Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

e-Learning EXPO 2013: Ενδιαφέρουσες ομιλίες και σεμινάρια

e-Leraning EXPO 2013Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την μεγαλύτερη έκθεση e-Learning στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτικοί, φοιτητές , στελέχη επιχειρήσεων, ιδιώτες, λάτρεις της τεχνολογίας στην εκπαίδευση αναμένουν τη μεγαλύτερη έκθεση e-Learning στην Ελλάδα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν τις μεγαλύτερες εταιρίες εκπαίδευσης και τεχνολογίας, να παρακολουθήσουν διαδραστικές ομιλίες και να δουν τα πιο καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης στις 14 & 15 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο της ΕΕΔΕ.

Χρυσοί Χορηγοί της έκθεσης είναι η Microsoft Hellas με το πρόγραμμα “Microsoft Partners in Learning” και η InEdu που ασχολείται με τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην Εκπαίδευση.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες και σεμινάρια

“The battle of Open Source Software”
Ένα ιστορικό γεγονός στην e-Learning Expo 2013! Για πρώτη φορά εκπρόσωποι των Ελληνικών κοινοτήτων των μεγαλύτερων open source λογισμικών όπως Joomla, Drupal, Moodle, κάθονται στο ίδιο τραπέζι και υπερασπίζονται το λογισμικό που εκπροσωπούν, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματά του και απαντούν στις ερωτήσεις του κοινού. Την συζήτηση συντονίζει δημοσιογράφος από τον Αθήνα984, χορηγού επικοινωνίας e-Learning Expo 2013.

‘’Learning Events στο eTwinning: Ευκαιρίες Μάθησης’’
Τα Learning Events ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2009 και αποτελούν πλέον μια από τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών, που είναι εγγεγραμμένοι στο eTwinning. Προσφέρονται δωρεάν σε όλους από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης, οργανώνονται στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του eTwinning και έχουν ποικίλη θεματολογία.
Μάθετε περισσότερα…

’Από το κείμενο, τον ήχο και την εικόνα… στην αφή και την κίνηση’’
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά, ή τι χρειαζόμαστε (ως μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς), για την ομαλή εισαγωγή και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία; Είναι εύκολο να περάσουμε από το κείμενο, τον ήχο και την εικόνα, …στην αφή και την κίνηση; Ποιος είναι ο ρόλος των αισθήσεων στην εκπαιδευτική διαδικασία;
Μάθετε περισσότερα…

Μείνετε συντονισμένοι

Σημειώστε την ημερομηνία της e-Learning Expo στην ατζέντα σας: 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, τις παράλληλες εκδηλώσεις, τις χορηγίες και κρατήσεις χώρων, επικοινωνήστε με την κα Ιουλία Κωσταντινίδου.
Τηλ: +30 694 78 25183 | Fax: +30 211 0121603 | E-mail: info@elearningexpo.gr | www.elearningexpo.gr

e-Learning EXPO 2013 - Sponsors & Supporters

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL