Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Ανακάλυψε το Πρόγραμμα «Career Skills»

Ανακάλυψε το Πρόγραμμα «Career Skills»

logo-career-skillsΈως 14 Νοεμβρίου θα είναι ανοικτές οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Career Skills.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, το οποίο υλοποιείται από το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας με την ευγενική χορηγία της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΠΑ), με κύριο σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας.

Είναι ένα πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων μέσω της ανάπτυξης σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων και ατομικών χαρακτηριστικών.

Διεξάγεται σε δίμηνους κύκλους και περιλαμβάνει εκπαιδεύσεις, εισηγήσεις, coaching, συμπλήρωση τεστ αυτοαξιολόγησης και αναγνώρισης αναγκών, βιωματικά εργαστήρια και πρακτική εφαρμογή.

Απευθύνεται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πολλοί από τους οποίους ενώ κατέχουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τυπικών προσόντων, έχουν έλλειψη σε επαγγελματικές δεξιότητες οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητες για την επαγγελματική ένταξη και ανέλιξη στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Την περίοδο αυτή οι αιτήσεις είναι ανοικτές για τον  1ο κύκλο και μπορείτε να κάνετε την αίτηση σας  εδώ. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Περισσότερα θα βρείτε εδώ.

 

Συντάκτης

Epixeirein

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL