.

Όπως ήδη ανέφερα παραπάνω, προγραμματίζουμε το συγκεκριμένο σεμινάριο να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και σε άλλες πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Θα σας ενημερώσουμε με νέα δημοσίευση όταν έχουμε έτοιμο το πλάνο μας.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο επόμενο Σεμινάριο που θα πραγματοποιήσουμε – και θέλετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας (χωρίς να είναι δεσμευτική η συμμετοχή σας) – συμπληρώστε την παρακάτω απλή φόρμα ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι:


 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL