Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Στις 20 Απριλίου το πρώτο TEDx University of Piraeus Event

To Πανεπιστήμιο Πειραιώς φιλοξενεί το πρώτο TEDx University of Piraeus που πραγματοποιείται στις 20 Απριλίου, στο ίδιο το πανεπιστήμιο, με θεματική “Believe.Act.Change”.

Το TED αποτελεί ένα συνέδριο ιδεών που ώς μότο του έχει το “ideas worth spreading” δηλαδή ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν”. Το σκεπτικό του συνεδρίου ήταν απλό. Προσκαλούσε ομιλήτες για να παρουσιάσουν δράσεις και ιδέες που είναι αξιόλογες και ικανές να αλλάζουν τον τρόπο σκέψης.Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια και με τα χρόνια λόγο της μεγάλης του επιτυχίας αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σε πόλεις, κοινότητες,πανεπιστήμια και ομάδες πληθυσμών που ήθελαν να δημιουργήσουν και αυτές την ίδια ανταλλαγή ιδεών και ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο.

Η θεματολογία του TEDx University of Piraeus δεν θα μπορούσε να είναι πιο επικαιρή. Ζώντας σε μια κοινωνία όπου η οικονομική κρίση αλλά και η κρίση των αξιών οδηγεί τους ανθρώπους στην αδράνεια, το “Believe.Act.Change” ερχεται για να μας θυμήσει πως όλα είναι στο χέρι μας φτάνει να πιστεψουμε σε αυτό.

Είναι σαν τον τρίτο νόμο του Νευτωνα όπου αναφέρεται στην δράση και στην αντίδραση. Αν δεν πιστέψεις και δεν δράσεις,δεν θα έχεις σε τι να πιστεύεις και καμία αλλαγή δεν θα επέλθει.

Το TEDx University of Piraeus είναι όμως κάτι παραπάνω από συνέδριο,αφού αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία περά από τις ομιλίες, ενώ πλαισιώνεται από δράσεις που έκαναν οι ίδιοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς ευελπιστώντας να αποτελέσει έναυσμα για δράση και αλλαγή στην κοινωνία.

Θα φιλοξενήσει 10 ομιλητές,όπου ο καθένας θα μας πει την δική του ιδέα πάνω σε κάθε μια λέξη της θεματολογίας. Παρακατω μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου:

 

 

BELIEVE. ACT. CHANGE

 

 

http://www.tedxuniversityofpiraeus.com/

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL