Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Europe Startup Week Chania: 4 & 5 February 2016

entepreneurship-clubΤο STARTUP EUROPE WEEK οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe initiative και διοργανώνεται στα Χανιά από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Ο σκοπός του STARTUP EUROPE WEEK είναι να προβάλει τις δράσεις του Startup Europe και όλα τα υπόλοιπα τοπικά εγχειρήματα σχετικά με την (startup) επιχειρηματικότητα που αναπτύσσονται σε 28 χώρες και 350 περιοχές, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος.

SEW Chania θα είναι:

Εστιασμένο σε περιφερειακό/τοπικό επίπεδο: δίνοντας πληροφορίες για το υπάρχον οικοσύστημα και στο τι μπορούν να κάνουν τοπικά οι επιχειρηματίες.

Μια ιδανική περίσταση για δικτύωση και για να αποκτήσουν οι τοπικοί ενδιαφερόμενοι πληροφορίες που δε μπορούν να βρούν στο διαδύκτιο.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, κοινωνικές επιχειρήσεις,  πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαικά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α.

Δωρεάν εισητήρια (περιορισμένες θέσεις)

Email Επικοινωνίας: chania@startupeuropeweek.eu

Φόρμα για να πιτσάρεις το Startup σου

Ενημέρωση από Facebook

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL