Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

To TEDxUniversity of Piraeus 2015 ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Μαΐου και σας καλεί να “δαμάσετε τα κύματα”

Tedx-University-of-PiraeusΤο φετινό TEDxUniversity of Piraeus ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Μαΐου και σας καλεί να δαμάσετε τα κύματα στο Μέγαρο του ΟΛΠ.

Ομιλητές από διάφορους χώρους θα μας μιλήσουν και θα μας εμπνεύσουν με τις σκέψεις τους, με τις ιστορίες τους, τις πράξεις τους, τα επιτεύγματά τους.

Το  TEDxUniversity of Piraeus είναι μια ανεξάρτητη διοργάνωση από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά. Η οργανωτική ομάδα απαρτίζεται από ενεργούς και με υψηλές φιλοδοξίες νέους που έχουν σκοπό να μεταδώσουν την κεντρική ιδέα του TED «Ιδέες που αξίζει να διαδωθούν»

Ο σκοπός αυτός δίνει έναυσμα στους Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους στη ζωή και στο μέλλον. Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα γίνει τροφή για σκέψη, με ομιλίες από διάφορους τομείς όπως τεχνολογία, επιχειρηματικότητα, τέχνες, επιστήμες, πολιτισμός και εκπαίδευση.

Το TEDxUniversity of Piraeus 2015 με θέμα “Taming Waves” απευθύνεται στην ελληνική φοιτητική κοινότητα, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει από τους ομιλητές που θα μας μιλήσουν και θα μας εμπνεύσουν με τις σκέψεις τους, τις πράξεις τους και τα επιτεύγματά τους.

Στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο  09.05.2015 στο Μέγαρο ΟΛΠ, θα συζητήσουμε για τις δυνατότητες που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδιά μας.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο site μας στην ενότητα Event Tickets ή απευθείας στο παρακάτω link: http://goo.gl/909zc3

TED

To TED είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στη λογική του: “Ideas worth spreading”. Ξεκίνησε το 1984 ως ένα συνέδριο που θα έφερνε σε επαφή άτομα από τρεις κόσμους, της Τεχνολογίας, της Ψυχαγωγίας και της Σχεδίασης ( Technology, Entertainment, Design) και θα έδινε τη δυνατότητα στις κοινότητες να ανταλλάξουν ιδέες. Όλοι οι ομιλητές μεταφέρουν την ιδέα τους σ’ ένα κοινό πλαίσιο ιδεών. Το 2005 το TED έγινε διαθέσιμο σε όλους με τα TED Talks χωρίς καμία χρέωση για το κοινό και στο διαδίκτυο. H θεαματικότητα των TED ομιλιών με αυτήν την πρωτοπορία ανέβηκε στα ύψη. Πάνω από 150 χιλιάδες βίντεο έχουν προβληθεί στο διαδίκτυο και αυτό είναι ένα δείγμα της επιτυχίας του TED.

TEDx

Στο πνεύμα του TED, “ideas worth spreading” δημιουργήθηκε το TEDx το 2009. Το TEDx έχει σχεδιαστεί για να δώσει στις κοινότητες, τους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις, τις βιβλιοθήκες, τα πανεπιστήμια αλλά και στους ιδιώτες τη δυνατότητα να μοιραστούν το πνεύμα του TED διοργανώνοντας ένα TEDx συνέδριο, διαδίδοντας αξιόλογες εμπειρίες και ιδέες σε τοπικό επίπεδο ενθαρρύνοντας τον διάλογο. Το TEDx διοργανώνεται ανεξάρτητα από τους υπευθύνους και τους εθελοντές που το αναλαμβάνουν, ενώ αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα σε περισσότερες από 130 χώρες με πάνω από 4.524 events παγκοσμίως.

Ιστοσελίδα: www.tedxuniversityofpiraeus.com

Facebook: www.facebook.com/TEDxUniversityofPiraeus

Facebook event page: www.facebook.com/events/1571769256424775

https://www.youtube.com/watch?v=5qMMD46xY8w

 

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL