Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Marketing Club με θέμα: “Neuromarketing” στα πλαίσια του Money Show 2013.
Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο κ. Σάββας Τσαλουχίδης, Senior Business Consultant, ο οποίος κατέδειξε τη σημασία του Neuromarketing στην έρευνα της καταναλωτικής συμπεριφοράς και τις δυνατότητες που προσφέρει για βελτιστοποίηση της εταιρικής στρατηγικής και επικοινωνίας.
Την ημερίδα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί αλλά και πολλοί φοιτητές.
Αν και η ελληνική αγορά δεν κρίνεται πλήρως έτοιμη να δεχτεί το Neuromarketing, η ημερίδα συμπεραίνει ότι οι εφαρμογές του θα αποκτήσουν ευρύ χαρακτήρα στο μέλλον, κάτι που συμβαίνει ήδη σε πολλές χώρες του κόσμου.
Δείτε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα Παρουσίαση: