Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Soft Skills Academy 2017: 23-26 Νοεμβρίου

Soft Skills Academy 2017: 23-26 Νοεμβρίου

Το Soft​​ Skills​​ Academy​​ Αthens​ είναι ένα 4ήμερο ​σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills) που πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες​τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Το Soft Skills Academy διοργανώνεται εκτός από την Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης από τον φοιτητικό, εθελοντικό οργανισμό EESTEC (Electrical Engineering Students’ European associaTion).

Το Soft Skills Academy Athens διοργανώνεται από την EESTEC LC Athens.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη​​ 23​​ Νοεμβρίου​ εως την ​​Κυριακή​​ 26 ​​Νοεμβρίου​ με ώρες διεξαγωγής 10:00-​​19:30​​ στις εγκαταστάσεις του Athens​​ Tech​​ College ​(Τατοϊου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά). Κάθε ημέρα θα περιλαμβάνει 2 training sessions.

Μέσω αυτής της δράσης στοχεύουμε να βοηθήσουμε στην καλλιέργεια των soft skills στους νέους, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται από την αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα παίζουν καίριο ρόλο στην προσωπική εξέλιξη κάθε ανθρώπου.

Με τον όρο soft skills καλούνται οι δεξιότητες​​που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (hard skills) αλλά με την προσωπικότητά του και την αλληλεπίδραση του με τον κοινωνικό περίγυρο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα soft skills αποτελούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες, οι ηγετικές ικανότητες και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές​μεθόδους να κατανοήσουν και να εξασκήσουν πολλές από τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Τα διαδραστικά σεμινάρια θα διεξαχθούν από ειδικά καταρτισμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία των soft skills.

Συνολικά θα υπάρχουν 8 tarining sessions πάνω σε ποικίλα soft skills, όπως stress management, communication skills και team-working.

Το Soft Skills Academy θα παρακολουθήσουν 40​​άτομα​τα οποία θα επιλεγούν με βάση τις αιτήσεις τους, χωρίς​​κόστος​​συμμετοχής​. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσoυν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση σας να αντανακλά το έμπρακτο ενδιαφέρον σας!

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική​και τις 4 ημέρες, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην σελίδα μας στο facebook.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 25/10/2017

E-mail επικοινωνίας: softskillsac@gmail.com

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL