Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

To  TEDx University of Piraeus επιστρέφει για 6η χρονιά στις 12 Μαΐου 2018
To  TEDx University of Piraeus επιστρέφει για 6η χρονιά στις 12 Μαΐου 2018

To TEDx University of Piraeus επιστρέφει για 6η χρονιά στις 12 Μαΐου 2018

To  TEDx University of Piraeus επιστρέφει πιο ενδιαφέρον από ποτέ για 6ηη συνεχόμενη χρονιά έχοντας ως σκοπό να διαδώσει ιδέες που αξίζουν στις 12 Μαΐου στο Ράλλειο Λύκειο Πειραιά.

Η φετινή θεματική του TEDxUniversityofPiraeus θα  είναι το “Sonder” ή αλλιώς η συνειδητοποίηση ότι κάθε περαστικός που συναντά κανείς,  ζει μια εξίσου ιδιαίτερη ζωή με τη δική του, στην οποία αυτός είναι ο περαστικός. Αυτό άλλωστε ήθελε να σηματοδοτήσει με τη δημιουργία αυτής  της λέξης ο John Koenig στο «Dictionary of Obscure Sorrows».

Σε αυτό το πνεύμα θα προσπαθήσουμε να διηγηθούμε ιστορίες από διαφορετικό πρίσμα κάθε φορά.

Προσωπικές ιστορίες για το πως οι άνθρωποι έχουν βιώσει την κρίση, το προσφυγικό, το πως η τεχνολογία έχει αλλάξει την καθημερινότητα τους, και πως οι αποφάσεις τους, όρισαν την πορεία της ζωής τους.

Ιστορίες 12 ανθρώπων που έχουν να μοιραστούν βιώματα, με στόχο να βρει ο καθένας μας, τη δικιά του ιστορία που τον κάνει ξεχωριστό και θα ήθελε να διηγηθεί.

Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από μια ιστορία η οποία μπορεί να εμπνεύσει, να συγκινήσει, να σε κάνει να γελάσεις, και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Φυσικά, δε θα λείπουν τα performances, αλλά και τα διαδραστικά workshops για το κοινό την ώρα των διαλειμμάτων.

Η παρακολούθηση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και όχι μόνο, που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους και να βιώσουν μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία σαν αυτή που προσφέρει το TEDx.

Η διάθεση των εισιτηρίων  έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριο σου στο παρακάτω σύνδεσμο: https://2018.tedxuniversityofpiraeus.com/tickets/

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για αυτόν τον λόγο ζητούμε να δηλώσετε εγκαίρως ενδιαφέρον και να εξασφαλίσετε την θέση σας για αυτό το μοναδικό και ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των καινοτόμων ιδεών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο:

tedxuniversityofpiraeus.com

CΕΒΟΟΚ: https://www.facebook.com/TEDxUniversityofPiraeus/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tedxuniversityofpiraeus/

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/tedxuniversityofpiraeus/

 

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL