Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

“The Era of Information Technology in Global Business”: Συνέδριο από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 16/12/14

panepistimio-peiraiwsΣτα πλαίσια του μαθήματος «Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων» διοργανώνεται συνέδριο με τίτλο «The Era of Information Technology in Global Business» από τους φοιτητές του τρίτου έτους του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το Συνέδριο θα είναι στην αγγλική γλώσσα και θα διεξαχθεί στη αίθουσα του Παλαιού Αμφιθεάτρου, ημέρα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, και ώρα 16:30. Στο τέλος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Οι εισηγητές του συνεδρίου θα είναι κατά κύριο λόγο φοιτητές του τρίτου έτους σπουδών καθώς και οι Ιωάννης Θανόπουλος, Παναγιώτης Πετράτος και Νικόλαος Παπάζογλου.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν σχετίζονται με την πορεία μεγάλων εταιριών στο χώρο της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Εταιρίες που θα αναφερθούν είναι οι Microsoft, Apple, IBM, Google και Intel.

Επίσης θα τεθούν ζητήματα σχετικά με τον τρόπο που η πορεία αυτή, διεισδύει στη καθημερινότητα μας και τι αντίκτυπο έχει στις ζωές μας.

Παρακάτω επισυνάπτονται η αίτηση συμμετοχής και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Αίτηση συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/16hHB-UV84DvbWTUMWtdquEeJIu8mMwoSn8iaRKHnH-8/viewform

Πρόγραμμα συνεδρίου:
https://docs.google.com/file/d/0B0tz8yBAWdTjUEdsZWRPTFlmU2M/edit

Υπεύθυνος Συντονισμού Συνεδρίου: Φράγκος Γεώργιος

Αφίσα Συνεδρίου

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Essential SSL