Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Το TEDxUniversityofPiraeus κάνει SWIPE και έρχεται σύντομα

Το TEDxUniversityofPiraeus κάνει SWIPE και έρχεται σύντομα

Το TEDxUniversityofPiraeus 2019 έρχεται. Στο Pre Event που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ανακοινώθηκε το θέμα του TEDxUniversityofPiraeus 2019.

Αυτό ακούει στο όνομα “SWIPE”.

Γενικά όταν ακούμε τη λέξη “swipe” σκεφτόμαστε το “swipe up” και το “swipe left or right”. Είναι λέξεις που χρησιμοποιούνται εδώ και μερικά χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμείς όμως έχουμε επαναπροσδιορίσει αυτή την έννοια. Το “swipe” δε σημαίνει αυτό που σημαίνει για πολλούς.

Για εμάς η λέξη αυτή χρησιμοποιείται υβριδικά. Είναι η σύμπτυξη των λέξεων “SWitch” και “PErspective” και μας δίνει το νόημα και το σκοπό του φετινού συνεδρίου, που δεν είναι άλλος από το να δούμε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά – με άλλα μάτια.

Το “SWIPE” εκτός από την αλλαγή υποδηλώνει και την ταχύτητα με την οποία αυτή έρχεται. Ζώντας εν μέσω αυτής της εποχής, γνωρίζουμε ότι όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και πολλές φορές βρισκόμαστε προ των εξελίξεων. Είναι λοιπόν αναγκαίο, να μπορούμε κι εμείς να προσαρμοζόμαστε.

Στο πνεύμα αυτό, θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να μπούμε στη θέση άλλων ατόμων και εν τέλει να μάθουμε νέα πράγματα, καθώς και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε όσα ήδη ξέρουμε.

Συντονιστείτε στους επίσημους λογαριασμούς του TEDxUniversityofPiraeus 2019 στα social media για περισσότερες ανακοινώσεις.

https://www.facebook.com/TEDxUniversityofPiraeus/
https://www.instagram.com/tedxuniversityofpiraeus/

 

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL