Normal
0
false
false
false
MicrosoftInternetExplorer4
<![CDATA[
]]>
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:
mso-fareast-language:
mso-bidi-language:}
Η Εταιρεία Έρευνας
και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Βιομηχανίας Τροφίμων (ΕΤΑΤ ΑΕ) και το
Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas, προσκαλούν τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων
και ποτών να συμμετάσχουν σε εκδήλωση προκαθορισμένων διμερών
επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων
ANUGA 2009, που πραγματοποιείται στις 10-14 Οκτωβρίου 2009, στην
Κολωνία, Γερμανία.
Η εκδήλωση καλύπτει τους τομείς: Παραγωγή και επεξεργασία τροφίμων, Τεχνολογία τροφίμων, Εμπορία και διανομή τροφίμων, Καινοτομία στην παραγωγή τροφίμων, αγροτικός τομέας Γαστρονομίας, Παροχής υπηρεσιών, κ.λπ. Διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network και θα συμμετάσχουν φορείς από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Οι επιχειρήσεις καλούνται να εγγραφούν έως τις 11/9/2009. Τα αιτήματα συναντήσεων θα συγκεντρωθούν έως τις 18/9/2009 και το πρόγραμμα των συναντήσεων θα διαμορφωθεί έως τις 2/10/2009. Οι διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Οκτωβρίου, από 09:30 έως 12:00μμ από 14:00 έως 17:30, στον χώρο της έκθεσης. Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση των επιχειρηματικών συναντήσεων ανέρχεται στα 47,60€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΤΑΤ Α.Ε. (Χάρις Δελημήτσου, τηλ.: 210 9270040, fax: 210 9270041, e-mail: chdel@etat.gr) ή με το Eπιμελητήριο Καβάλας (Όλγα Καζιάνη, τηλ.: 2510833964 εσωτ. 2, fax: 2510222535, e-mail info@chamberofkavala.gr)
Σχετικοί Σύνδεσμοι: