Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Anuga Matchmaking 2015

banner_original-anuga-2015

 

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (ANUGA Matchmaking 2015), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία, 13-14 Οκτωβρίου 2015 θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών / τεχνολογικών συνεργασιών.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων διοργανώνεται από το την Εταιρεία Zenit GmbH του κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Γερμανία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Οσναμπρουκ του κρατιδίου της Κάτω Σαξωνίας, Γερμανία, μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η έκθεση ANUGA αποτελεί τη σπουδαιότερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών. Με 6.800 εκθέτες από περίπου 100 χώρες καθώς και με πάνω από 155.000 επισκέπτες από περίπου 190 χώρες, που αναμένονται να βρεθούν στους χώρους της έκθεσης, η ANUGA αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση παγκωσμίως στο χώρο του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Το 2015 η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση, με περίπου 270 εκθέτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην αίθουσα εκθετών 10.2, υπό την αιγίδα και τη συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece Invest & Trade, ο οποίος αποτελεί μετεξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (ΟΠΕ Α.Ε.).

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων, είτε επικοινωνώντας με την ΑΝΚΟ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Τηλ.: +30 24610 24022, μέλος του δικτύου Enteprise Europe Network στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Πηγή πληροφοριών: Antagonistikotita.gr

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL