Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Athens Negotiations Tournament (Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων) 13 & 14 Απριλίου 2019, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Athens Negotiations Tournament (Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων) 13 & 14 Απριλίου 2019, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεκαοκτώ ομάδες, πενήντα τέσσερις φοιτητές και φοιτήτριες, έχουν επιλεγεί για συμμετοχή στον πρώτο πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό “ Athens Negotiations Tournament , ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Η διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Ηλία Καπουτσή, και υποστηρίζεται από μια ομάδα 40 εθελοντών.

Όραμα του διαγωνισμού είναι «να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν ο διαγωνισμός να μετατραπεί σε διεθνή θεσμό στα επόμενα 3 έτη και, κατ’ επέκταση, να γίνει σημείο αναφοράς διεθνών φοιτητικών διοργανώσεων συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια των ελληνικών Πανεπιστημίων και στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Μέσα σε δύο ημέρες με πολλές προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Η συμμετοχή τους σε αυτόν το βιωματικό, μοναδικό στην Ελλάδα και πρωτότυπο διαγωνισμό θα συμβάλει στη μείωση του χάσματος μεταξύ των δεξιοτήτων που απαιτεί η αγορά και εκείνων που προσφέρει η Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα παρακάτω link:

URL: https://ant.aueb.gr

Facebook: https://www.facebook.com/AthensNegotiationsTournament/

LinkedID: https://www.linkedin.com/in/ant-aueb-069930177/

Twitter: https://twitter.com/ant_AUEB

Instagram: https://www.instagram.com/athensnegotiationstournament/


*Το Epixeirein.gr έχει την χαρά να είναι επίσημος Υποστηρικτής της εκδήλωσης.

 

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL