Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Soft Skills Academy 2016

Soft Skills Academy 2016

Στην αγορά εργασίας υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι με το πτυχίο σου και τις τεχνικές σου γνώσεις! Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις; Soft Skills Academy – Athens.

Το Soft Skills Academy 2016 είναι ένα τετραήμερο σεμινάριο που σου δίνει την ευκαιρία μέσα από βιωματικές μεθόδους να αναπτύξεις δεξιότητες που αποτελούν παράγοντα-κλειδί για την αγορά εργασίας. Μάθε πώς να αξιοποιείς τις γνώσεις σου και έλα ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της επιχειρηματικής σου ιδέας! Αιτήσεις συμμετοχής: https://goo.gl/xBGhg0

Tι είναι το Soft Skills Academy;

Τo Soft Skills Academy πρόκειται για ένα καινοτόμο και διαδραστικό 4-ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης και εξάσκησης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills). Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους Ανώτατης Εκπαίδευσης, σε μία προσπάθεια κάλυψης του κενού που παρουσιάζουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην καλλιέργεια των soft skills. Ειδικά καταρτισμένοι trainers και υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού εταιρειών αναλαμβάνουν τις δύο ομάδες συμμετεχόντων με στόχο να αναδείξουν τις δεξιότητές τους μέσω μιας σειράς βιωματικών εκπαιδεύσεων (trainings).

Γιατί είναι σημαντικά τα soft skills;

Τα soft skills είναι δεξιότητες που αντιλαμβανόμαστε ποιοτικά και σχετίζονται άμεσα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου. Ενδεικτικά, ως soft skills, αναφερόμαστε σε Leadership, Communication Skills, Presentation Skills, Teamwork, Decision Making, Project Management, Conflict Management, Emotional Intelligence, Creative Thinking, Problem Solving. Συνδέονται με τις διαπροσωπικές σχέσεις του ατόμου, την ικανότητα του να αλληλεπιδρά με το κοινωνικό του περιβάλλον, καθώς και την απόδοση του στον εργασιακό χώρο.

Τα soft skills, σε αντιπαραβολή με τα hard skills, δεν αποτελούν ποσοτικοποιήσιμες δεξιότητες, αλλά κατακτώνται εμπειρικά. Τα trainings του Soft Skills Academy παρέχουν πιο συστηματοποιημένα αυτή τη γνώση για τη γρηγορότερη και μεθοδικότερη καλλιέργειά τους.

Αδιαμφισβήτητα, πλέον και η αγορά εργασίας επιτάσσει την ικανοποιητική επάρκεια αυτών των χαρακτηριστικών από τους υποψήφιους εργαζομένους.

Γιατί υπάρχει το Soft Skills Academy;

Όραμά μας είναι κάθε νέος να έχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης πάνω σε θέματα μη τυπικής μάθησης ώστε να αναπτύξει τις κοινωνικές του δεξιότητες στο βέλτιστο βαθμό και κατ’ επέκταση να εφοδιαστεί κατάλληλα τόσο για τον επαγγελματικό τομέα όσο και και τη ζωή του γενικότερα.

Χρήσιμα Links

 

*Το Epixeirein έχει την χαρά να είναι ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL